Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-13 09:39:52

LOGOUT.hu

A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22901) pictigjis válasza István89 (#22861) üzenetére


pictigjis
senior tag

ez a fos applikáció nekem mindig lerohad a személyim chipjének olvasásakor. hát, így nem lesz számlám a gránitnál :)

(#22902) tope válasza tope (#22899) üzenetére


tope
addikt

Hívtam a CIB-et, elvileg a 25.000 Ft-ot feltétel nélkül adják az új ügyfélnek...
Plusz van ajánlás is, azzal 20.000 Ft-ot adnak az ajánlónak és az ajánlottnak is, ennek van egy menete, ami kicsit bonyolultabb elsőre, de utána kell olvasni...
Szerintem a Bankmonitoros félreértette, mert a 20.000 Ft-os jóváíráshoz kell kell az ajánlás, a 25.000 Ft-os nyitáshoz semmi se...

Mondjuk ingyen adnak pénzt (25.000 Ft), hát, direkt többször kérdeztem hogy ingyen ad pénzt a bank, nincs semmi kisbetű, és határozottan mondta, hogy nincs!

(#22903) István89 válasza tope (#22899) üzenetére


István89
tag

Akkor nem egyértelmű a dokumentum, a honlapon se írják ezt amit mondott a BM neked, de lehet igaza van, mondjuk az egész túlbonyolított de a legjobb, ha rákérdezel.

22901 pictigjis

Szerintem nem annyira meglepő, aki kicsit is ismeri a bank alkalmazását. :) Egyik ismerősöm is próbált nyitni, de ugyanez volt neki is (Iphone használ) és két nap múlva annyit válaszoltak, hogy videóbankos nyitást javasolnak, viszont akkor nincs ingyen pénz, csak néhány hónap után egyszeri 5000 Ft, ha addig beérkezett az x elvárt bevétel. Az meg már nem jó buli.

Én a K&H szelfis bankszámlanyitást tavaly kipróbáltam, de az fél óra alatt megvolt és azonnal kaptam számlaszámot és virtuális gpay kártyát, akkor azt gondoltam, hogy végre a magyar bankok is eljutottak legalább idáig, de látható nem egységes a rendszer és van még munka vele. :)

22902 tope

Ott van a hirdetményben minden kisbetű.

[ Szerkesztve ]

(#22904) pictigjis válasza István89 (#22903) üzenetére


pictigjis
senior tag

hát, nekem is iphone-om van, szóval akkor lehet, ios-en döglött ez a funkció :) pedig a tokot is levettem. ki fogom azért próbálni másik telefonnal és a feleségem személyijével is

(#22905) RR-13 válasza tope (#22899) üzenetére


RR-13
őstag

Az általad linkelt 25 ezres számlanyitási jóváírási promócióban nem kell ajánlás, és a 3.6 pont szerint a 25.000 Ft összegű számlanyitási promóció összevonható a CIB Welcome ügyfélajánló program jóváírásával.
Tehát mindkettő érvényesíthető.
A BM-on keresztül nyitott ECO számlánál a 25 ezres számlanyitási promóció nem érvényesíthető, mivel a BM. az közvetítő a számlanyitásban, és a promóció leírás 3.7 pontja ezért kizárja.

Szerk.: Ja látom közben Te is megtudtad a helyes infókat. :K

[ Szerkesztve ]

(#22906) pictigjis válasza István89 (#22903) üzenetére


pictigjis
senior tag

kipróbáltam a feleségem személyijével, mindent úgy csináltam, mint az enyémnél. és az övé működne, szóval vagy nem aktiválták megfelelően az okmányirodában az enyémet, vagy egy csomó személyi chipje hibás

fasza!

(#22907) tope


tope
addikt

Raiffeisen-ről váltanátok CIB-re, csak mint véleményre lennék kíváncsi...
Konkrétan Raiffeisen Díjnullázó 2.0-ról, CIB ECO-ra.

(#22908) sifarr válasza tope (#22902) üzenetére


sifarr
senior tag

Szerintem a Bankmonitoros félreértette, mert a 20.000 Ft-os jóváíráshoz kell kell az ajánlás, a 25.000 Ft-os nyitáshoz semmi se...
Lehet, hogy csak az összeget mondta rosszul.
A sima ügyfélajánló (április 30-ig tartó akció, 20 ezres jóváírás) hirdetménye nem zárja ki, hogy BM-es ECO számla nyitásával nem vehetsz benne részt. Szerintem a BM-nél erre az akcióra gondolhattak.
A 25 ezres nyitási akció viszont csak március 18-ig tart.
Te a legjobban akkor jársz, ha a sima, ajánlós Welcome akcióval élsz BM-es ECO csomaggal. Így nemcsak a 20 lepedőt kapod meg, hanem 2 évig nullás a számlád is, és ezzel is megtakaríthatsz több tízezret.
Ha a közvetlen ismeretségi körödben nincs CIB-es, aki tudna ajánlani, akkor ajánló kódot kérhetsz itt is. Akár tőlem is. ;)

(#22909) tope válasza sifarr (#22908) üzenetére


tope
addikt

Hát szerintem legjobban a CIB-nél kötöttel járok, mert ott jár a 20+25 összesen, mert 1 év után változik a feltétel, de az nyilván nem lesz évi 25.000 Ft.
Ismerős van, de azért köszi! :)

UI: Nem nagyon utalgatok (na jó, veszek gépeket Hardveraprón, de éves szinten nem lesz annak akkora költsége), csoportos beszedésem sincs, max kp felvétel havi 1 alkalommal (szóval a 150.000 Ft 2 részletben ingyen elég nekem).

[ Szerkesztve ]

(#22910) sifarr válasza sifarr (#22908) üzenetére


sifarr
senior tag

A sima ügyfélajánló (április 30-ig tartó akció, 20 ezres jóváírás) hirdetménye nem zárja ki, hogy BM-es ECO számla nyitásával nem vehetsz benne részt.
Tévedtem, kizárja. :(( Ennél a hirdetménynél máshol "rejtették el" a BM-es számla kizárását.
Így viszont az első 2 év számlaforgargalmától függ, hogy a BM-es számával vagy a 25 ezerrel jár jobban az ügyfél.

(#22911) cocka válasza pictigjis (#22906) üzenetére


cocka
veterán

Frissítsd az eszemélyi klienssel. Lehet, hogy e-aláírásos okosság is kell. Az ahhoz tartozó tanúsítvány pedig 2 év alatt lejár.

e-azonosításhoz 6 jegyű PIN kód kell, e-aláíráshoz viszont 7 jegyű.

(#22912) pictigjis válasza cocka (#22911) üzenetére


pictigjis
senior tag

tök új a személyi, novemberben csináltattam. előttem aktiválták az okmányirodai olvasóval... (feleségemnek sincs aláírásos hókuszpókusza, csak a sima alapszolgáltatás)

[ Szerkesztve ]

(#22913) ACE-


ACE-
addikt

Srácok, igaz az hogy Takarékbank-os bankkártyánál nem lehet 200.000 fölé vinni a vásárlási limitet? Nehezen tudom elhinni. Hogyan lehet limitet állítani Takarékbanknál?

Revolut (7000 Ft azonnali) Curve (5font)

(#22914) cocka válasza pictigjis (#22912) üzenetére


cocka
veterán

csak az e-aláírást külön kérni kell, mert alapból nem csinálják meg. Lesz saját tanúsítványod meg hasonlók plusz adnak hozzá egy kék kártyát is, ami az "elektronikus aláírás kódkártya" névre hallgat.

A sima "személyazonosító igazolvány kódkártya" címűt gondolom megkaptad ugye? (főleg hogy azon van a PUK kód is, ha elcseszed a PIN kódot)

[ Szerkesztve ]

(#22915) cocka válasza pictigjis (#22912) üzenetére


cocka
veterán

Na most kérdés, hogy a bank szelfi reges appja bekéri a személyidet és be is olvas róla valamit vagy csak be kell mutatni kamerába?

Amúgy azt nem értem, hogy mit kell itt a kamerával is meg szelfikkel bohóckodni, az e-személyivel kamerakép nélkül is működnie kéne az azonosításnak.

Mi a ráknak vannak az e-személyinek elektronikus funkciói, ha bankok még mindig pofalemezt kérnek az azonosításhoz? :W

Az e-személyinek pont az a célja, hogy ne kelljen minden szirszar kapcsán személyesen megjelenni, ha nem muszáj. ÉÉÉÉrdekes módon a kormányzati portálok képesek megoldani, hogy ne kelljen minden hülyeséggel kormányablakba szaladgálni.

(#22916) pictigjis válasza cocka (#22915) üzenetére


pictigjis
senior tag

le kell fotózni, aztán nfc-s kommunikációval, a chiphez érintve ellenőrizné az adatokat is. de ez a része az én kártyámnál nem működik, folyton hibára fut, a feleségem kártyáját viszont egyből elkezdte olvasni

persze, kódkártyát is kaptam amúgy hozzá, de mondom, az átvételnél megcsináltuk az aktiválást

(#22917) bazsimano


bazsimano
őstag

bankmonitoros cib nyitas gondolom atcsuszik holnapra...mert meg sajnos semmi...na mindegy..

(#22918) ACE- válasza cocka (#22915) üzenetére


ACE-
addikt

Az, hogy a személyit tudod ellenőrizni elektronikusan csak a személyi valódiságát bizonyítja, de ettől még nem biztos hogy az adott személy használja. Erre pl. tuti lenne egy kétszintű hitelesítéses ügyfélkapu, ami még mindig nincs, mert szürke és nem lehet kiválasztani. Ezt bevezethetnék mert jelenleg csak felhasználó név és jelszó párossal lehet teljes bizonyító erejű okiratot kiállítani.

Revolut (7000 Ft azonnali) Curve (5font)

(#22919) goldister


goldister
tag

Raiffeisen premium gold 2.0 csomagján gondolkodom. Mi a véleményetek róla? A feltételeket tudom teljesíteni. Hosszabb távon gondolom jobb, mint a több bank.
Bankváltással mennék át OTP-ről, viszont nincs Raiffeisenes ismerősöm (ajánlás... :DDD )
Köszi a segítséget

[ Szerkesztve ]

(#22920) bazsimano


bazsimano
őstag

sziasztok guruk! gyors kerdes! :)
szoval BMnel elinditottam a folyamatot, es a videos ellenorzesnel elakadt, valamit nem fogadtak el ...
kerdesem az lenne, hogy lemondhatom ezt a kerelmet es indithatom a bank holnapjan? es akkor bezsebelem a plussz 25ret? vagy azt mar nem tehetem meg? tovabba kerdes hogy ha banknal kotom meg akkor ua a kondiciok mintha Bm kozvetitesevel?
koszi a gyors valaszokat!

(#22921) axioma válasza goldister (#22919) üzenetére


axioma
veterán

Vannak kisebb hulyesegek, de alapvetoen jo, sok eve naluk vagyok. Mindjart kikeresem, par hete leirtam mar sztem ide.
Roviditve: [link]
Regebbrol egy kicsit reszletesebb: [link] de azota meg kevesebb a visszaterites, ellenben a devizaszamla meg kifele is jo ha revolut feltoltes celjabol eves 3-4e-ert kersz hozza kulon (dev.alapu) kartyat.
Ajanloert irj privit.

[ Szerkesztve ]

(#22922) RR-13 válasza bazsimano (#22920) üzenetére


RR-13
őstag

Elindíthatod a CIB oldalán a nyitást (ott rá is kérdezhetsz, hogy jár-e neked a 25 ezer, de NEM kell mondani, hogy elindítottad a BM oldalán a folyamatot már, csak összezavarja őket), és akkor jár a 25 ezer, mert nincs még élő számlád a CIB-nél, mivel az előző igénylés nem lett befejezve, addig az nem számít számlanyitásnak. :N

Viszont a BM ECO az kedvezményesebb, mint a sima ECO, mert 2 évig díjmentes a VISA kártya éves díja, és nem csak 1 évig, és a havi 400.000 Ft max ATM pénz kivét sincs az alap ECO-ban.

A CIB-nél is lehet alkalmazásból számlát nyitni. Akkor ne kérdezd meg, ha nincs kit. ;]

[ Szerkesztve ]

(#22923) bazsimano válasza RR-13 (#22922) üzenetére


bazsimano
őstag

haaat most akkor elgondolkoom rajta es alszom ra egyet :))annyit nem szoktam kivenni kpt...kartxa koltseg a masodik evtol meg 4800/ev lenne...tehat akkor mondjuk egy 20as nyerek ha jar a 25 ezer.
nah majd akkor lehet alszom ra egyet es addig atgondolom :)
lehet ha rajtuk keresztul csinalom akkor gyorsabban is meglenne..ahhh de nem szeretem a kavarast :D :D :D
koszi azert :R

(#22924) RR-13 válasza bazsimano (#22923) üzenetére


RR-13
őstag

Az alkalmazásból akár most is megpróbálhatod, amúgy, ha úgyis kiírja gondolom, ha érzékeli a másik folyamatot, vagy jelzi az app. vagy az ügyintéző holnap, ha videóbankon nyitod, hogy látja a másik igénylést, és lehet, hogy akár azonnal törölni is tudja azt. :K
Ha jól emlékszem a BM. ECO-nál is CIB-es ügyintéző jön a videobankon, ha ott kell azt a folyamatot befejezni. :F
Mindenesetre megpróbálhatod az alkalmazásból indítani a számlanyitást, majd látod miket ír ki. :K

(#22925) bazsimano válasza RR-13 (#22924) üzenetére


bazsimano
őstag

3 gyerkoc is alszik, es zasszony sem orulne neki ha itt most elekzdenek szorakozni :)))
uh majd holnap a home off alatt elinditom megprobalom :D :R :R :R

(#22926) RR-13 válasza bazsimano (#22925) üzenetére


RR-13
őstag

A mobilapp nyitás elvileg csöndes, de persze ráér holnap is, nem írtam, hogy azonnal dobj el mindent, és nyiss számlát. ;]
Még egy fontos infó:
A sima ECO-ban nincs 2 évig a korlátlan összegű díjmentes átutalás lehetőség!
Ellenben a BM ECO-ban igen, mert nem a maximum 20.000 Ft/db díjmentes utalás van, mint a sima ECO-ban, hanem korlátlan összegű díjmentes átutalási lehetőség. :K

[ Szerkesztve ]

(#22927) bazsimano válasza RR-13 (#22926) üzenetére


bazsimano
őstag

nah akkor igy mar inkabb a bm :D :D :D

(#22928) RR-13 válasza bazsimano (#22927) üzenetére


RR-13
őstag

Na ugye, hogy már nem is annyira kell így az a 25 ezer ingyen pééz. ;] :DD

(#22929) .tnm válasza bazsimano (#22927) üzenetére


.tnm
addikt

biztos vagy benne, hogy 16 hónap alatt (2023.01-2024.04 között) a 20 000 feletti utalásaid összértéke 6mó Ft felett lesz? Havi 400ezer felett szoktál utalni? Akkor is, ha csak a 20000 Ft feletti utalásokat veszed figyelembe.

2022.12.31-ig ingyenes az utalás a sima CIB ECO-nál is, a CIB BM ECO max 2 évig jár, ha jól tudom.

Szóval, számolj, mielőtt beugrasz a "korlátlanul ingyen" szlogennek.

Ugyanez igaz a Gránit sima és Plusz számlái között, a legtöbb embernek nem éri meg az "korlátlan ingyenes utalás". Ez úgy általában mehetne az összefoglalóba... :U

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#22930) bazsimano válasza .tnm (#22929) üzenetére


bazsimano
őstag

szerintem holnap reggel atnezem a felteteleket :D aztan dontok tiszta fejjel :)

(#22931) RR-13 válasza .tnm (#22929) üzenetére


RR-13
őstag

Nem jól tudod, mert a sima ECO-ban 2022. dec. 31-ig csak a max. 20 ezer/db indított utalás díjmentes. :U
Nincs 1 évig korlátlan utalás a sima ECO-ban, akkor nem nagyon lenne értelme a BM ECO csomagnak, ha nincs nagy különbség köztük.

(#22932) .tnm válasza RR-13 (#22931) üzenetére


.tnm
addikt

ah, valóban. megzavart a sortörés a kondíciós listában.

ez esetben az a kérdés, hogy utal-e havonta 250ezernél többet. Ha nem, akkor az egyszeri 25ezerrel még mindig jobban jár. (és akkor az év végéig tartó 20ezerig ingyenes akciót nem vettem figyelembe, amit talán még amúgy hosszabbítanának is.)

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#22933) RR-13 válasza .tnm (#22932) üzenetére


RR-13
őstag

Persze ez világos, jobban járna anyagilag, ha nagyon keveset utalna csak havonta, de én azért még mindig a korlátlan díjmentes utalást választanám magamnak, akkor is, ha egyelőre csak havi 130 ezret utalok, mert Ő annyit biztosan fog.
Mivel írta, hogy azonnal tovább utalná (vissza) az elvárt összeget, akkor az már neki pénzébe is kerülne a sima ECO csomagban, ha nem min. 7db részletbe utalja vissza az elvárt utalást.
Azért minden hónapban 7db utalást végezni csak egy nagyobb összeg miatt, unalmassá válhat.

Ráadásul bármikor jöhet egy nagyobb kiadás, utalás, stb., aminek nem mindegy, hogy mekkora díja van, és nem lehet pl. mindent 20 ezres utalással megoldani, tehát nekem jobb a hosszútávú (2 évre), biztos, díjmentes utalási lehetőség, mint a 25 ezer Ft bónusz. :K

(#22934) .tnm válasza RR-13 (#22933) üzenetére


.tnm
addikt

jó, de ez tisztán matek. ha minden hónapban egy összegben (mint legkedvezőtlenebb eset) havi 250ezer ft-ot utal, akkor 2 év alatt kevesebb, mint 24ezer Ft-ot fizet ki, ekkori még mindig nyert 1000 Ft-ot (nyilván nettó jelen érték, meg infláció bekavar)

ha átlagosan ennél kevesebbet utal, akkor még inkább a BM ECO a rosszabb választás (és ebben az esetben nem kell azzal se foglalkozni, hogy 2 év múlva új számlát keressen), ha ennél többet, főleg ha jelentősen többet utal, akkor meg egyértelműen a BM ECO a jobb a kettő közül.

ezt nyilván ő fogja tudni. (az ilyen banki trükközéseket leszámítva azért ritka, hogy valaki havi szinten 200ezer ft felett utaljon, de közben ne feleljen meg prémium feltételeknek).

halkan jegyzem meg, hogy nem ingyen utalok a gránit bajnokban, de az éves utalási díjaim azt hiszem nem érik el azt az összeget, amivel drágább a CIB-nél az éves kártya díj (valaki 4000 Ft -ot emlegetett 2. évtől) a Gránit-osnál. és a látraszóló kamat is magasabb mostmár. nem szabad leragadni ott, hogy díjmentes utalás.

szerk: a "kerülnie kéne" szerkesztési hibából maradt benne

[ Szerkesztve ]

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#22935) RR-13 válasza .tnm (#22934) üzenetére


RR-13
őstag

Nem értünk egyet, mert nagyon nem csak matek ez az egész.
2 évre előre nem lehet tudni, hogy minden hónapban ugyanolyan keveset fog-e utalni, és a lehetőség maga többet ér, ha nem használja majd ki akkor is.

Mi élő példája vagyunk annak, hogy havonta a 3db hitelkártyára, kb. min. 300 ezret utalunk vissza, 3 különböző számlára, vagyis akinek pl. van hitelkártyája, és azután kap visszatérítést, azoknak több a havi visszautalása, mint 130 ezer, vagy 200 ezer.

Kiemelném:
"kerülnie kéne a BM ECO a rosszabb választás"
A kerülnie kéne az kicsit erős volt, a csomaggal nem veszt semmit :(
Semmi esetben nem rosszabb választás a BM ECO csomag, mivel eleve 3 "dologgal", kedvezménnyel többet tud mint a sima ECO.

Nincs is min vitatkozni, majd ő dönti el, hogy melyik biztonság nagyobb, a 25 ezer bónusz, vagy a 2 éves korlátlan utalási lehetőség+a második évben is a díjmentes kártya. :U

(#22936) Peter.70


Peter.70
őstag

Sziasztok,
Gránitbanknál csak videobankon keresztül lehet állampapírt venni?

(#22937) pictigjis válasza cocka (#22915) üzenetére


pictigjis
senior tag

direkt beszaladtam ma reggel az okmányirodába, hogy a személyim a rossz, vagy a gránit appja. az okmányirodai olvasó simán olvasta a chipet, egyből mondta a néni, hogy hozza az adatokat és aktiválva is van

az én személyim novemberi kiadású, a legújabb típus, nem teljesen ugyanolyan, mint a feleségemé. simán el tudom képzelni, hogy abba a kártyába, ami nekem van, másfajta chip került, és azért nem tudja olvasni a gránit appja, mert bele sem programozták a konkrét chiptípust

mindenesetre akkor az akcióból kiestem

(#22938) dptrsk válasza pictigjis (#22937) üzenetére


dptrsk
addikt

Családban, idén januárban kiadott személyivel sikerült.

(#22939) pictigjis válasza dptrsk (#22938) üzenetére


pictigjis
senior tag

akkor ez a tipp sem nyert, passz :/

(#22940) pictigjis válasza pictigjis (#22939) üzenetére


pictigjis
senior tag

az utolsó tippem az adataimban szereplő sok évtizedes hiba: a gránit az anyja nevénél (nyilvánvalóan) születési nevet várna, az én okmányaimon azonban mindig is dr.-ként szerepelt anyám. talán az adatok olvasásánál a nem várt "dr." akasztja meg a gránit appját

10 ezerért nyilván nem fogok ezzel vacakolni, csak bosszantó, hogy egyszer kéne a rohadt chip a személyiből, és akkor sem működik rendesen

(#22941) bazsimano válasza RR-13 (#22935) üzenetére


bazsimano
őstag

meg egy gyors kerdes...mert mosta kaptam meg a mailt, hogy rendben volt az azonosits, az alariasnal a dijkondicioknal nem talalom a Bankmonitoros kondiciokat...az kulon van? mert a dijjegyzekben nincsen ... :R

(#22942) .tnm válasza pictigjis (#22940) üzenetére


.tnm
addikt

android-os telefonon próbáltad esetleg?

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#22943) bazsimano válasza bazsimano (#22941) üzenetére


bazsimano
őstag

kozbe megtalaltam nagyon alul :D koszi...mar nem kell erre valaszolni :D

(#22944) pictigjis válasza .tnm (#22942) üzenetére


pictigjis
senior tag

sajnos az még nem volt kéznél. viszont iphone-ból kétfélét is próbáltam, és abból egyiknél (régi se) nem is jelent meg opcióként a szelfis számlanyitás, csak az iphone 13-on volt kiválasztható. pedig a régi se is már nfc-s

(#22945) RR-13


RR-13
őstag

Nekem 9.0 Android van, és a 4. alkalomra sikerült a Gránit Bankos szelfis számlanyitásnál a személyi ig. chip adatokat kiolvastatni vele.
Ehhez teljesen mozdulatlanul kellett hagynom, amíg kiolvasta, és valószínű nem is mindegy hol kezdi el beolvasni.
Mindenesetre sikerült, és továbbengedett a 2017. januári személyi igazolványommal, amiben frissítve lettek novemberben a chip hitelesítő adatok, és 2022. januárban meg új elektronikus aláírás került bele.
Azért nem nyitottam náluk számlát, csak próbáltam, ha már ennyit beszéltetek róla.

(#22946) .tnm válasza pictigjis (#22944) üzenetére


.tnm
addikt

azért javasoltam/kérdeztem csak, mert sokan panaszkodnak, hogy az iphone-os app rosszabb, mint az android-os.

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#22947) pictigjis válasza .tnm (#22946) üzenetére


pictigjis
senior tag

kipróbálom majd utolsó mentsvárként. most a feleségem iphone xr-jét is elkértem, az sem olvassa be az adatokat. hiába működött reggel az okmányiroda bedugós olvasójában, azért kicsit ott motoszkál bennem, hátha szar mégis a személyim

(#22948) Kobe


Kobe
veterán

Jelenlegi szamlacsomagom CIB Online, kb havi 500 HUF szamlavezetes es evente egyszer 4000 koruli kartyadijjal, ennyi az ossz koltseg

Ugy adodott, hogy egyedi ajanlatban sikerulne nagyon nagyon joarasitani Unicredit Partner Prestige csomagot, kb minden ingyenes benne, gold mastercard, korlatlan szamban a tranzakciok es kiegeszito dijak sincsenek, sms ertesites es tarsai, plusz lenne kamatkedvezmeny amit a CIB nemreg megszuntetett a magnifica ugyfeleknek is, es ahogy nezem a hiteleik alapbol ledvezobbek mint a CIB, es meg ebbol lehetne faragni kedvezmennyel

Viszont nem ismerem az Unocreditet....
Bankfiokba nem jarok, minden online van intezve. CIB az 5 napig elerhetetlen mobilappjaval leirta magat nalam multkor.
CIB app ertekeles 2.8, Uni 4.1 Playen

Ami kene, sima HUF szamla, egy megtakaritasi "malacpersely" szamla, egy mukodo bankkartya es ennyi
Velemenyek?
Szivem szerint otphez mennek de nekik nincs ilyen csomagjuk, a hitwlkamatok meg viccesek

(#22949) RR-13 válasza Kobe (#22948) üzenetére


RR-13
őstag

Szia. Pont 2 éve írtál utoljára.
Mivel nem írt más véleményt, ezért én teszem.
Az ajánlat, amit kaptál elég jó.

Az UniCredittel nem lesz olyan gondod, mint a CIB appal kb.minden harmadik hónapban. :N
Az UniCredit Bank személyes ügyintézői hozzáállását nem hasonlítanám össze az OTP Bank, és talán a CIB Bank ügyintézői hozzáállásával sem, mert nem említhetőek egy napon az UniCredit javára (legalábbis vidéken).

Az UniCredit appja, gyors, stabil, nem fut hibára, "állandóan" elérhető.
A netbank is gyors, átlátható.
Nagyjából ennyi, amit hirtelen tudok írni.

(#22950) dptrsk válasza RR-13 (#22949) üzenetére


dptrsk
addikt

Az UniCredit appban valamilyen szinkronizációs hiba miatt van, hogy eltűnnek forgalmak, más nap meg megjelennek.

A hónap végén stimmelni fog, a banki és a saját matek, de hónap közben vannak furcsaságok...

Tény, hogy a CIBnél fényévekkel jobb az Uni!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.