Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
BlacKSouL #42997 üzenetére
Nekem elfelejtette. De majd akkor újra tanítom.
Hát az Suzukinál láttam meg Fordnál ilyen kettős reteszelésű zárat. Mondjuk nem értem mire jó. Vagy bezárom vagy nem, minek két lépcsőben zárni?
z123456789: Jah csak annak nem én vagyok a fenntartója. Ezért került abba Exide Prémium a sajátomba meg az olcsó gyári Kia/Hyundai akksi.
Peter.70: De neked az újabb, inteligensebb Jazz-ed van.
Snoop-y: Jaj a DVD-s... Ezzel szívunk haver Lexusánál. Nem eszi csak az 1x-esen írott lemezt. De mire erre rájöttünk...
-
z123456789
addikt
válasz
BlacKSouL #42997 üzenetére
Nekem is írja az Accord (2003). Az utóbbi időben volt akksi problémám is, motor mosásnál kiszedtem már többször is az akksit, de nálam is ugyan ez. Csak a rádió meg az óra ment el. A trip km-ek is maradtak, és az automata ablak is.
Az a döglött zár amiről beszélsz. Annak elvileg az a lényege, hogy belülről nem lehet kinyitni az autót. Mondjuk ha bezárod a gyreket, ne tudja felhúzni, és kiszállni amíg beszaladsz rakétáért, meg cigiért a trafikba.
És nyitásnál is van valami, ha duplán nyomod meg. De az most ne jut eszembe mi. :/
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok
- ÚJ, BONTATLAN Bespoke AI Jet Ultra álló porszívó 400 W - GYÁRTÓI garanciával
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest