Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz
BlacKSouL #42997 üzenetére
Nekem is írja az Accord (2003). Az utóbbi időben volt akksi problémám is, motor mosásnál kiszedtem már többször is az akksit, de nálam is ugyan ez. Csak a rádió meg az óra ment el. A trip km-ek is maradtak, és az automata ablak is.
Az a döglött zár amiről beszélsz. Annak elvileg az a lényege, hogy belülről nem lehet kinyitni az autót. Mondjuk ha bezárod a gyreket, ne tudja felhúzni, és kiszállni amíg beszaladsz rakétáért, meg cigiért a trafikba.
És nyitásnál is van valami, ha duplán nyomod meg. De az most ne jut eszembe mi. :/ -
BlacKSouL
addikt
Fura. Nekem a City is, meg a Civic könyve is írja, hogy elfelejti, és újra kell tanítani, de akárhányszor volt már áramtalanítva, sose programoztam őket, és mégis működött az auto mód. Egyetlen dolog veszett el mindig, az idő. Még a rádióprogramok, és az átlagfogyasztások is megmaradnak.
Mint ahogy azt is írja a könyv, hogy van a kettős reteszelésű zár, hogy kétszer kell rányomni a távirányítóra, és akkor szétbontja a zárat és a mittudoménmit. Na most ez egyáltalán semmit nem csinál, hang alapján ezt már egy gombnyomásra megteszi, fölösleges kétszer nyomkodni, semmi különbség nincs. És ez érdekes, mert az új céges Vivaroban is ugyanezt írja a könyv, és ugyanúgy semmi hatása nincs ha többször nyomkodom a zárást.
-
Qru
MODERÁTOR
Akksit cseréltem a Jazz-ben de azóta nem megy az auto mód az ablakemelőn (amúgy működik az emelés).
Ez is olyan mint a Lexus, hogy fel kell tanítani neki?mod:
Horel77: Utólagos engedelmeddel... BigBlackDog is benne van már. Egész napra kész az összefoglaló. Sajnos az eddigi TG-nek nem volt érkezése erre.
Snoop-y: Ez SD kariról veszi a térképet?
-
futo001
senior tag
Még pont elérem a bal ülésből a kormányt.
Ebay-ről rendelgetem a LED-eket, olcsók és már nagyon jó minőségűek is vannak.
Amúgy mindketten közveszélyesek vagyunk ha hazamegyünk, annyira összezavar minket az oldalak közti gyakori váltás, hogy rendre befordulunk menetiránnyal szembe, ha nincs forgalom amit követni lehet.demars
Köszi -
Horel77
tag
válasz
futo001 #42977 üzenetére
Sokáig is tartott nekem is, mire rászántam magam, nem volt szívem szétkapni annyira mindent, tényleg annyira szét kell, de végül is megérte. Először én is csak usb adapterben gondolkodtam, de arra jutottam, ha lúd, legyen kövér. Bár a pénztárcámnak nem esett jól.:-)
Most nézem, a tiedben rossz oldalon van a kormány! Nem szabad ám ilyen élesen venni a bal kanyarokat, hogy átcsússzon jobbra! :-) -
futo001
senior tag
válasz
Horel77 #42971 üzenetére
Szép példány
Király a tempomat benne, az pároméból hiányzik. Hasonló váltógombot rendeltem, legalábbis a formája ugyanez, érintésre és mozgásra világít a pereme. A gyári már durván le volt hacolva.
Utána néztem hogyan lehetne a gyári rádiót navira cserélni, vagy csak sima AUX portot bekötni, de ugyanaz a brutál szívás mindkettő, de látom Te bevállaltad.Tényleg olyan macerás és annyi bontást igényel, mint a videókon is láttam? Teljes burkolat eltávolítás a vezető elöl és mellől?
A felnid is szép, ilyesmit kéne szereznünk nekünk is. -
futo001
senior tag
Köszönöm a tippeket mindkettőtöknek.
A csapágy hozzászólást nem láttam, csak a VSA szóra kerestem de az nem szerepelt benne.Ha ennyi lenne a baja, az nem lenne túl vészes azt hiszem.
-
futo001
senior tag
Sziasztok,
2 napja párom is UFO Civic tulajjá vált. Olcsón vettük, tudtuk hogy nem véletlenül, ezzen nincs is gond. Pár, az eladó által komolynak hitt elektromos hibával vettük, amiket 20 perc alatt sikerült megjavítanom, meglepő apróságok voltak.
1 hiba maradt, aminek egyelőre nem találom a lehetséges, esetleg jellemző okát Google segítségével sem. Néha, talán erősebb döccenést követően (de ebben nem vagyok biztos) feljön az ABS és VSA hiba. Ha megállunk pl vásárolni, mire visszaérünk eltűnik. Szerelőhöz mindenképpen visszük a futómű rendbetételére, szíj, pumpa és folyékony dolgok cseréjére, szóval látja hozzáértó ember is, de érdekelne mi lehet az ok. Nekem mindig Fordjaim voltak, semmit nem tudok a Hondákról.
Amúgy király gép, elgondolkodtam, hogy eladom a Fordot és veszek én is egy UFO Civiket. Sokkal igényesebb a beltér formavilága és a felhasznált anyagok, igaz pár technikai dolog kevésbé tűnik kifinomultnak, de nagyon megtetszett, és a fogyasztása is elég baráti.
Ja, és hol érdemes pl felnit keresni rá? 16-ost szeretne párom, de egyelőre nem találtam sehol (Vatera, Jófogás), vélhetően nem jó helyen keresem, a Hondások valahol elbújhattak a net sötét bugyraiban. Most végignyálazom az összefoglaló linkjeit, de tippeket nagyon szívesen veszek.
Köszi!
-
Qru
MODERÁTOR
-
-cobra-
aktív tag
Szervízre emlékeztető rendszer van az Accordban, egyelőre nem szólt hogy kellene olajat cserélni, csak az időszakos ellenőrzés lesz esedékes, de ahogy néztem a szerviz könyvben, ez tényleg csak ellenőrzés. Amúgy 10.000-ként szeretném majd cserélni az olajat. Egyelőre most csak rátöltök kicsit, meglátom kiírja-e a közeljövőben.
-
Elmör
őstag
válasz
-cobra- #42956 üzenetére
Ezeknél a check engine jelzés már kiterjed arra is, hogy jelzi az olajat külön? Ha nem akkor azt gondolom tudod, hogy nem biztos, hogy az olajat jelzi, a check engine lehet több féle gondból is valamelyik. Szóval nem okoskodok, csak nem tudom az újabb modelleknél már van-e ilyen, hogy olajat jelez.
Szerk.: Amit Jaffa75 írt azzal teljesen egyetértek, évente érdemes akkor is olajat cserélni ha csak 500 métert mész vele.
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
R20-as motoroknál mennyire jellemző az olajfogyás?
Egy éve lett cserélve az olaj 90.000-nél (Eni i-Sint 5w-30-at tett bele a márkaszervíz), akkor kb a min-max között fél úton volt a szint és ma menet közben felvillant a check engine oil jelzés sárgán (most van benne 96.000).
Megnéztem a szintet a garázsban, kb min szinten van, bár elég nehéz pontosan leolvasni.
Gondolom utána kellene önteni 1-2 decit. Azt hiszem van itthon maradék Mobil1 5W-30 és 0W-40, mehet bele pótlásnak, vagy vegyek inkább egy liter Eni 5W-30-at? -
Fkris
őstag
Srácok, segítsetek.
aCarról akarom migrálni az összes adatomat(telóval szoktam babrálni, Nexus, próbálgatom a CFWket, ezért a havi 1x biztonsági mentés kevés), be is gépeltem mindent (még alig van meg 4 hónapja a kocsi, szal nincs sok, tankolásokkal sem), aztán most a fogyasztás számításnál akadtam el.
Ha ugyanis nem fullra tankoltam, akkor az belerondít a liter/100km be, és nem tudom, hogy kéne korrigálnom.
Van valakinek ötlete, bevált technikája?Köszi!
-
LógaGéza
veterán
válasz
BigBlackDog #42942 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, igyekszem!
Szerintem még nem fogtam fel, hogy min vagyok túl, mennyin múlt az egész
Maradandó sérülés elvileg nem marad, ez a szegycsonttörés eléggé lassan gyógyul, mivel semmit nem tudnak vele csinálni, majd magától begyógyul... Viszont addig se emelni, se fordulni, se ásítani, se köhögni nem tudok anélkül, hogy fájna...
Vésztő - Okány között van az útszakasz, egyik felét megcsinálták most, a másik felére nem jutott...
Jöttek szemben, azért akartam gyorsan visszahúzni... Szerencsére ők is észrevették, hogy van valami, és megálltak még hamar.Az autó szerintem is GTK lesz. Motorcsere már nem kell, a gátlók le lettek mérve, azt mondták, hogy rendben vannak, szilenteket és kutyacsontokat cseréltünk, jobb is lett az egész... Még futunk egy kört a közúttal, hátha sikerül valamit intézni, aztán nézem az utódot
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Háztartási gépek
- Ukrajnai háború
- Horgász topik
- További aktív témák...
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Mobil klíma Tarrington House eladó!
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest