Hirdetés
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AuraSync kibeszélő topic
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
goop
őstag
válasz GBRDVD #36091 üzenetére
Későn vagyis este 18h vagy hétvégén tetted be a pénzt, amit azonnal el is költöttél. Viszont az ügyes bank csak későbbi időpontban könyvelte le a betett összeget, így kerültél mínuszba. Velem is mindig ezt játszották. Néha jóvá lett írva, néha nem. A végén már elengedtem, 1 hete pedig meg is szüntettem a számlát, mert csak okt 30 élt volna amúgy is a díjmentesség.
-
goop
őstag
válasz dredjudge84 #29165 üzenetére
Nézd meg a hirdetményeknél a bank oldalán. Fejből nem tudom már.
-
goop
őstag
válasz dredjudge84 #29163 üzenetére
Attól függ mikor lett nyitva a számla. Nekem 2-3 hónap volt, de ha jól rémlik a mostani akció jó hosszú, és csak januárban lesznek a jóváírások.
-
goop
őstag
Cib. Küldtek mailt, hogy jaj de jó, lehet telefonos azonosítót beállítani tokennel. Mondom akkor hajrá, ha már kivették a helyreállító kód lehetőséget. Persze, ez sem megy.
Be lehet állítani a kódot, de aláírni már nem lehet. De rájöhettek ők is, mert már app is errort ad, úgyhogy remélhetőleg javítanak rajta...[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
Internet bankban sikerült, most már az appban is megvan, valamiért nem listázta. Jaja, bünti az a 154 Ft amiért szerintük 80.000 Ft mínuszban voltam. Az nem baj, hogy nincs is hitelkeretem akkor hogy lettem volna mínuszba ennyivel. Töketlen banda.
2021.12.22 +CMS CLT-2161560535ATM befizetés(2021.12.21)
Így könyvelték.
Éjjel volt, mikor ráértem, azért kell az azonnali atm mert ekkor érek rá.[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
Rájöttem. Csomó pénzt toltam be kártyával, és volt amikor hétvégén éjjel, amit mindjárt tovább is utaltam. Na most volt olyan, hogy lekönyvelték az utalást aznapra viszont a kp befizetést csak másnapra, azaz szerintük mínuszban voltam. Vicc az egész, de akkor erre jó lesz figyelni.
[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
A cibes távol lévő bankszámla nyitás után, kártya megjött, aktiválás is megvan, online vásárlás is megy, pin kód csere viszont több (nem cib) atm nél is vissza lett utasítva. Ez is a korlátozás része lenne, vagy csak cib atm nél lehet kódot cserélni?
-
goop
őstag
válasz dptrsk #17752 üzenetére
Szerintem a gránit nem fogadta, mivel általában egyszerre jön meg a push a cibtől meg a gránitról is, most semmi, és a pénz sincs még felszabadítva.
Ismét teszt, asszony meg az én gránitomra is, pénz levesz, de nem ér át...
Más számlára (nem gránit)átér, szóval a gránit a hunyó ismét.[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
A mátrix újra. Utaltam pár forintot cib ről gránitra, a cibről a pénzt levette, gránitra nem ért át 1 órája lassan. Még jó, hogy 5 mp az utalás.
Mondjuk cibes push nem jött, de viszont van utalási visszaigazolás. Na, kinél lehet a pénzem?[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
válasz guftabi96 #16334 üzenetére
Biztosan, mert a minimum plusz díja 742 Ft, ez csökkenthető ha a minimálbér fele rámegy akkor kb 350 Ft, ha a minimálbér egésze akkor lesz 0Ft. Csak az első kettő utalás 20.000 Ft ig tartó része ingyenes az felett 0.3% , a többi utalás pedig 0.57% ! . Szóval nem nagy üzlet, gondold át. A kártyás fizetések persze ingyenesek.
[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
válasz Mr.Csizmás #16274 üzenetére
Nem megy. Hiba történt ...
-
goop
őstag
válasz AudioTom #16224 üzenetére
Mind a revo mind a tw eu s illetőségű számla számot ad, revo most már litván, tw belga, de ha kikötés az igazi bank akkor akár a bunq is lehet, mert az valódi bank valódi számlával. Ott van a pénzedre biztosítás is, és virtuális kártyával teszel revora amennyi kell, átváltod forintra és utalod ahova akarod, vagy csak költöd kártyával.
[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
válasz axioma #16221 üzenetére
Ha az oldal átirányít a bank oldalára, akkor az semmilyen veszéllyel nem jár, ha meg a shop akarja az adatokat onnan nem vásárolok, vagy csak ha nagyon muszáj akkor eldobható bank kártyával.
@AudioTom: csak bank jöhet szóba? Mert egy transferwise v revoluttal jobban járnál...
[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
Hja, telefonról intézek mindent, így a token nem játszik, de köszi. Úgy vagyok vele, hogy olcsó húsnak híg a leve, ingyen van, bm cib eco, szóval így nem izgat. Ha fizetnék érte biztos ideges lennék.
Amúgy gránit, 14 h utaltam, a pénz átment, az egyenleg maradt, és a számla info szerint azonnali utalás könyvelésre vár.[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
válasz pictigjis #13298 üzenetére
Hja, nyisson, ha nyugodtabb emberke.
Úgy belassul meg most is hibákat dobál az app, hogy öröm nézni...
Leggyorsabb, legjobb app szerintem a k h, mindent tud, nem fagy, nem lassul, évek óta stabil, ellenben drága a számla csomag és ingyenes utalás is csak 2 db 20k alatti van, ( nekem az okos minimum plusz van.)
Gránit app alapban jó, néha késnek az isms ek, más baj nem szokott lenni, ott a sima digitalis csomagom van, ott ugye 0 ingyenes utalas van, ellenben feltétel nélkül 0 Ft a számla vezetési díj. Gondolja át, mi kell neki. A többi banki appot nem ismerem.[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
Gránit és k h netbankban be lehet lőni a másodlagos azonosítókat, nézem cibet nem találom sehol, utána nézem, csak bankfiók. Hát köszi ...
-
goop
őstag
Nya, utaltam cib -ről gránit ra, megy, 5 mp volt kb.
-
goop
őstag
A tegnapi cib szögelés meghozta gyümölcsét, minden flottul működik, és végre gyors is.
-
goop
őstag
Nekem még mindig mindenféle hiba kódokat dobál a cib mobil appja...
Elvileg utaltam, remélhetőleg reggel el is megy. Néha bejön rendesen a kezdő oldal, egyenleg stb, néha csak a nagy üresség. -
goop
őstag
A bankmonitoros cib eco mellé is 1xxx Ft a virtuális kártya?
-
goop
őstag
1 hete kötöttem a bm oa cib ecot, kártya még sehol. Mennyi idő szokott lenni amíg kiér?
-
goop
őstag
Kötöttem én is bm-os cib ecot, nézegettem az online felületet, és nem értem a limiteknél, hogy mi ez: Átutalás megbízható partnereknek - Egyedi tranzakció limit 15 000,00 HUF.
Most akiket felvittem partnernek, ráadásul megbízhatónak jelöltem őket, csak 15 k t lehet utalni? Ezt a limitet nem is engedi állítani. Mi a manó lenne ez? Vegyem le róluk a megbízhatót, és akkor mehet a nagyobb összeg is? Nem tiszta...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest