Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hiányzik a gamer érzés
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz burjois #41157 üzenetére
bakker..
pedig más alternatíva errefelé nem nagyon van -.-" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nagyúr
-
z123456789
addikt
válasz burjois #46049 üzenetére
De én nem a DIY megoldást akarom. Ez számomra fillérbaszás amit linkelté. (De megértem, ha valaki ezzel szívesen játszik, én nem.)
Venni akarok egy ablaktörlő lapátot, ami nem 780 Ft. A Bosch 7 000 Ft, a gyári meg 11 000 Ft. Viszont ha már a gyáriban tudom cserélni official a gumit, akkor környezetvédelmi okokból, inkább azt választanám, illetve azért, mert gyári. -
---Lasali---
Közösségépítő
válasz burjois #47593 üzenetére
Nem hiszem, mert látom a csuklókon hogy kottyannak, plusz ha megrángatom gyorsan, ide oda 1 centit a kormányt, akkor van hangja az egész szerkezetnek.. úgyhogy elsőre szerintem ezekkel a csuklókkal van a baj.. de igazából annyira nem gáz még.
Megjöttek közben a patentek a szélvédőhöz angliából, hondánál sem volt rendelhető eredetiben az összes, plusz kevesebb mint harmad ár volt szállítással. -
---Lasali---
Közösségépítő
válasz burjois #47620 üzenetére
Megjött közben a kipufogó sor tömítésem is, majd ha jó idő lesz lebontom a leömlőt, van rajta egy szép repedés, kísérletet teszek a megheggesztetésre, az is egy jó tanulmány út lesz. Aztán kipufogó bandázs lakótelep tuning.
Na meg a rozsdás csavarokat jó lesz leszedni, tő csavar remélem nem fog beszakadni.[ Szerkesztve ]
-
kryboy
tag
válasz burjois #48113 üzenetére
Köszönöm
Kérdezz nyugaodtan
Röviden :Itt tényleg brutális a Honda őrület
Abszolút a legtöbb eladott kocsi a Honda/Acura
Persze itt olcsóbb a kocsi és az alkatrészek is
Használtan pedig néha még ingyen ellehet hozni alkatrészeket ( túl sok helyet foglalnak )
Mindent meg tudsz találni még aznap amikor keresed
Nagyon sok találkozó van, legális és illegális szintugy -
sherlock82
senior tag
válasz burjois #72433 üzenetére
Próbáltuk ezt a megoldást, amikor észre vettük, hogy a visszapillantó nem áll meg amikor kihajtjuk optimális állapotban hanem attól picit tovább és megy. Ezért sem lehet ebben az állapotban megfelelően működtetni a beleépített tükröt. Ha vissza állítjuk a megfelelő pozícióba akkor kiválóan működik a motoros tükör.
Szerintetek mit lehet tenni, hogy a visszapillantó nem menjen tovább mint muszáj.
A képen sárga színnel jelöltem azt a részt ahol továbbfordul mint szükség.
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest