- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreamie
őstag
Fólia nélkül.
-
Dreamie
őstag
válasz
Reinhardt #74764 üzenetére
Hát mégsem, beleszaladtam abba a softveres hibába, amit redditen irnak, ha beállitok ventilátor profilt, újrainditom a gépet, és a beéllitott vonal egy egyenes lesz keresztben... Szóval ez egy kalap szar még, de serényen javitják remélem... Nem néztem utána, mielött rendeltem, no mindegy, remélem nem marad igy...
-
Dreamie
őstag
válasz
Reinhardt #74764 üzenetére
Igen nexlinq, egész jól működik eddig...Giga control center annyira nem tetszik, de a corsair icue után most még ez is jobb, aztán meglátjuk. Az aio igen csak egyfelekepp tehető fel, de nekem az egyszerű kinézete, ára, és hatékonysága meggyőzött syy pasztaval használom játékok alatt 55-60 fok a proci, meglepett a 9800x3d, nagyon patent eddig.
-
Dreamie
őstag
Összepattintottam az új setupot, köszönöm az evole x2-eknek a képeket, innen az ihlet. Még nem teljes, külső fóliák még fent, lesz még gpu kábel csere is, mert a corsair nem tetszik... Az aio hutocsovet is valahogy behuzom hátra, csak nincs fehér gyorskotozom... Na szóval egyelőre így nézünk ki. Nagyon baba ez a ház, jól belépés szerelni.
-
Dreamie
őstag
Icue-t nekem minden egyes nvidia drivers frissítés után újra kell telepíteni. Nagyon klasszak a corsair cuccok, de ez miatt nálam reptetes lesz sajnos.
-
Dreamie
őstag
-
Dreamie
őstag
válasz
#15779328 #69345 üzenetére
Ki akartam próbálni az átlátszó csövet, hogyan mutat... Asszem ez skarlát vörös fönt, legalább nem keverem össze a két kört
Videón látszik jól, a piros folyadék a cpu blokkban olyan, ahogy a fény pulzál, mintha egy szív dobogna.
[link] Itt láthatod. Más fények esetleg?
-
Dreamie
őstag
válasz
fatpingvin #69234 üzenetére
A lényeg, hogy a te igényeidet kielégíti
. Egyedi, azt meg kell hagyni.
-
Dreamie
őstag
Összepattintottam két körös rendszert, házat akartam cserélni, benti hőfokkal nem voltam elégedett, azért lett két kör, mert alukaz asztal alatt van egy mo-ra3 420 ami most a vga-t hűti csak. Sajna a vga led behalt, próbáltam már mindent valami miatt nem működik. Az egyik d5 next kijelzoje sem működik. Ticketek megirtam, kíváncsi vagyok mire jutok a két nagy vizes céggel. Ekwb már válaszolt, küldtem nekik egy videót, azt kértek. Beteszek pár képet, jöhet a hideg és meleg is...
-
Dreamie
őstag
válasz
Motion_Blur #69208 üzenetére
Mutatós!
-
Dreamie
őstag
válasz
D-LAN|FuRioN #69169 üzenetére
Szép, ízléses!
-
Dreamie
őstag
Köszönöm!
-
Dreamie
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #68273 üzenetére
Baszó jó lett, nagyon jók a szinek! Gratula!
-
Dreamie
őstag
válasz
sketchifun #40473 üzenetére
Ez is egy vélemény. Azért tettük rá, hogy feldobja a rendszert, lehet nem egészen úgy jött össze, mindenesetre nekem tetszik.
(#40477) zolee5016 : Igen tudom, elég nagy a ház, de most már nem annyira
Kábelrengeteg nagyon gáz, nehezen de rá fogom magam venni, hogy jól nézzen ki. Jön bele egy pár piros fény még az is dob rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Viccrovat
- Hardcore café
- sziku69: Szólánc.
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari