Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB555BBB
tag
Sziasztok,
A következő alkatrészeket tervezem cserélni a Civic-ben (1,8 automata). Mi a véleményetek a kiválasztott Márkákról? illetve motorolaj és komplett fékek esetében szeretném a segítségeteket kérni, hogy mi a legjobb választás.
Gyújtógyerta: DENSO
Váltóolaj: Castrol 75W-90
Levegőszűrő: Mann-Filter
Olajszűrő: K&N
Pollenszűrő: Mann-FilterA válaszokat köszönöm előre is.
-
szabonagyur
félisten
válasz
yodamester10 #57397 üzenetére
-
Quqesz
nagyúr
válasz
BlacKSouL #57370 üzenetére
Ez azért lehet, mert rengeteg a cégautó, ahol szó szerint leszarják. Párom is ahogy beindul a fosvagen td már gurul is ki és megy. Aztán 4 év(vagy annyi sem) és max 160e km és kapják az új verdát. Ennyi, nem bajlódnak ezzel. Ha gond van, a cég javíttat. Volt olyan, aki a 0km-es cégautóval lement a balcsira 195-el...
Amúgy meg nem kell pár percnél tovább álva melegíteni, mert hamarabb bemelegszik ha mész, de max 2000 fordulaton.Yoda
Akkor nem tudom, de a vezess cikke fiatalabb(van már tapasztalat) és nem ilyen kamuzós oldal. Ettől még lehet tévedtek.... -
yodamester10
őstag
válasz
diegho #57392 üzenetére
Pedig van,linkelem a teljes cikket is.
" Új, hatfokozatú manuális váltó
A továbbfejlesztett, hatfokozatú kéziváltót úgy tervezték, hogy a lehető leghatékonyabban továbbítsa az új, sportos VTEC TURBO motorok kimagasló erejét a kerekekre. Ennek érdekében új, erősebb vázban kapott helyet az egység,és módosították a szinkrongyűrűket is. A módosítások hatására a sebességváltó surlódása 40 százalékkal csökkent a kifutó modellhez viszonyítva, így a Civic ezen a téren is a kategória legjobbjai között van.
Az előtéttengelyes, ferde fogazású fogaskerékkel felszerelt tolatófokozat elképesztően csendes, miként a kettős tömegű lendkerék is jó hatással van az NVH-értékekre. "
A cikk -
Quqesz
nagyúr
válasz
Quqesz #57390 üzenetére
kettős tömegű lendkerék infó is benne van...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
hülyegyerek #57368 üzenetére
Én úgy tudom a 10gen benzinesben egyikben sincs kettős tömegű.....
-
i-sti
senior tag
Kolléga érdeklődik, hogy 191cm magassággal mennyire férne el egy 9es Civicben (2012+ MY)
-
hans74
csendes újonc
Én mindig ki kapcsolom induláskor ,azt modják hosszú távon kinyírja a kuplungot...
-
Jaffa75
őstag
válasz
Micsurin #57377 üzenetére
a városban történő normál használatkor nem muszáj várni. A pályánál erősen ajánlott, de természetesen semmi sem kötelező.... a vízhűtéses turbósok kevésbé érzékenyek a visszahűtésre, de mind ez egyedi preferencia.
Ahogy a kolléga is írta (Ő egy évvel idősebb nálam
), csak van annyi rutin már a hátunk mögött, hogy eldönthessük. Itt a legtöbb tag nem boyracer...
-
i-sti
senior tag
válasz
yodamester10 #57380 üzenetére
Modern dízelek pályázás után is leállítja a Start-Stop.
Mert van másodlagos víz/olaj pumpa (elektronyos) és az még álló motornál is forgatja a cuccot ha az elektronika úgy látja szűkségesnek.
Amivel meglehet kerülni a Start-Stop dolgot, hogy elhiteted a kocsival hogy vontatsz. Ha van hátul dugasz utánfutónak. Úgy olvastam, hogy vontatásnál soha nem állítja le a motort. -
Micsurin
nagyúr
válasz
yodamester10 #57380 üzenetére
Az i30 is start stop de az bő két óra autópálya után is leáll. A koreai a hülye...
Nem tudom azért az 5kmes etápon a madaras tescoig mi inkább hagyjuk járni. Pedig céges le is lehetne tojni... De mégis.Amúgy érdekes de a kis Jazzt élvezetesebb vinni sokkal mint a közel maxos i30-at abban annyira buta minden semmi visszajelzés csak úszik mint valami cápa...
-
yodamester10
őstag
-
Micsurin
nagyúr
válasz
yodamester10 #57378 üzenetére
Nem csak a sok olvasott csoda tipp alapján ki kívánkozott.
Ez az a téma szint mint a mocis csoportban, ki, hogy tárol a telen, mi a szakszerű ki mit hallott.
Indítja melegíti, leereszti az úszóházat stb.... 2/3-ad fordulaton közlekedik hidegen stb mindig torok vágás a vége... -
Micsurin
nagyúr
Persze minden szép és jó és a jelenlevők még a bolt előtt is várnak kis táv után és adnak időt a turbónak, hogy ne felezzék az élettartamot...
-
Jaffa75
őstag
válasz
yodamester10 #57374 üzenetére
Sokat nem szoktam várni vele, kigurulok a kapun, kiszállok, bezárom, telefon izzít - kb 30-40 másodperc és indulok. Nem kell több, inkább a hidegen járatás amire ügyelni kell (fordszám a kettőstömegű óvása érdekben 1500 felett)...
-
BlacKSouL
addikt
Nem értitek: benyomja a kuplungot, beteszi egyesbe, utána indítózik, és mire az indítótekercs visszahúz, már nyomja neki a csúsztatott kuplungot egyesben. (fordulatszámmérő mutatója indítózáskor felugrik 2000-re mikor beindul, na ő akkor már csúsztatja is. Amúgy az alapjárati 1500-ra vissza se esik.
Ezt utálom mikor látom az utcán.A benyomott kuplunggal indítás OK, ha utána 0,01 másodperc alatt nem kezdi el taposni neki. De elkezdik..
-
i-sti
senior tag
válasz
BlacKSouL #57370 üzenetére
Én is benyomott kuplunggal indítok
Üresben, majd kiszállok, vissza a konyhába, elveszem a táskám és lassan (egyesben megteszek kb 600 méter) ami alatt kialszik a kék led.
Haza fele pedig mélygarázsból, +10 fokból. Itt csak 5 másodpercet várok indítás után, utána kezdem a kiforduló manővereket/köröket.
-
BlacKSouL
addikt
Mindig rájövök mennyire nem szeretnék használtautót venni. Minden nap úja és újra csak azt látom, hogy beülnek az emberek -6 fokban a kocsiba, beteszik sebességbe, benyomott kuplunggal indítóznak, és még mielőtt az indítózás után elindulna lefelé a felugrott fordulatszámmérő mutató, már nyomják neki hogy 1 tizedmásodperc késés ne legyen. Mert mi megy rádióban tévében, hogy azonnal el kell indulni, az embrerek meg szószerint azonnal elindulnak. A technikai részletek nem érdeklik őket, ezt mondták, el kell indulni, meg sietnek is.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
BigBlackDog #57367 üzenetére
1.0-ban nincs, 1.5-ben van. Tudtommal.
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Melyik benzines civic és accordban van kettőstömegű lendkerék?
-
BigBlackDog
veterán
válasz
BB555BBB #57358 üzenetére
Használt autó vásárlásnál én mindenképpen cserélném a motorolajat, olajszűrőt, légszűrőt, pollenszűrőt. Amire ránézetnék a szerelővel (és ha nem ismert az utolsó csere ideje, akkor cseréltetném) az a hűtőfolyadék, fékfolyadék, szervófolyadék. Ezen kívül még szelephézag ellenőrzést is csináltatnék rajta. A többiről meg úgyis a szerelő majd nyilatkozik.
Tóth Imrét (Budapest XIV. kerület) szokták ajánlani, illetve én még ajánlanám Higanyt is Budaörsön, vele pozitív tapasztalatom volt (őt CRX fórumon találod meg, "Higany" nevű userként).
-
BB555BBB
tag
Sziasztok,
Hétfő óta tulajdonosa vagyok egy Civic 8gen 1.8 Sport-nak. Szeretném minél előbb elvinni egy szerelőhöz és mindent amit kötelező/illetve ami kopott lecseréltetni rajta. Ehhez tudtok ajánlani egy jó szerelőt Budapesten? Illetve szerintetek mi az amit minden körülmény közözz ki kell cserélni az autón?
-
tboldi
nagyúr
Dehogy is, 10-15 perc alatt megvolt az egész a rádió újra beállításával együtt.
Ugye 2 db-ot vettem a bárdisból, az egyiket szorosan körbetekertem vízszintesen az aksin 1 és 3/4-szer (ennyit adott ki), majd a másikat elvagdostam úgy, hogy lett egy "L" alakú darab a hiányzó 1/4-re és az aljára, meg alulra lett még egy rétegnyi téglalap, plusz a tetejére is vágtam egy "T" alakút. Fölülre csak egy réteg került, mert különben túl magas lett volna már, és nem tudtam volna rászorítani rendesen a sarukat. A rögzítést kétoldalú ragasztószalaggal oldottam meg, közvetlenül az aksira tapasztottam. A tetején lévő "T" viszont nem került leragasztásra, hogy ha kell, akkor az aksi fogantyúja és varázsszeme szabad legyen, így ezt csak a műanyag doboz fogja le.szerk.: Végül is ezért vetettem el a kaufferest és maradtam a bárdisnál, mert ezt könnyebbnek láttam befaragni a gyári dobozkába. Nem mellesleg negyedannyiba került (a szállítást és a kedvezményt is beleértve).
------------------------------------
Más: Achievement unlocked. -
tboldi
nagyúr
válasz
Matt-OPT #57353 üzenetére
Az Exedy online katalógusában keresd ki az autódhoz passzoló cikkszámot, és vesd össze a meglévővel. Ha nem egyezik, akkor kérj cserét a megfelelő cikkszámúra. Ha meg mégis egyezik, akkor nem tudom.
szerk.: Mindenhol HCK2059-et látok.
----------------------------------------
Más: Jut eszembe, nem is mutattam a becsomagolt aksimat. -
Matt-OPT
aktív tag
válasz
tboldi #57351 üzenetére
Igen, ezért kérdezte. Veszek újat (Honda MTF3).
Közben kiderült, hogy nem jó az Exedy kuplungkészlet amit vettem a Cromax-nál. Más, kisebb az átmérője, mint ami benne volt gyárilag. Pedig még az alvázszámot is megadtam rendeléskor, hogy tuti jó legyen. Ki érti ezt...
Ez az amit a Cromax-nál vettem 47-ért.
És ez az ami ki lett szerelve (jobb oldalon a régi, bal oldalon az új Exedy):
(Honda Jazz 2009 1.2 benzin)
Remélem lesz a boltban olyan ami stimmel.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- OpenWRT topic
- GTA VI
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- EA Sports WRC '23
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest