Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
Sziasztok!
A Gránitnál szeretnék számlát nyitni, azt már megtaláltam, hogy Standard kártyát kell kérnem, hogy megkapjam a szelfi-regisztrációs 10.000 Ft jóváírást, de nem jöttem rá, hogy mi a különbség a Hello és a Sztár csomag között, azon kívül, hogy végig vagy csak részben videós a regisztráció. A Hello nincs is benne a hirdetményben. A Sztárral is jár a 10.000 Ft?
Köszi!
-
Moleman
addikt
válasz István89 #22442 üzenetére
Köszi!
Direkt választottam a sztárt, mert az első évben olcsóbb a kártyadíj, hosszú távon még nem tudom, megtartom-e. Az utalás is jobb, ha 0.3%, 75 Ft-nál úgyis mindig több lesz, ha esetleg utalok, bár valószínűleg nem fogok, arra ott a Revolut.
Csak passzív számlának kell, jövedelem nem érkezik rá. -
Moleman
addikt
Igen, egész havi hitelkártyaforgalmat.
De most már azt is Revoluton keresztül utalom, onnan mindenhogyan ingyenes.Igazából csak azért kell a számla, hogy maradjon egy valós magyar számlaszámom, ha a 789 Ft-os OTP-t esetleg megszüntetném.
De kezdenek komolytalanok lenni, most jeleztek vissza, hogy sikertelen volt a számlanyitás, csináljam videóbankkal, amivel nem jár a 10 ezer ft.
[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
válasz pictigjis #22447 üzenetére
Fordulónapon átutalom, 14 nap alatt csak odaér. Amúgy per pillanat nem is tudnám másképpen, mert egyik hitelkártyával finanszírozom a másik tartozását és fordítva, mert a hitelkeretem is a Kincstárnál hízik.
Viszont pont emiatt nincs szabad 400 ezrem sem, hogy zsonglőrködjek a Rafival. -
Moleman
addikt
Sziasztok!
CIB-es kérdésem lenne: most találtam rá, hogy van ez a 20 ezer forintos faültetős meghívós program, van egy is egy barátom, aki meg tudna hívni. A hirdetményből kiderült, hogy a jóváírás ellenében 1 évig nem szabad megszüntetni/módosítani az ECO számlát, viszont 1 év után már fizetni kell kártyadíjat. Mi történik, ha 1 év és 1 nap után meg akarom szüntetni, de már levonták a következő évi kártyadíjat? Időarányosan visszafizetik?
Azt már láttam visszaolvasva, hogy az ingyenességhez elég, ha máshonnan utalok rá 133 ezer forintot. Van máshol valami buktató?
Az összefoglalóban leírt havi egy ingyenes CIB automatás készpénzfelvét csak a bankmonitoros regisztrációra vonatkozik, ugye? A meghívásos rendszerrel csak a "hatósági áras" havi 150 ezer lesz ingyenes, ha ott igényelem?
Ha jól látom, az ingyenes utalás is bankmonitoros privilégium, de anélkül megvagyok, most is Revoluton keresztül intézek minden utalást, csak egy kicsivel tovább tart.
Itt látszólag van egy gyakorlatilag korlátlan kártyalimit opció, mint az OTP-nél, az mindenképp hasznos lenne. Ritkán kell a nagy keret, de olyankor nagyon, pl Államkincstárba befizetni. Remélhetőleg ingyen is van a limitmódosítás, mert nem találtam rá vonatkozó díjat.Köszi!
A 829 ft havidíjú OTP Smart számlám egyelőre még mindig megvan, nem mertem piszkálni (csak az extra csomagokat és a webkártyát mondtam le), mert ott vannak a hitelkártyáim, de lassan újra át kéne gondolnom, mert a havi 150k ingyenes készpénzfelvéten kívül nem használom semmire.
#24545 pictigjis
Ó, micsoda ördögi ötlet! Köszi!
Egy számlámat mindenképp meg fogok tartani hosszú távon, csak hogy legyen, de az valószínűleg az olcsóbb Gránit lesz.[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
válasz marton.m #24572 üzenetére
Az én OTP számlámhoz 2 megtakarítási számla tartozik alapból, korlátlan ingyenes utalással, nézz rá a netbankban, lehet csak a megjelenítési beállításokon kell változtatnod (OTPdirekt számlakör karbantartás, LSIT konstrukciókód).
De a vizuális elkülönítésen kívül semmivel nem vagy előrébb, ott se kamatozik szinte semmit a pénz. Minden, ami nem kell 2 héten belül, mehetne állampapírba.
-
Moleman
addikt
válasz dredjudge84 #24594 üzenetére
Igen, a munkabéresdi miatt én is morcos vagyok, hiába lenne elég a jóváírás, fizetek havi 829 ft-ot a semmiért.
-
Moleman
addikt
válasz egykori #24629 üzenetére
Én nem próbáltam még, de valószínűleg jegyeznek vételi árat is, bár lejárat előtt nincs garancia a profitra. Viszont lényeges, hogy 10 ezer forintos darabokban törhető, nem bukod az egészet, ha hirtelen szükséged lenne egy részére.
De amúgy előfordulnak 2 hetes lejáratúak is, most lehet, hogy kifogyott. -
Moleman
addikt
válasz Gedeon31 #24840 üzenetére
IBAN checkerbe írd be a számlaszámod. Valószínűleg CIBHHUHB lesz a SWIFT.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest