Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domestos
tag
Sziasztok!
CIB-es vagyok, internetbankot hardver tokennel használok, nem használok mobil appot (korábban használtam, de egy frissítés óta induláskor szétszáll a telefonomon, és fogalmam sincs, miért, talán az, hogy rootolt?). Azzal szórakoztat a CIB most, hogy küld majd SMS-t, hogy regisztrálnom kell a mobil appot, mert a bankkártyás fizetést ezután az appjukkal kell jóváhagyni és megszűnik az SMS-es jóváhagyó kód küldése. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy pl. akinek nincs is okostelefonja, az hogyan fizessen kártyával online, nagyjából azt válaszolta, hogy sehogy, így jártam. Mit lehet erről tudni? Mik a lehetőségeim? Rosszul tájékoztatott az ügyintéző, vagy EU-s előírás miatt ez tényleg így lesz minden banknál? Ehhez kapcsolódó, hogy a CIB-en kívül van bank, amelyik hardver tokenes belépést támogat az internetbankjába? Esetleg valamelyik banknál mobil appos kód generálás, ha jó a mobil app (nem olyan ótvar f*s, mint a CIB mobil appja)?
[ Szerkesztve ]
-
Domestos
tag
válasz Hintalow #17522 üzenetére
"Nem nagyon merik sehol azt meglépni, hogy nem engdik online tranzaktálni a mobilappot nem használó ügyfeleket"
CIB éppen lépi meg, fel is cseszték az agyam, mert én hard tokennel internetbankot használok, mobilappot nem (nem fut a telómon), és nem biztosítanak más opciót (ami pl. lehetne a nálam levő hard token).
Mennék is tőlük, de nem tudok - számomra - jobbat. -
Domestos
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Melyik banknál lehet legolcsóbban nagyobb összegű forintot külföldre utalni? Fintech-ek nem játszanak, mert azok mind gyűjtőszámlával dolgoznak, nekem meg muszáj a saját számla, hogy az én nevemben menjen az utalás. Eddig magamtól a Gránit maximum 16e Ft-os utalási díja, amit találtam. Tudtok netán ennél jobbat? -
Domestos
tag
online.cib.hu-ra tegnap este óta tokennel sem tudok bejelentkezni. Jávásba igen, utaltam is, amihez token jóváhagyás kell, működött. Csakhogy lenne dijnetes utalásom is, azt meg már csak az új felületen lehet. Tököm ki van már a CIB-bel.
Szerk: természetesen hívtam a CIB24-et, nincs rendszerhiba, fogalmuk sincs, miért nem tudok belépni.
Szerk2: sokadik próbálkozásra most egyszer csak sikerült belépni.[ Szerkesztve ]
-
Domestos
tag
Hard token.
Amikor nem engedett be, akkor vagy simán frissült az oldal hibaüzenet nélkül, vagy kiírta, hogy ez nem megy, és hívjam a CIB24-en vagy fáradjak be egy fiókba.
Arra gyanakszom, hogy Firefoxon container tabokat használok, és most úgy engedett be, hogy a banking tab helyett a sima container nélküli default fülön próbáltam belépni. Ebben az a fura, hogy eddig még sosem láttam olyat, hogy a container tab problémát okozott volna. Lehet, hogy valami cookie, vagy más local storage adat kavarta meg a rendszert. -
Domestos
tag
válasz venom8888 #23935 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy több ingatlanod számláit is azon fizetnéd, akkor igen, simán.
Viszont a többiektől én is kérdeznék. Tud olyat a díjnet, hogy több fizetendő számlát egyszerre, egy tranzakcióval ki lehet-e fizetni? A CIB online ezt sem tudja, és eléggé idegesítő, hogy miért nem.
-
Domestos
tag
válasz sifarr #23941 üzenetére
A CIB-nél az appban (online bankban) külön menüpont van a díjnetes számlák kezelésére. Itt az egyes számlák letilthatók vagy kifizethetők. Esetleg több egyszerre is, de ezt nem tudom.
Pont ezt az egyszerre fizetést nem tudja sajnos. Mindegy, úgyis tervezem egy ideje, hogy a díjneten visszavonom a CIB-be áthelyezést, és akkor megnézem, hogy kártyával lehet-e egyszerre többet fizetni a díjnet saját rendszerében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest