- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
twollah #4960 üzenetére
Az egy Dual Radi ami a gépben van, mivel vízhűtéses és a tetején levő ventik rácsait látod...
Kalandor: A HDD-k nem sülnek meg?? Szerintem valamivel monitorozd és ha 40°C+- ot látsz, akkor lógasd fel őket gumira...mint pl Gorneck23 a chifiben, így a rezgést is elnyeli, na meg nem sül meg. Ha lelógatod őket annyira, akkor a ház első ventije akár hűthetné is..
Ha elötte a venti, csak a keret takarja, akkor nem szóltam. -
-
juliabrilke
veterán
válasz
twollah #3702 üzenetére
Kifjetettem, hogy mi értelme van. Párhuzamosan lehet több dolgot is csinálni egyszerre. Régebbi gépemen egy kódolás vagy nagyobb feladat miatt ott kellett hagynom a gépet, mert mást nem lehetett rajta csinálni.
Fűteni meg nem igazán lehet vele. Közel nem olyan meleg, mint ahogyan azt sokan gondolják. Cool&quiet megy a nem dolgozó procikon. Ilyenkor 33fokosak.
Egyébként már próbáltál ilyen gépet?Akkor megértenéd, hogy miért is jó.
-
-
-
-
-
válasz
twollah #3525 üzenetére
Ember vegyél már vissza kicsit a hangnemből, úgy ézem semmi rosszat nem írtam se rád se másra nézve, csak felhoztam egy példát! És nem hőbörögtem és hol láttál te olyat hogy beírtam hoyg szemét a nyomda meg lehúznak meg satöbbi, tudom hogy ez ezzel jár, csak nem akarok így járni a lézerrel mert annyi pénzem nincs. Inkább a vízvágás é a lézervágással kapcsolatban mondtál volna vmi okosságok, ahelyett hogy így nekem estél pedig csak példának hoztam fel és mégcsak nem is szidtam. Bal lábbal keltél fel?
Na üdv azért és legyen szebb napod! L.D. -
eastsider
nagyúr
válasz
twollah #3526 üzenetére
Hogy később se kelljen tápot vennem még 1 ideig
Ventije nem hangos, kicsit ciripel, de belefér
És pont azért 450-es mert 400-as nem volt, amikor akartam tápot venni, csak 410-es és 450-es, a 410-es meg 1 szar széria
És a codegen 300W-t le kellett cserélnem, ami még a 9600-at se vitte anno normáliasn...
Azé még 1 PCI cucc befér, ha naon akarom
[Szerkesztve] -
smiti
veterán
válasz
twollah #2832 üzenetére
Gratulálok a modhoz, ez aztán kiemelkedő kreatívitásról tanúskodik
Én egy szóval sem kritizáltam a házad, sem azt hogy mit csináltál vele
De ahogy elnézem az általad készített képeket, te sem olvastad el
Arról meg sztem nem tehetek, hogy nem lógok éjjel- nappal a neten, hogy tudjam milyen s@r a képfeltoltes.hu -
smiti
veterán
válasz
twollah #2824 üzenetére
látom a fikázás az megy
, csak azt nem vágom milyen részleteket nem látsz
meg nem abba a fórumba raktam képeket, hogy ki tud szebb képeket csinálni
De ha a NAGYÚR úgy kívánja, akkor készitek kis felbontású és kristálytiszta képeket
bocsi, de a coccolínó macit azt hiába keresed
[Szerkesztve] -
trassher
addikt
válasz
twollah #2793 üzenetére
az ő konfigjának a codegány is megfelel. nekem is volt 400as codegen mikor már a 3700+ meg a 6600GT volt a gépben és semmi gáz nem volt pedig a san diegom 3000-en ment feszemeléssel. a hurka márkák közül még mindíg a codegen a legjobb bár én a sajátomat egy 420as chiftecre cseréltem 0 ft ráfizetéssel. most az van a gépben és nem sok a különbséget veszek észre azon kívül hogy 2 ventivel is halkabb mint a codegen 1el. a másik meg az hogy mostmár nyugodtszívvel hagyom bekapcsolva a gépet napokig.
-
Folze
aktív tag
válasz
twollah #2791 üzenetére
Codegenhez annyit fűznék hozzá (bár már én sem használok):
Régebben, mikor még 9500Pro volt a gépben 1700-es xp-vel, és cseréltem le a vga-t 9800Próra, akkor ért egy 5 perc után meglepi. De nem a gép szállt el, hanem a 300W-os Codegen táp. Egyik barátom a mai napig Codegent használ, kb. 2 éve.
Szóval én speciel nem találkoztam gép-hazavágos Codegen táppal.
[Szerkesztve] -
Macka
veterán
válasz
twollah #2791 üzenetére
Én is néztem, de gondoltam nem szólok. Az userek 90%-a azt sem tudja, hogy milyen táp van a gépében, a maradék 10%-ból 5% tudja, de lesz@rja. A maradék 5%-ból 3%-nak már kinyítra a táp a gépét, és ezért vett/vesz Tápot(!), a maradék 2% meg olvassa a PH!-t gépvásárlás előtt....
Ha viszont nézed a konfigját, akkor talán ahhoz a kodegány is elég. -
-
Gergo_pet
aktív tag
válasz
twollah #1644 üzenetére
Nem lenne rossz az a ház de az a sok matrica meg a kábeldzsungel nagyon gáz és nem éppen a ''vérprofikra'' jellemző. Sokkal többet ki lehetne hozni abból a szép asus házból. Egyébként a szilikátnak nemsok értelme van, mivel állandóan szivja be kintről a levegőt a venti, igy sajnos azok nagyon hamar elhasználódnak, ráadásul ahhoz túl gyors a levegő áramlása, hogy bármiféle hatásuk legyen. Azok olyan helyre valók ahol áll a levegő, de mind1.
-
.:T.H:.
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest