Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Én azt szeretném tudni, hogy mi történik, ha valakinek ellopják a kártyáját/telefonját/óráját, vagy elhagyja, vagy valamiért le kell tiltatnia a kártyáját, vagy számláját? Szóval a kiindulási alap, hogy mindent kártyával fizetek, aztán egyszer csak le kell tiltatnom. Attól fogva gondolom én sem használhatom semmire sem. Úgy értem, rendes boltban például. Akkor, ha esetleg elfogyott a kajám, nem vehetek semmit, amíg nem küldenek egy új kártyát (vagy nem tudom, hogy megy ez)?
-
gyulank
addikt
Mivel minden számlázva van, szerintem minden visszakereshető, ennek ellenére mégis nyugodtan lehet csalni. Én ezt nem értem. Mert azt értem, hogy mikor a cigányok elvittek egy teherautónyi cuccot tőlem, vagy elvették volna tőlem a készpénzt, azt talán, ha keresnék se találnák. De mi akadályba ütköznek, ha számlázva van minden?
-
gyulank
addikt
Nem találtam infót az RFID védelemről. Mert oké, hogy a tok árusítók azt írják, hogy az hasznos, de engem érdekelne konkrétan, hogy mitől véd, és van-e értelme. Én mondjuk mielőtt elkezdtem tokot keresni pont arra gondoltam, hogy olyan lenne jó, amiből ki se kell venni.
-
gyulank
addikt
válasz
emeritus #18052 üzenetére
Tehát akkor mégis csak jól gondoltam, és mindent megadhatok, csak a pin kódot ne adjam meg. Ezt írtam én is, csak kérdeztem, mert nem tudom. Nem azért nem tudom, mert volt kártyám meg számlám, csak hülye voltam hozzá, meg elfelejtettem, hanem, mert ahogy írtam is, nem volt, és mindenhol csak annyit írnak, meg mondanak, hogy ne add meg az adataid. Hogy melyeket, azt nem, márpedig valamiket meg kell, ahogy te is írtad. Itt is azt írták, hogy egyedi azonosítót ne adjak meg, miközben minden egyedi azonosító, a nevemtől kezdve az akármilyen számokig. Tehát volt egy dolog, amit nem úgy születtem, hogy tudjak, és kaptam róla háromféle információt, egyik, hogy semmit nem adhatok meg, a másik, hogy csak a számlaszámot adhatom meg, a harmadik, hogy csak a pinkódot ne adjam meg. És én vagyok a hülye, hogy ha ezt nem tartom teljesen egyértelműnek. Sőt a kérdéskor is írtam, hogy szerintem csak a pinkódot kell féltenem, csak megerősítést kértem, vagy helyesbítést, erre én vagyok a fogyatékos.
-
gyulank
addikt
Magyarul írtam, hogy mi nem világos, így nem én vagyok értelmi fogyatékos, ha nem érted. Mi számít olyan kártyaadatnak, amit nem szabad megadni? Mert minden adat arra való, hogy azonosítsanak... Én simán csak jelszót feltételeztem, de ti többesszámban azonosító adatokról beszéltetek. Ha annyira vágod a témát, magadtól is tudhatod, hogy nem csak fizetésre lehet használni, és nem csak számlaszámot kérhetnek... De ha nem vágnád is írtam. Te vagy az aki vagy nem akarja érteni, vagy nem érti. És az is érdekelne, hogy hol lehet megtalálni azokat az adatokat amikről beszéltek. Mert én nem találtam se azt, hogy K&H, csak google találatban, de ha rámentem, akkor azon az oldalon mégsem volt, meg a bankoknál sem volt az a táblázat sehol, amit valaki berakott. És annál sem volt ott, hogy az olyat hogy kell keresni. Ezen túl abban is mást írtak, mint a főoldalon. Nem énb nem értettem, hanem mást írtak mindenhol.
-
gyulank
addikt
Nem tudom, hogy ez itt off-e, de mindenhol mindig azzal rémisztgetik az embereket, hogy ha megadja az adatait, lelopják a pénzt. Milyen adatokat? Gondolom van valami jelszó, aztán azon kívül meg lehet adni nem?
-
gyulank
addikt
Legközelebb Gmaps szerint Takarékbank; Korona Takarékszövetkezet, ATM van, meg amik Egerben vannak. Szóval vannak, amiknek nincs ATM-jük. Gondolom a bankban is lehet amit ATM-ben, csak ott van nyitvatartási idő.
-
gyulank
addikt
De úgy veszem észre, hogy nem reagáltatok az utolsó hozzászólásomra. Bár én elejétől kezdve azt írtam, hogy a sajátomra akarok pénzt rakni, hogy utána kártyáról utalhassak. Tehát akár tehetek rá annyi pénzt is, hogy 2 helyre is utalhassak belőle, és akkor már eggyel kevesebbszer kell bemenni. Visszatérve a Pölöskeinél csak szám van, szóval nem is tudom, hogy milyen bankból lehetne kp-val fizetni. De akkor nem kp-nál már akármi másra is lehet utalni, meg fogadni? Csak a kp-vel vannak problémák?
-
gyulank
addikt
válasz
dptrsk #17998 üzenetére
Hát de ha lenne valamilyen kártyám, az magánszámla lenne. És azért fizetnék be a magánszámlámra, hogy utalhassak róla a Pölöskeinek. És amúgy akkor ha az egy éves ajánlatok alapján választanék, akkor 10 év alatt 10 kártyám lesz, mert mindig váltok egy másik egyéves kedvezményűre? Vagy lemondom, meg megint igénylem?
-
gyulank
addikt
válasz
sifarr #17991 üzenetére
Ha megadnak egy számlaszámot, hogy utaljak oda, mondjuk legutóbb a Pölöskeinél láttam olyat, hogy csak utalva lehet rendelni, akkor, ha nekem nincs számlám, akkor hiába van pénzem? Nem mehetek be egy bankba utalni? Vagy, ha bemehetek, akkor csak olyan bankba, amilyen a számlaszám? Tehát vagy van olyan, és bemehetek, vagy nincs, és nem utalhatok, hiába van pénzem? És ezt nevezik befizetésnek? Borzasztó, hogy milyen nehéz, vagy lehetetlen, és drága megoldani, hogy a saját pénzemet használhassam kártyán is, ha muszáj.
-
gyulank
addikt
Arra kéne legfőképpen, amihez neten kell. Kezdve a Hardveraprótól, az akármin aminek állítólag csak azért kell, hogy igazoljam, hogy felnőtt vagyok oldalakon keresztül az Aliexpresszig. De ez is oda-vissza van, mert megeshet, hogy meggondolom magam, és akkor számlát kérnek, hogy visszautalják. Először a Revolutot néztem, de annál volt ez a felső határ ami pénz lehet rajta, márpedig, ha valaki más tenne rá, annak nem akarnám korlátozni a lehetőségeit. De hát ha csak olyan bankon keresztül lehet utalni a számlámra pénzt, amilyen a számlám, akkor hiába lenne jó, ha jó lenne az eddig beszélt is, mert lehet, hogy a megyében sincs.
-
gyulank
addikt
Jajj, mert azt hittem, hogy legalább jól akarjátok érteni. A legfontosabb, hogy az sem egyértelmű, hogy mi mennyi, mert mindenhol mást írnak, és itt is mindenki mást ír. Én arról beszéltem, hogy nem érdekelnek az időtartamos hülyítések, mert az érdekel, hogy utána mennyi lesz, normálisan mennyi. Elsősorban olyan dolgokra gondoltam, amihez kérik a CC számot neten. Vannak olyan boltok, ahol csak azzal lehet. De azért nem írtam konkrétumokat, bár írtam, mert úgy akarom használni. A mindenholt is úgy írtam, hogy mert nincs mindenféle a környéken, a településen konkrétan semmilyen se ATM, se bank, se posta, nemhogy pont olyan amilyen kell. És lehet, hogy kp-ből kéne tennem rá, hogy használhassam arra amit csak azzal lehet. És lenne, hogy semmi se lenne rajta. De lehet, hogy lenne, amikor nagy összeget utalnék, vagy utalnának rá. Bár ennek kisebb a valószínűsége, de úgy vettem észre, hogy akad ahol olyan megkötés van, hogy max. valamennyit lehet rá tölteni. Szóval, mivel ez pénztárca szerepet töltene be, akár lehet, hogy egész évben üresen, nem lenne jó, ha még fizetni is kéne. Szóval visszatérve az első mondatban írt gondolatra, az éppen valamilyen bankból tudnék csak kp-ből utalni a kártyára, és az akármilyen bankból, vagy ATM-ből tudnék kivenni kp-t, mert olyan van, amilyen van. Persze most, hogy már egyre inkább elfogadják a kártyát, meg az előbb írtak miatt is, valószínűleg inkább rá tennék, mint levennék, mert minek, de azért ne legyen már képtelenség se!
-
gyulank
addikt
-
gyulank
addikt
-
gyulank
addikt
válasz
dptrsk #17967 üzenetére
Ez amúgy jó. A 3. verzió amit látok. Mindegyiken mást írnak. Ezen már nem is ingyenes a kártya. Ezen már 200Ft+valamennyi a tranzakció, a másikon csak a valahány százalék, a másikon 0Ft+a százalék. Csak, hogy még azt se mondhassa senki, hogy a 0Ft miatt nem írták, nem, az első két csomagnál valami 400Ft+a százalék volt az egyiken, a másikon csak a százalék.
-
gyulank
addikt
Van olyan, ami ingyenes, és olcsón használható, és bármeddig, és változóan akármennyi lehet rajta? És ezeket mindenféle bankból és ATM-ből lehet használni utalásra és pénzfelvételre, és mindenféléből lehet rá utalni? Nincs mindenhol mindenféle. És lehet használni mindenféle vásárlásra, vagyis olyan kártyát ad, amit mindenhol elfogadnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Chrome
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest