Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz Domestos #17232 üzenetére
Én is hard tokenes vagyok.
EU-s előírás miatt ez tényleg így lesz minden banknál?
Kétlem. Tudtommal az EU-s előírás szerint elég lenne egy SMS-ben kapott kód is. Ahogy sok más banknál is elég. A CIB-nél van ez a okostelefonmánia. De amúgy nézd a jó oldalát: a hard tokenre legalább nem jön szoftverfrissítés, tehát ha azzal nem tudsz belépni, akkor tuti a cibnél van a hiba.
a CIB-en kívül van bank, amelyik hardver tokenes belépést támogat az internetbankjába?
Egyszer összeszámoltuk itt. Ha jól emlékszem vagy Hintalow vagy axioma írta, hogy a Raiffeisennél megszüntették. Sberbanknál volt, de elvileg megszüntették, talán az Unicreditnél még létezik.
Asszem a K&H még nyomokban tokent is tartalmazhat. A többinél nincs ilyesmi.
-
cocka
veterán
válasz Domestos #17526 üzenetére
Jaja, korábban írtam már itt, hogy érdekes, hogy a hard token harmadik opciója a Pay, na ehhez képest csak kártyás fizetéshez nem lehet használni.
Pedig 8×8 karakternyi adatot bekérhet. Az mire nem elég?
De akár leglazább esetben is 2×4 karaktert bekérhetne. Annyit az ügyfélnek sem lenne nagy fáradság beírni.
Én szándékosan nem vagyok hajlandó használni az appot azok után, hogy csak egy készüléken működik az a szar, aztán sokszor az egy smses átregisztrációt sem engedte, és a CIB24 hívogatásból is elegem lett. Ahányszor frissült az a szar, annyiszor volt valami probléma. Minden frissítéskor ment is az anyázás az app play store lapján.
-
cocka
veterán
válasz Domestos #23931 üzenetére
Hmm.. most próbáltam hard tokennel. Elsőre beengedett. Te withkey-zel vagy hard token?
Meg hogy nem enged be? Nem generál jelszót az app? Vagy generál, de a honlap nem fogadja el?
Hm... és még kérdezte az ügyintéző a cibben, hogy miért akarok átszerződni hard tokenre? Hát mert szar az app csókolom.
-
sifarr
senior tag
válasz Domestos #23937 üzenetére
Tud olyat a díjnet, hogy több fizetendő számlát egyszerre, egy tranzakcióval ki lehet-e fizetni?
Valami hasonlót tud. Néhány banknál (a CIB-nél pont igen) lehet a bankszámládat is regisztrálni a dijnet rendszerében. Ilyenkor a díjnetben közműszámlánként a fizetés módjánál azt is lehet választani, hogy a díjnet a bankodhoz beküldi a fizetendő számla adatait mintegy a kifizetésre előkészítve. A CIB-nél az appban (online bankban) külön menüpont van a díjnetes számlák kezelésére. Itt az egyes számlák letilthatók vagy kifizethetők. Esetleg több egyszerre is, de ezt nem tudom.
Az egész egy manuális csopbeszedésre hasonlít. Én a hagyományos csopbeszedést preferálom, de másoknak akár ez megfelelőbb lehet. Ízlés kérdése.
Viszont ismétlem: ez csak néhány banknál van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest