- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beretvás
veterán
Nem értem én ezt a kártya lelógós dolgot.. A régi 6790-em lógott mint az állat pedig be volt jól csavarozva, most meg a majdnem dupla olyan nehéz 7870 egyáltalán nem lóg.. Miért van ez??
-
Ramses07
Modder
-
tDr1v3r
veterán
válasz viperabácsi #38492 üzenetére
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
vtomi2
őstag
válasz viperabácsi #38492 üzenetére
Még a papírt is becsavaroztad
-
-
becsitibi
senior tag
Tyhűűű mit találtam:[link],jó ráérnek az emberek
-
Ramses07
Modder
válasz albert8 #38484 üzenetére
Perforált alulemez, sarka kivágva, szélei lehajlítva és kész is Majd pontosabbat a cikkből megtudsz. Ot lesz leírás fotókkal Az alsó kábelek nem tetszenek, de ennek a háznak nem levehető a hátsó fele..egybe van az egész De majd valahogy elrendezem, ha tudom... A te géped is szép lett, láttam ám
Life is short, ride hard!
-
-
Ramses07
Modder
válasz tatabánya #38445 üzenetére
Értem Nekem I7 2600K van alatta és jobban érzem magam ha van minek hűtenie
Ha valakit érdekel elkészültem anyukám gépével, amit karira kap tőlem
Itt van néhány gyors rossz minőségű fotó
Majd lesz róla logout két ünnep közt...
(#38462) zolee5016: VGA holder azért jobbnak tűnik![ Szerkesztve ]
-
tatabánya
senior tag
válasz becsitibi #38480 üzenetére
nekem még meg se hozták az autót, de ha elbukod azt is mondhatod amit én szoktam: környezettudatosan élsz és nem szennyezed a várost
(#38482) Ramses07: ez "anyunak", perszeeee . személy szerint nagyon tetszik! bárcsak meglenne az én toastom is, csak elfaragtam
[ Szerkesztve ]
-
Easyl0ver
tag
Köszönöm a rengeteg ötletet!
"They know what is what, But they don't know what is what, They just strut. What the fuck? "
-
zolee5016
őstag
válasz becsitibi #38476 üzenetére
Az marad annak semmi más szerepe nincs helyet nem foglal...
A Vga hossza miatt muszály volt megszakitani a hátlap tehát a vinyók hátuljának a sikját LINK.Tehát ez a "fal " bukott .a Vga beér a függöleges gerinc mögé ott kimarad a fal,mivel a Vga kitakar önmaga.....Huh meredek igy kép nélkül,
Amit te 2 db lemezből csináltál (táp +hdd takarást),azt én 1 db-ból hajtottam le.......
Reggel képet teszek fel ,igy bonyolultan hangzik.......ki kell venni a vga-t meg a ramokat,csak úgy megy be a helyére,és kb annyi lesz a látható rész a gépből mint neked volt
(apropó mindent eladtál a gépből?)
LINK javitva.....[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
zolee5016
őstag
válasz becsitibi #38474 üzenetére
LINK A kari alatt látszik a fekete csik..itt még túlságosan alá is ékeltem......ahogy toltam a vinyó felé a csíkot a hűtés ívén szépen kiegyenesedett.....
De itt tökéletes lett......LINK
Különben is ha bekerül végre a takarólemez nem látni majd mást mint a frio-t meg a vga-tHa meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
zolee5016
őstag
válasz becsitibi #38470 üzenetére
Az én Matrix-om is seggnehéz,....volt ..ezeknek a dögöknek kell valami támasz....Erre speciel nem jó a Holder,nem fér a karmok közé a 3 slotos hűtés.....Ezért raktam alá vinyót,meg egy cd tokból levágott csíkot és egyenes is.....
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
becsitibi
senior tag
válasz KAMELOT #38469 üzenetére
,tudom,sok embert bosszant a nehéz,hátul kissé lefelé lógó vga,ez hosszútávon nem okoz problémát a PCI slotoknál az alaplap felől,a lényeg hogy legalább 2 helyen fel legyen csavarozva,nem kell finomkodni,ráhúzás előtt jól be kell állítani,aztán meghúzni,most hirtelen mást nem tudok mutatni:
Ezen is jól látszik hogy egy kicsit leejt a hátulja,de belefér(t)
-
zolee5016
őstag
válasz KAMELOT #38466 üzenetére
Nekem a Zotac 460 -as ugyanigy lebillentette a seggét,2 hónap után...ezért vettem a Card holdert.1 vagy 2 db 2 slotos karit tud megtartani......3-4 k-ért van.....
[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
válasz Easyl0ver #38461 üzenetére
VGA Card holder...LINK..esetleg valami alátámasztás???
Én a matrix-alá betettem egy vinyót például......LINK[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
válasz tDr1v3r #38456 üzenetére
Nem tudom,valami szinezett lötty volt benne......egy csatlakozónál engedett a cuccos.....a gép oldala fennt volt,Két napig nem használta a gépet addig telecsepegett szépen....
Sokat olvasok a vizhűtős cuccokal kapcsolatban,mert mozgatja a bucimat,de még nem szántam rá magam.
Komplett vízhez amúgy sem jó választás(szerintem a strike x ) Valami komolyabb kecó kellene hozzá.
Meglátjuk mi lesz,de gyüjtöm az infókat......Egy kicsit a 60-100k-s ára is riaszt őszintén szólva a komplett rendszernek.....
A H szeriára visszatérve,mindenképpen kipróbálom,mégha nem is most ,vagy a másik gépen,hogy milyen mert tetszik,egyszerű .Majd csak megbarátkozok a bordahiánnyal....Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
tDr1v3r
veterán
válasz zolee5016 #38451 üzenetére
"haver gépe elázott és gallyra ment a 480-sli...."
Gondolom csapvizet töltött be, nem ionizált vizet... ezutóbbinál semmi gond se lenne, mivel nem vezeti az elektromosságot.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
zolee5016
őstag
Régóta szemezek én is egy ilyen H70-nel.vagy 100-al...Nekem valahogy olyan üresnek tűnik a gép ,ha nem valami termetes borda van a procin.A TT Frio baromira kitölti a gépet a Matrix-szal.....A Sabertooth-ot meg kimereviti a Thermal armor,ugyhogy attól sem félek,hogy lehajlik......
Tetszik ez a víz,nagyon,de én még mindig fosok tőle,mióta a haver gépe elázott és gallyra ment a 480-sli....
Mindenki dicséri,akinek van,a venticserét is mondják,hogy kell..
.Lehet rászánom magam,
Most a gép már csak a takarólemezre vár ami már festés alatt van.........Elég meredek lett,nem tudtam olyan egybetakarólemezt csinálni ,mint volt a vga miatt.Most is egy darabból hajtogattam,de a vga kimaradt a hossza miatt.....Ma még lemegy a műszakom(éjjel) aztán már lesz idő megcsinálni a gépet.......[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz becsitibi #38448 üzenetére
Egyelőre ilyen van rajta: Noctua NH-U12P SE2
Nem tudom hogyan lehetne az is sárga-fekete. De szerintem megleszek nélküle, mivel nem plexi lapos a házikó.
⭐ Stella
-
-
Ramses07
Modder
Egyet értek KAMELOT fórumtárs minden pontjával Én a H70-esre apollis vegas ventiket raktam becsitibi jóvoltából! Plusz rákötöttem mindkét ventire egy zalman potit. Így kedvemre állíthatom a fordulatukat. Szóval tatabánya érdemes váltani!!
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
válasz becsitibi #38439 üzenetére
A két felső PCIE egyenrangú, tehát nem.Csak SLI esetében menne 8x8-ban.
2 x PCIe 2.0 x16 (single at x16 or dual at x8/x8 mode)Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
albert8
veterán
válasz tatabánya #38435 üzenetére
Főleg a ramok miatt, mert a régi alá tuti nem fértek volna alá. Szerelni is könnyebb, olyan mintha nagyobb tér lenne. A hatásfoka pedig ugyan olyan mint egy közép-felső kategóriás hűtőnek.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
-
albert8
veterán
Az én kicsikém most igy néz ki.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
tatabánya
senior tag
válasz fatal1ty1984 #38421 üzenetére
ramot cserélni a színe miatt akkor inkább lefesteném a hűtő részét...
én pl most megpucoltam a harisnyától is a tápot, mert értelme sajna nem volt és így még könyebb is rendezni a kábeleket:
u.i.: vinyo bekerült egy rackbe így szinte zéróra redukálódott a ház hangja
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Összeállt az új gépem, januárban jelentkezem a képekkel.
(RAM-ok még nem futottak be)⭐ Stella
-
Alpachino
veterán
válasz KAMELOT #38427 üzenetére
Pont ezért adtam el a Titan fenrir evo-mat, mert necces volt a plexi oldalát feltenni... szinte karcolta ezért is váltottam H60-ra, no meg ne húzza 1kg színes fém sem az alaplapomat, nem beszélve a magas hűtőbordás ramok szinte használhatatlanok voltak mellette....
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
-
Alpachino
veterán
válasz fatal1ty1984 #38421 üzenetére
A ramok cserélve lesznek az ünnepek után ezekre : [link]
A tápot meg felülről, már így is lecsupaszítottam, ( ill. lefedtem) attól a csúnya fehér és minden színben pompázó címkétől
Szerintem, ha a ramok is megkapják a fekete színt, akkor a corsair zöld színe még belefér, mivel nem lesz más szín a fekete mellett......szerintem....
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
-
L1ZRRR
senior tag
válasz fatal1ty1984 #38412 üzenetére
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
Ramses07
Modder
válasz fatal1ty1984 #38414 üzenetére
Ja tényleg! Az szép kis konfog lesz!! Kíváncsi vagyok a végeredményre és remélem elértek valami jó helyezést..Mondjuk elsőt!
-
tag
válasz fatal1ty1984 #38414 üzenetére
Nem kispályás tervek, már várom, hogy láthassam, full cover kompresszoros részére leszek kíváncsi
-
fatal1ty1984
őstag
válasz Ramses07 #38413 üzenetére
honapot irtam de lehet rámegy a nyár is és akkor mehet a tt versenyre majd azis,csak megakarom vele várni a tavaszt és a legujabb hardverekkel telepakolni. ami biztos - a héz kilesz széesitve és kap a hátso panelre egy hatamas hütöt a kompresszornak
kap egy full fekete karbon foliázást
4db 8000-es atit majd
és már ápül a mini kompresszoros hütés ami az
egész hépet hüti majd,cpu ,alaplap,vga-k, -
Ramses07
Modder
válasz fatal1ty1984 #38412 üzenetére
Az szép!! Én is elkészülök karira a fehér GMC-vel Már nagyon a fináléban vagyok! Rakok pár képet majd fel, de úgyis lesz belőle egy hosszú logout írva Már jó sok kép van...
Az enyémbe sikerült szereznem egy I7 2600K-t. A geil evo corsa ramok meg maradtak szép sárgánKét nap nem kevés egy modra?
[ Szerkesztve ]
-
tajcsi
őstag
válasz fatal1ty1984 #38408 üzenetére
Miért? Ne mondd már hogy ez a lap jobb...
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
tajcsi
őstag
válasz fatal1ty1984 #38406 üzenetére
Rampage III Black Edition...
-
tajcsi
őstag
válasz fatal1ty1984 #38404 üzenetére
R3BE kell ehhez a cucchoz.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz fatal1ty1984 #38400 üzenetére
Hát kész... ennyi abba hagytam felesleges veled vitázni
Ami jó az már van ami még jó lenne az neked nem tetszik
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest