- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Nemrég nyitottam CIB Eco számlát. A kártyát aktiváltam, de még nem használtam. Internetről szerettem volna rendelni, de nem érkezett megerősítő kód. Se SMS-ben, se push üzenetben. Kerestem a CIB alkalmazásban, de semmi. Ez most valami ideiglenes technikai gubanc akar lenni, vagy én bénázok?
más: Ha MÁK-nál veszek állampapírt, akkor annak nincs tranzakciós díja. Ugyanígy a visszaváltásnak, vagyis a "kiutalásnak". Lehet-e olyat csinálni, hogy "A" számláról veszem a papírt, visszaváltáskor viszont "B" számlára utalom az összeget, és így gyakorlatilag 0 költséggel utalok "A"-ból "B"-be?
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Interactive Brokers társalgó
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest