Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biqci
aktív tag
válasz
tboldi #60465 üzenetére
Igen, lehet, hogy tényleg nem lett nullázva már régóta, de úgy sem sok az a fogyi.
Gondolom, hogy tudják, hogy milyen olaj kell bele, mert már kértem ajánlatot, kb. 80Euro-t mondtak olaj+munkadíj.szabonagyur : Németben vagyok, itt van a szomszéd kisvárosban egy Honda kereskedés és szerviz, tőlük vettem az Accordot is. Igaz nem olcsók, de az Accord 9 éves szervíze márciusban kompletten olaj, szűrők, fék és hűtőfolyadék, plusz az automata váltó olajcsere 500Euroban fájt. Megmondom őszintén, nem tudom otthon mennyi lett volna, de ezt így nem találtam olyan soknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- 93 km Segway Ninebot F40 22 km/h elektromos roller
- Samsung Z Fold6 12/256GB, Újszerű állapot, Független, Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Beszámítás! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest