- Asszociációs játék. :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vintage Story PH fórumozók játékszervere 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Régi Gépterem: II.386
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
merqree #15736 üzenetére
Ezért fasza, ha mindenkit rá akarnak kényszeríteni a csudaklassz appos push értesítésre. Mert ugye ha az app bármi miatt összekakilja magát, akkor SMS-sel még adott esetben be tudsz lépni a netbankba. De ha az app nem megy, akkor se az appba nem tudsz bejelentkezni, ennél fogva meg a netbankba se, ha oda érkeznek a pushok.
Tehát a kör bezárul.
Hasonlóan fantasztikus ördögi kör, mint amit a CIB művel. Ha bekakál az app, gyakorlatilag minden online hozzáférésedet bukod a számládhoz, mert ugye withkey is appon belül működik. De nem tudom miért nem lehet, (mint régebben a cib mobiltoken) külön appot írni csak a generáláshoz. Egyszerűen oda át kéne emelni a withkeyt. És akkor én is azt mondanám, hogy teszek egy próbát és azzal generálok kódot.
Tudom, hogy marha népszerűtlen vagyok, de még mindig a hard token a legmegbízhatóbb e célra. Nincs az, hogy ha megfexik az app, akkor ott fakadsz sírva a pániktól, hogy úristen, most hogy fogok utalni stb..
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Path of Exile (ARPG)
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Path of Exile 2
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
Állásajánlatok