Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-13 09:39:52

LOGOUT.hu

A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13201) pictigjis válasza RR-13 (#13197) üzenetére


pictigjis
senior tag

szerintem jol ertelmezed. a standard a privilegium l "jogutodja" csupan, hiszen amugy a nem ertekesitett szamlak kozott szerepel

(#13202) headhunter válasza Huroq (#13199) üzenetére


headhunter
addikt

Én utaltam OTP-s számlámról a CIB-re. (OTP 15:17 ---> CIB 15:43)

(#13203) petipetya


petipetya
nagyúr

Az azonnali fizetés bevezetése után a kártyás fizetések azonnal le fognak könyvelődni a netbankban, vagy ugyanúgy napokig könyvelt tételnek mutatják majd, ahogyan jelenleg is?

"nincs rá lezsóidő"

(#13204) szabogabor10 válasza petipetya (#13203) üzenetére


szabogabor10
veterán

Az nem fog változni.

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

(#13205) dptrsk válasza petipetya (#13203) üzenetére


dptrsk
addikt

Pont a bankkártyák visszaszorítása az egyik cél.

[ Szerkesztve ]

(#13206) petipetya válasza dptrsk (#13205) üzenetére


petipetya
nagyúr

A bankkártyáké? :F Na de mindent bankkártyával fizetünk online, macerásabb lenne helyette az átutalás.

"nincs rá lezsóidő"

(#13207) dptrsk válasza petipetya (#13206) üzenetére


dptrsk
addikt

Igen, a bankkártyáké, hogy minden kereskedő el tudjon fogadni elektronikus fizetéseket, extra költségek nélkül. Növekedjen az elektronikus fizetések aránya.

Az AFR, ha megfelelő fejlettségi szintre jut (ehhez kell azért 1-3 év kell szerintem) akkor annyi lesz a boltos fizetés, hogy a telefonodon egy APPon (mondjuk mobilbank) beolvasol egy QR kódot a kassza kijelzőjéről, ami tartalmazza az összeget, és a célszámlát és kész is a fizetés.
A kereskedő "azonnal" megkapja a pénzt, sápolás nélkül.

Persze ehhez kell a tranzakciós illeték eltörlése/átalakítása, hogy az ember a kártya helyett a mobilbankot vegye elő és használja, de első lépésnek egy alkalmas rendszer bevezetése kell, ami 03.02 megtörténik.

(#13208) INGJOKE válasza dptrsk (#13207) üzenetére


INGJOKE
veterán

Én örülnék ennek a legjobban, ha ez úgy menne mint kínában, hogy meg kellet büntetni a kereskedőt, mert nem akart kp-t elfogadni.
Sajnos itthon még ettől nagyon messze vagyunk. A kártyás fizetés se éri el az össz vásárlás felét, nem hogy az egyéb mobilappos cuccok... :D

(#13209) RR-13 válasza petipetya (#13206) üzenetére


RR-13
őstag

A másodlagos azonosító bevezetésével már nem annyira macerás, ha telefonszámra, vagy adószámra, vagy e-mail címre utalna március 2-ától valaki.
Persze ehhez meg kell adni, adnunk ezek közül az egyiket másodlagos azonosítónak a banknak, online vagy személyesen, ami bankfüggő egyelőre, hogy melyiknél hol lehet.

Viszont a hitelkártyás fizetést nem tudom hogyan váltaná ez ki, mert akkor az egész hitelkártyás fizetést át kellene majd alakítani, hiszen hk-ról utalni költséges, nem érvényesülne a fizetés után a százalékos visszatérítés, és ezek fontosak a hk-ás vásárlásnál, amit lehet, hogy hitelszámlás fizetéssé alakítanak majd át, talán meghagyva a hk-ás fizetés lehetőségét is. :K

[ Szerkesztve ]

(#13210) pictigjis válasza RR-13 (#13183) üzenetére


pictigjis
senior tag

elég semleges válaszlevelet kaptam. a lényege az, hogy a kártyacsere alkalmával az új kártyára nem lett beállítva a kártyaőr szolgáltatás, de aztán ekkor meg ekkor a rendszerben szereplő telefonszámra végül beállították. és az okozott kellemetlenség miatt elnézést kértek, de a saját szövegeik ellentmondására nem reagáltak

(#13211) RR-13 válasza pictigjis (#13210) üzenetére


RR-13
őstag

Igen ez várható volt. :K
"Minek is" ismernék el, hogy hibáztak, ha a célt már közben másik úton megoldottad, elérted... ;]

(#13212) RR-13


RR-13
őstag

Budapest Bank már egy kávé "azonnali" kifizetésében gondolkodik az ÁFR rendszerben. :C

(#13213) pictigjis válasza RR-13 (#13211) üzenetére


pictigjis
senior tag

de legalább elnézést kértek :)

(#13214) #07746304


#07746304
törölt tag

CIB:

Kedves Ügyfelünk!
Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2020. március 2-án elindul az Azonnali Fizetési Rendszer, és így a legfeljebb 10 millió Ft összegű, elektronikus csatornán indított, belföldi forint átutalási megbízások 5 másodperc alatt teljesülnek a nap 24 órájában, hétvégén is.

Mit érdemes tudni az Azonnali Fizetési Rendszerről?
Az Azonnali Fizetési Rendszer vagy röviden AFR egy új bankközi elszámolási rendszer, amely lehetővé teszi, hogy 2020. március 2-től az ügyfelek legfeljebb 10 millió forintig elektronikus csatornán indított, nem értéknapos átutalási és átvezetési megbízásai az év minden napján a nap 24 órájában 5 másodperc alatt teljesüljenek. Ezen kívül a szolgáltatás keretein belül lehetőség van arra, hogy a kedvezményezett számára úgynevezett másodlagos számlaazonosító – például mobiltelefonszám vagy e-mail cím – megadásával indítsunk átutalási megbízásokat.
Milyen tranzakciók teljesülnek az AFR-ben?
Az átutalási (és saját számlák között átvezetési) megbízások akkor teljesülnek az Azonnali Fizetési Rendszerben, ha megfelelnek az alábbi feltételeknek:
• Elektronikus csatornán (többek között CIB Bank Mobilalkalmazáson, CIB Bank Online-on, CIB Internet Bankon, CIB TPP csatornán, Business Terminálon vagy CIB Business Online-on) indítják. A pontos felsorolást a vonatkozó üzletszabályzatok tartalmazzák.
• Forint fizetési számla terhére történik a tranzakció.
• Maximum 10 millió forint összegű.
• A tranzakció devizaneme forint.
• Nem értéknapos megbízások.
• A nem fogyasztónak minősülő ügyfelek (azaz az egyéni vállalkozók, illetve a társas vállalkozások) által indított elektronikus csatornákon nem kötegben indított eseti forint átutalási megbízások.

Többek között melyek azok a tranzakciók, amelyek NEM az AFR-ben teljesülnek?
• A bankfiókban vagy CIB24 telefonos ügyfélszolgálaton keresztül indított eseti forint átutalási megbízások.
• Az elektronikus csatornákon (többek között CIB Bank Mobilalkalmazáson, CIB Bank Online-on, CIB Internet Bankon, CIB TPP-n, Business Terminálon vagy CIB Business Online-on) megadott 10 millió forint feletti eseti forint átutalási megbízások. (Az AFR-rel érintett csatornák pontos felsorolását a vonatkozó üzletszabályzatok tartalmazzák.)
• Az értéknapos, a rendszeres átutalási és a csoportos beszedési megbízások.
• A nem fogyasztónak minősülő ügyfelek (azaz az egyéni vállalkozók, illetve a társas vállalkozások) által indított elektronikus csatornákon kötegben indított eseti forint átutalási megbízások.

Hogyan indítható utalás az AFR-ben?
A megbízás a szokott módon, eseti átutalásként indítható a fentebb felsorolt elektronikus csatornákon. A tranzakció 2020. március 2-től automatikusan az Azonnali Fizetési Rendszerben teljesül, ha megfelel a fent részletezett elvárásoknak. Nincs szükség semmilyen előzetes beállításra vagy szerződéskötésre. Fontos, hogy ez nem egy választható opció, a feltételeknek megfelelő megbízások automatikusan az AFR-ben teljesülnek.

Mit jelent a másodlagos számlaazonosító?
A számlatulajdonos fizetési számlájának azonosítására a jelenleg használt egyedi pénzforgalmi jelzőszám (GIRO számlaszám) mellett az Azonnali Fizetési Rendszerben úgynevezett másodlagos számlaazonosítót, azaz mobiltelefonszámot, e-mail címet, adóazonosító jelet vagy adószámot is lehet használni. Fontos, hogy a másodlagos számlaazonosítót először regisztrálni kell ahhoz, hogy használni lehessen.

További részletekért kérjük, látogasson el a https://www.cib.hu/afr oldalra, vagy forduljon bizalommal munkatársainkhoz éjjel-nappal hívható CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunkon a (+36 1) 4 242 242 telefonszámon vagy bármely bankfiókunkban.

Üdvözlettel:

CIB Bank

(#13215) MrPeekaboo


MrPeekaboo
senior tag

Az AFR bevezetése után jól gondolom, hogy pl. egy szombatra értéknaposan beállított utalás csak hétfőn fog teljesülni, mert az így indított utalás a régi "csatornán" megy? Mondjuk ha így van, akkor megoldhatták volna, hogy szombaton AFR-ré konvertálódik és teljesül, mert így még továbbra is néznem kell a napokat, ha értéknaposan szeretnék utalni...

(#13216) RR-13 válasza #07746304 (#13214) üzenetére


RR-13
őstag

Ezt én is megkaptam :K

3 napja telefonban megszüntettünk egy Hk. társkártyát az Ersténél, és nem terheltek időarányos éves díjat utólag. :N Majd elvileg csak Márciusban lép ez életbe a Hk-nál.

(#13217) pictigjis válasza RR-13 (#13216) üzenetére


pictigjis
senior tag

kösz még egyszer a kártyás tippet :) rendben lefutott a hózárás, felgyűlt szarok kinullázódtak, ahogy kell, de ami még fontosabb, hogy egyik számlán sem terheltek kártyadíjat a terhelés előtti legutolsó héten megszüntetett egyik kártyára sem :C

(#13218) goop válasza #07746304 (#13214) üzenetére


goop
őstag

Jó is lesz ha elindul az afr, mert 2 utalásom is a 3. óra után ment csak el a cib bankból tegnap.

(#13219) #07746304 válasza RR-13 (#13216) üzenetére


#07746304
törölt tag

CIB-CIB-ről egyébként már múltkor is működött azonnal ;)

(#13220) RR-13 válasza pictigjis (#13217) üzenetére


RR-13
őstag

:)) Na akkor legalább ez is sikerült . :K
Most már leírom részletesen, hogy az Erste utólagos éves kártyadíj terhelési kommunikációja azért téves, mert amikor a kártyát kibocsájtják, akkor ez a díj is megegyezik az éves díj összegével, és nekünk azt hiába engedik el, akkor is az egész első évre "vonatkozik".
Majd 1 év múlva az évfordulón terhelik az éves díjat a gyakorlatban, "a következő 1 évre".

Legalábbis eddig így volt a gyakorlatban, és tudomásom szerint minden bankban előre terhelik.
Elég durva is lenne, ha az Erste a kibocsátási díj időszakra (az első év) után visszamenőleg terhelne még egyszer annyi díjat ugyanazon első évre vonatkozólag.
Viszont a hirdetményre hivatkozva a bankfióki megszüntetésnél az ügyintézőknek "lehetősége" van a kártyadíjat időarányosan terhelni, a telefonban ezt nem tudják elvégezni. :N

Szerintem ezt a kommunikációt, és hirdetményi leírást azért "találták ki", hogy a kártyadíjak időarányos részét, a kártya megszüntetéskor ne kelljen visszaadni, "mert, hogy a kártyadíjat utólag terhelik" szerintük. :U

Egyébként van még egy "hiba" a hirdetményükben, de ezt addig itt nem írom le, amíg nem telt el a március is, nehogy felfigyeljenek rá, mert még a végén arra is hivatkoznának.

[ Szerkesztve ]

(#13221) RR-13 válasza #07746304 (#13219) üzenetére


RR-13
őstag

Igen nekem is, írtam is! :K

(#13222) Szólista


Szólista
senior tag

Tervezett karbantartás / Planned maintenance

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein ezen a hétvégén tervezett és ütemezett rendszer-karbantartási munkálatokat végzünk.

A 2020. február 29. 10:00 óra és 2020. március 01. 8:00 óra közötti időszakban több szolgáltatásunk működése szünetel (Erste Lakossági NetBank, Erste MobilBank, Erste Vállalati NetBank, Electra, Erste Business MobilBank, Erste TeleBank, mobiltelefon egyenleg feltöltés, weboldal szolgáltatások).

A karbantartás a 2020. március 01. 22:00 óra és 2020. március 02. 00:00 óra közötti időszakban az Erste Lakossági NetBank, Erste Vállalati NetBank, Electra, Erste Business MobilBank szolgáltatások működése szünetel.

Bocsi ha már jeleztétek.

Nem vagyok normális. Na és?!

(#13223) petipetya válasza dptrsk (#13207) üzenetére


petipetya
nagyúr

Remek cikk, Így már érthető miként gyorsÍtja majd az online vásárlást is :C

"nincs rá lezsóidő"

(#13224) pictigjis válasza RR-13 (#13220) üzenetére


pictigjis
senior tag

hm, ez a magyarazat eleg logikusan hangzik. akkor csak azt mondjak, utolagos fizetes van, pedig ez is csak egy trukk. azert orulok, hogy ez a kb. 7000 huf nem ment a levesbe :)

(#13225) RR-13 válasza pictigjis (#13224) üzenetére


RR-13
őstag

Pontosan ez egy "trükk", hogy ne kelljen visszafizetniük az időarányos éves díjat :(
Fióki megszüntetésnél valószínű terhelték volna az időarányosan éves díjat,..., de ha nem akkor majd valaki megcáfol.
Sosem szüntettem meg a kártyákat fiókban, pont ezért,. :U

(#13226) Jim74 válasza petipetya (#13223) üzenetére


Jim74
nagyúr

Akkor az online kártyás vásárlásoknak leáldozóban van? (nem olvastam végig a cikket, csak átfutottam, elnézést, ha olyat kérdezek, ami benne volt. :B )

(#13227) luciferk


luciferk
senior tag

Szevasztok, létezik az, hogy az OTP-s ATM-ből kivett pl 260000Ft díj költsége majdnem a duplája mintha egy idegen bank ATM- ből venném ki ugyan ezt az összeget?🤔

(#13228) axioma válasza Szólista (#13222) üzenetére


axioma
veterán

Ma [szombatra ertve] egy szamlaszamot nem birtunk beszerezni, telefonosan sem. Vegul meglett papiron, jo sok szivas utan. Termeszetesen mikor nyitott volna ki a kulfoldi nyelvtanulas palyazati oldal, ha nem tegnap-ma... ja mert februart igertek, es persze az adminisztracio lepeseinek igy se sikerult mindegyike'n atjutni.

(#13229) MrPeekaboo válasza petipetya (#13223) üzenetére


MrPeekaboo
senior tag

Gyorsítani lehet fogja, viszont aki használni szeretné annak többe fog kerülni az utalás díja miatt, mintha bankkártyával fizetne, ami ingyenes.

(#13230) axioma válasza MrPeekaboo (#13229) üzenetére


axioma
veterán

Ez az egyszintu nezete a dolognak. A kartyaert ugyanis lehuzzak %-okra a kereskedot, meg amugy kartyadijra teged is, szoval sztem baromi gyorsan lesz egy csomo hely, ahol kp+kartya helyett kp+QR lesz, a regi araknal akar jobb szinten kicsivel. [A kartyaterminalnak feltetele volt h nem lehet kartyas vasarlasra kulon dijat kerni! igy elkentek.] Itt az a kerdes, h a kereskedonek az adott qr-re a penz beerkezeset mibe kerul ellenorizni, mikor es milyen aron lesznek erre [penztargeppel egyuttmukodo!] megoldasok.
Mint valaki az egyik topikban mar ramutatott, a visszateritos hitelkartyak esete lesz a kerdeses, ill. a qr-nek vasarlaskent elfogadasa [mcc kotelezo elem eseten azert nem lehetetlen].

[ Szerkesztve ]

(#13231) RR-13 válasza MrPeekaboo (#13229) üzenetére


RR-13
őstag

Egyetértek, mert jelenleg ez a helyzet! :K

(#13232) RR-13 válasza axioma (#13230) üzenetére


RR-13
őstag

Miért ebben a topikban nem lett rámutatva a visszatérítős hitelkártyák "esetére" az AFR-el kapcsolatban?

[ Szerkesztve ]

(#13233) petipetya válasza MrPeekaboo (#13229) üzenetére


petipetya
nagyúr

Hát igen, ezzel is kellene kezdeniük valamit. Nálam alkalmanként 20.000 Ft -ig dÍjmentes az átutatás, amely valamennyire segÍtség.

"nincs rá lezsóidő"

(#13234) petipetya válasza Jim74 (#13226) üzenetére


petipetya
nagyúr

Azért nem egyik napról a másikra fog megváltozni minden, mert ahhoz az átutalásokat sulytó tranzakciós dÍjat is fel kellene számolni (amely ha nem is Így hÍvják, vagy letagadják, akkor is létezik). Külföldi rendelések esetén pedig a PayPal, AliPay stb. esetén marad a bankkártya.

"nincs rá lezsóidő"

(#13235) petipetya


petipetya
nagyúr

Jól gondolom, hogy most azok a bankszámlák használata éri meg, ahol vagy dÍjmentes, vagy bizonyos összegig dÍjmentes az átutalás? Tudtok ilyeneket mondani?

CIB ECO (ezt használom), bankon belül és kÍvüli átutalások dÍja:
"Akció: 2020.12.31-ig: 0 Fta tranzakció 20.000 Ft-ot meg nem haladó részére"

Gránit Digitális számlacsomag (aktÍv, de nem használom):
- bankon belül: 0,30% (min. 45 Ft; max. 6 000 Ft)
- bankon kÍvül: 0,30% (min. 75 Ft; max. 6 000 Ft)

Gránit Bajnok Plusz (havi 280.000 Ft jóváÍrással) és Gránit Digitális Plusz (már nem rendelhető):
bankon belül és kÍvül 0 Ft

"nincs rá lezsóidő"

(#13236) merqree válasza petipetya (#13235) üzenetére


merqree
őstag

A Gránit Banknál a Bajnok és Bajnok Plusz számlák esetén az elfogadott, ha minden nap az egyenleg meghaladja a 150.000 forintot.
Abban pedig .tnm fórum társnak van igaza, hogy havi egy millió kimenő utalás alatt nem éri meg a Bajnok Plusz.

(#13237) werszomjas válasza petipetya (#13235) üzenetére


werszomjas
őstag

Ha bankmonitoron keresztül kötöd a CIB ECO-t, ott korlátozás nélkül ingyenes az utalás 2 évig.

Ja látom, ilyened van, akkor elvileg nem köthetsz, egy próbát azért megér. Mostanában nyitottad?

[ Szerkesztve ]

üdv

(#13238) petipetya válasza werszomjas (#13237) üzenetére


petipetya
nagyúr

Ezer éve nyitottam magánszemélyként bankfiókban, és szintén sok éve váltottam ECO-ra a telefonos ügyfélszolgálatukon, egyből azután hogy bejött.

[ Szerkesztve ]

"nincs rá lezsóidő"

(#13239) #07746304


#07746304
törölt tag

Helló, a https://www.cib.hu/Maganszemelyek/megtakaritasok/withSAVE.html

-nél izmosabb kamatot adó megoldás van?! Egyrészt kevéske csak 400 E Ft-ot ott tartani, másrészt a kamat is vicc kategória.

A Bróker Marcsis féle befektetési megoldások nem érdekelnek, nekem fontos, hogy a pénzem biztonságban legyen, tehát nem hazardírozok vele, másfelől azért jó lenne az inflációt ha legalább ellensúlyozná... Vannak a kössem le x évre megoldások, de nekem azok nem szimpatikusak, mert ha szükségem lenne a saját pénzemre, akkor bukom a kamatot... Ez a Withsave jó lenne, de nem ilyen piti maximum összegnél, meg piti kamattal... minden másban ilyen megoldás lenne nekem az ideális. Ha 2008 előtti lenne a $ vagy az € árfolyama, akkor átváltanám abba, ami nincs ingatlanokban, de 300 feletti árfolyamon nem ettem meszet...

(#13240) petipetya válasza #07746304 (#13239) üzenetére


petipetya
nagyúr

Megerősítem, hogy a withsave nem befektetésre való. Ez olyan, mint a Revolut széf. Fizetés után elteszem bele a bérlet árát, mert azt nem a számlákkal együtt veszem meg, hiszen hónap vége felé szokott lejárni - így tudom, hogy mennyit költhetek. Emellett ha hónap végén marad valamennyi, azt is beteszem. Ha nincs szem előtt, nem költöm el. Lényegében olyan, mint gyerekkorunkban a malacpersely, csak ezt könnyebb felnyitni.

[ Szerkesztve ]

"nincs rá lezsóidő"

(#13241) ak05


ak05
tag

Sziasztok
Unicreditnél vagyok és egy olyan kérdésem lenne,hogy lehetséges-e társkártyát igényelni? MasterCard betéti kártyám van jelenleg.
Köszi a válaszokat?

(#13242) dptrsk válasza #07746304 (#13239) üzenetére


dptrsk
addikt

Cetelem Takarékszámla
Gránit Bank lekötött betét
Állampapír, kamatfizetéskor visszaváltható, egyéb esetben van minimális visszaváltási díj, amit ellensúlyozhat a felgyülemlett kamat, kis címlet, részben is feltörheted, ha mondjuk csak 100e kell.

[ Szerkesztve ]

(#13243) fokukac válasza petipetya (#13240) üzenetére


fokukac
nagyúr

Én bevallom, ezt sosem értettem... Hogy hogy lehetnek olyan emberek, akiknek ahhoz, hogy ne költsék el a pénzüket, az kell, hogy ne lássák, hogy van pénzük...
Na mindegy.

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#13244) cocka


cocka
veterán

Gránit Digitális Plusz

Elég hajmeresztően értelmezik az azonnali átutalással induló trendeket. Ugye lehetett pár cikket olvasni arról, hogy előbb-utóbb át kell árazniuk az utalásokat a bankoknak, ha versenyképesek akarnak maradni. Azaz gyakorlatilag ingyenessé kell őket tenni és beépíteni őket a havi díjba. Na Grániték megoldották.

Létrehoztak egy új csomagot, aminek az a lényege, hogy mindenféle átutalás és beszedés ingyenes, cserébe minden más sokkal drágább, mint a többi csomagban. Drága bankkártya, drága számlavezetés (fix díjas, nincs feltételekkel bohóckodás) stb..

(#13245) dptrsk válasza cocka (#13244) üzenetére


dptrsk
addikt

Szerintem merész döntés elsőre egy ilyet bedobni, de jó átutalásos csomag lett.
kp felvétel sehol nem támogatott, itt sem az a számla célja.
az extra kártyadíj érdekes, de még így is jó csomag lehet, kérdés mit alkotnak a többiek.

(#13246) Kobe válasza cocka (#13244) üzenetére


Kobe
veterán

Regebbi CIB online ettol jobbat tudott mar evekkel ezelott is.
Havi 460 ft fix szamlacsomag dij es teljesen ingyenes utalasok mindenhova korlatlan mennyisegben.

Hulye lennek cserelni, szerencsere meg nem tervezik kivezetni.
Kp felvetel meg revoluttal es curvel havi 1milliora tornazhato, igy az sem para

(#13247) .tnm válasza cocka (#13244) üzenetére


.tnm
addikt

Inkább az a durva, hogy csináltak egy csomagot az "azonnali utaláshoz", amitől azt várják páran, hogy kinyírja a kártyás vásárlást (erős fenntartásaim vannak), de ehhez a csomaghoz kötelező a kártya és még jó drága is.
Igaz nem kell hozzá feltétel. (De ha már az ember le tud kötni 150ezer ft-ot folyamatos, megújuló lekötésre, akkor valszeg a Bajnok-kal megint csak jobban jár Grániton belül.)

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#13248) cocka válasza Kobe (#13246) üzenetére


cocka
veterán

Ja, nekem is az van és most számoltam ki, hogy a feltétel teljesítésével még így is kb. 1000-rel olcsóbb (hard token használati díjjal együtt LOL) az éves teljes költsége, mint ennek az új Gránit Digitális Plusznak. LOL

revoluttal es curvel havi 1milliora tornazhato,

Belőlük nem kérek köszönöm, de Transferwise-t használok, főleg a cib fantasztikus árfolyamai miatt.

(#13249) cocka válasza .tnm (#13247) üzenetére


cocka
veterán

Sztár csomagot igényeltem pár hónapja, személyesen intéztem, és mondtam, hogy csak tartalékszámlának kéne egyelőre. Szóban azt a tájékoztatást kaptam én is, hogy "kötelező a bankkártya", ugyanakkor a szerződésen meg opcionális szolgáltatásként van rajta. Mi a francnak kéne egy nyomtatványon beikszelni a "bankkártyát igényel-e" kérdésnél, hogy igen vagy nem, ha amúgy is automatikusan igent ikszelnek mindenkinél?

kinyírja a kártyás vásárlást

Én sem látom be miért nyírná ki. A kereskedők felkészültek arra, hogy az emberek a vásárlásoknál az azonnali átutalással fizetnek?

Gondolom nem fogja mindenki az esetleges éves díj mellett rögvest visszaadni a banknak a kártyáját. Talán a legkézenfekvőbb kiegészítő opció azoknak az internetes kereskedőknek, akik eddig sem nyújtottak online bankkártyás fizetési lehetőséget.

(#13250) Kobe válasza cocka (#13248) üzenetére


Kobe
veterán

Jobb arfolyamaik vannak mint transferwisenak.
Revolutnal eleg akkor rarakni a lovet amikor ki akarnad venni (de 1millanal nem a revolut 75ezres kerete lesz a lenyeges) , curveon meg nem is kell tarolni penzt es ugyis megvan a 750K felvetel lehetosege

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.