- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsipampam
tag
válasz
zgospel #69206 üzenetére
Nyugodtan vegyél Accord-ot, abból az évjáratból bármelyiket. Egyetlen problámám volt csak vele, nevezetesen, hogy viszonylag keskeny nyomtáva miatt a nyomvályús utakon csavargatja a kormányt a kezedben, mert keresgéli a helyét az úton. Volt belőle diesel-em is, ennek a hegesztett kipufogó leömlőjét többször kellett cserélni, mire kijöttek full öntvénnyel, ami már tartósnak bizonyult. 440 ekm-t tettem bele. A benzinesem 2.4-es volt ezt csak 100 ekm-ig használtam, nulla problémával. A diesel-nél még annyi volt, hogy a kormányt bőröztetni kellett, valamint az ülésemet újra szivacsoltatni. Hosszútávakra használtam, kényelmes volt. Ami még talán negatívum, hogy a 225/45 elb.szott gumival szerelték. Ennek kicsi az öncsillapítása, ezért kicsit lágyra hangolták az autó rugózását, viszont emiatt az autó kicsit libegésre hajlamos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Szólánc.
- Nyaralás topik
- Autós topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i7-6GEN I 12GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest