Hirdetés
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
azért a baráti körömben ha körbenézek, valamiért egyetlen embert sem találok akinek hirtelen jó állása lett és azonnal széthitelezte magát a g.cibe merthogy a jó világ örökké fog tartani... mindenki okosan tartalékol vagy befektet, és véletlenül sem kezd el nagy lábon élni azonnal, max apránként fejleszt - magam is ilyen vagyok pl. ehhez azért egy bizonyos szintű intelligencia szükségeltetik, hogy az ember ne omlassza magára az egész világot csak azért, mert hirtelen jobban keres.
egyébként én csak itthon vélem felfedezni ezt a mindenképp ingatlant/autót kell lehetőség szerint mielőbb tulajdonolnom, különben mehgalok-mentalitást.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest