Hirdetés
- Egy korszak vége
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
válasz szoltan70 #22169 üzenetére
Ajha, nem semmi körülmények.
Sajnos elég rossz a szinkron a mobilapp, és a többi rendszerük között, személyes adatok ügyben, mert a mobilapp a szerződéskor bevitt adatokat veszi figyelembe, lehet, hogy végleg.
Hónap végén nem megy kivonat, csak hónap 10-e körül nem? -
RR-13
őstag
válasz szoltan70 #22159 üzenetére
Már ketten is leírtuk, hogy miért terhelték "mégis"
Elhiszem én csak nem értem..., ugyanis, ha jól írtad be, akkor a rendszer magától nem írja át másik számra a címet, annyira még az UniC. rendszere sem rossz, hogy ez megtörténhessen.Ja, hogy nem is november vége, hanem október...
Október, és november hónapra azért nem vontak le semmit, mert az első két hónapban a feltételt sem kellett teljesíteni, hogy alapból díjmentes legyen a zárlati díj., vagyis aki nyit ilyen számlát, annak nem terhelnek zárlati díjat az első két megkezdett hónap után még, de aztán a teljesített feltétel ellenére is terhelik (majd jóváírják, csak ki kell várni).
-
RR-13
őstag
válasz szoltan70 #22133 üzenetére
Az összefoglalóban is benne van:
"A számlacsomag normál zárlati díja: 1 166 Ft/ hó/bankszámla.
A számlacsomag zárlati díja az adott hónapra vonatkozóan minden esetben terhelésre kerül az ügyfél bankszámláján. Amennyiben a tárgyhónapban legalább 75 000 Ft jóváírás érkezik átutalásból (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele) a számlára, akkor a zárlati díj teljes összege jóváírásra kerül a bankszámlán."A lakcím mizéria meg azért érdekes, mert ha személyesen nyitottad, akkor elvileg minden adatot megmutattak mielőtt aláírtad a szerződést, hogy helyesek-e az adatok, és azt megelőzően meg online kezdeményezted az adatok beírásával, amit láttak a fiókban is a megnyitásnál.
Viszont így akkor meg lehet, hogy te írtad be a házszám adatot tévesen, amikor kitöltötted, még ha online is lett végül megnyitva.[ Szerkesztve ]
-
-
RR-13
őstag
válasz szoltan70 #21192 üzenetére
Mikor igényelted a kártyát? Mert nekem ma a PIN kód jött meg, amit okt. 18-án adtak fel, és a posta eddig ült rajta. A kártyám még meg sem jött, pedig azt is feladták 20-án már...
Sajnos elég amatőrök az ügyintézők..., én is hívtam őket tegnap, visszahívást ígért az ügyben, és ma hívott vissza 16:20-kor amikor pont nem vettem észre, azt azóta nem hív.
Az biztos, hogy nem az telefonos ügyfélszolgálatuk miatt fogom szeretni ezt a bankot.
De az eBanking belépő/jóváhagyó sms megérkezik
Nem tudom tesztelni, mert aktiváltam az mTokent, és én már azzal lépek be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest