Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Dasu Auto
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mihók: A tabletpiac helyzete 2025 tavaszán
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Nemrég nyitottam CIB Eco számlát. A kártyát aktiváltam, de még nem használtam. Internetről szerettem volna rendelni, de nem érkezett megerősítő kód. Se SMS-ben, se push üzenetben. Kerestem a CIB alkalmazásban, de semmi. Ez most valami ideiglenes technikai gubanc akar lenni, vagy én bénázok?
más: Ha MÁK-nál veszek állampapírt, akkor annak nincs tranzakciós díja. Ugyanígy a visszaváltásnak, vagyis a "kiutalásnak". Lehet-e olyat csinálni, hogy "A" számláról veszem a papírt, visszaváltáskor viszont "B" számlára utalom az összeget, és így gyakorlatilag 0 költséggel utalok "A"-ból "B"-be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Samsung Z Fold5 12GB/1TB, Újszerű, Független, 1 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest