Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz ZetorGumi #37495 üzenetére
Köszönöm szépen az elismerő szavakat. Megpróbáltuk/megpróbáljuk a legjobbat kihozni a térből és a tudásunkból.
(#37496) becsitibi: Nem. Könyvtáros vagyok. És mielőtt megkérdezed viccen kívül. Bár már nem dolgozom szorosan a szakmában. Amúgy két évet dolgoztam hébe-hóba asztalosokkal és ott ragadt rám ez meg az.
(#37497) Eddie141: köszi neked is. Hát ahogy visszanézek régebbi fotókat, hogy miből hoztuk ki ezt az egészet el sem akarom hinni, hogy ebbe belevágtunk. Hát ha nagyon inspirálódni akarsz nézd meg honnan kezdtük, még WC meg fürdő sem volt benne. Felraktam pár fotót a mappába (tessék jobbra kattintgatni).
[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
válasz Nagytalp #37493 üzenetére
Persze mi is jól megvagyunk, de egy idő után nagyon megnő a gyerek mozgásigénye. A keresztlányom 4 éves és hát most úgy a 3. év után hihetetlen mennyire felpörgött. Simán utálná a pesti lakást, de persze mindent meg lehet oldani például parkkal, de azért az nem olyan mintha bármikor kinn lehetne az udvarban.
Nem is beszélve arról (hogy ON topic is legyek), hogy az összes gépházam és szerszámom vidéken van, így csak akkor tudok dolgozni ilyen jellegű munkákat, amikor "otthon" vagyok.
A lakást meg nem szeretnénk eladni. Baromi sok munkám van benne, hogy úgy nézzen ki, ahogy, pedig még mindig nincs kész. Egy éve vettük, de csak kb. 3 hónapja költöztünk be életvitelszerűen. Nem régen fejeztem be a csempézést meg a konyhabútort (már amennyi kész van belőle) és a galéria létráját meg a korlátot a szekrények is csak bő egy hónaposak (amikből még mindig nincs kész kettő), még nincsenek a konyhabútornak ajtajai stb.. Szóval egy darabig még biztos nem fogok unatkozni.
Ha mennénk vidékre, akkor is úgy, hogy a pesti lakást is megtartanánk végszükség esetére. Vidéken meg csak valami kis házat vennénk, nem vagyunk túl nagyravágyóak. Úgy vagyunk ezzel, mint a lakással is. Inkább egy pici legyen ami a miénk, mint egy 200nm-es, ami a banké 30 évig. Az én és a feleségem fizetésével nagyon fázunk a hitelektől.
[ Szerkesztve ]
-
Nagytalp
senior tag
válasz imibogyo #37487 üzenetére
27 nm-en vidáman elférünk. Nem egész nap tartózkodsz a házban, minden nap kimennek anyával 2x is (most 17 hónapos).
Az meg nem rossz ha Pesten nő fel. Így is a tyúkok és a kacsák a kedvencei. -Na meg persze apa, ha már az állatoknál tartunk! - Elég sűrűn járunk vidékre "haza".
-
M1k133
tag
válasz fatal1ty1984 #37484 üzenetére
Nem szükséges alu lemez, bármi jó amit tudok vágni , hajlítani, fúrni, Moddingra kellene persze Nekem is és fólia lenne rá , tehát mindegy a szín , felület ...
Mit tudtok még ajánlani ami nincs ökör áron??--== M1k133® ==--
-
imibogyo
veterán
válasz Nagytalp #37486 üzenetére
Mindezt család mellett, 1 szobában, a nyolcadikon.
Na ezt nagyon át tudom érezni. Te sem nyertél a lottón úgy látom...Mondjuk nekem még gyerek nincs (bár már nagyon szeretnék), de nem akarok állatkínzó lenni 25 nm-en. Úgy tervezem az életünket, hogy mire a gyerek 2-3 éves lesz akkor már vidéken legyünk. Az sem érdekel, ha csak egy kis parasztházat tudunk venni, de nem akarom, hogy Pesten nőjön fel. Elnézést a pestiektől.
(#37491) M1k133: birka az most jó áron megy.
[ Szerkesztve ]
-
Nagytalp
senior tag
Próbálom összefoglalni mi kellene még a gépembe:
-22 cm-es ventillátor rács
-HDD tartó átalakítása
-Mini-ITX konfig és a hozzátartozó felfogatások átalakítása a ház hátlapjának átgyúrásával
-Vízcsövek és csatlakozók cseréje a jelenlegi 8/10-esnél nagyobb átmérőre
-Csőátvezető tömszelencék beszerzése, beszerelése az előző tulaj által harapdált lyukakra.
-Egyszer talán le is lesz festve a kégli!
-Mindezt család mellett, 1 szobában, a nyolcadikon.Van bajom, nem is kevés!
-
imibogyo
veterán
válasz fatal1ty1984 #37484 üzenetére
Nem beszélve arról, hogy nehezebb is vele dolgozni mint egy sima acél lemezzel. Például nehezebb szépen vágni, flex belekenődik stb. Nagy fordulató gépek is küszködnek vele, míg az acéllal egy jobb 3 centis fém korong is simán elbánik.
-
M1k133
tag
Üdvözletem!
Kérdezném , hogy honnan tudnék beszerezni aluminuim lemezt? Helyben volna , de 5000 ft/nm , amit kicsit sokkallok , esetleg ha valakinek Moddingból van kimaradva szivesen átveszem (kb 1nm kell, még lehet annyi sem nem mértem még meg pontosan), akár személyesen akár postán.
Választ előre is köszönöm!
Üdv,
M.--== M1k133® ==--
-
Fr3eWar
őstag
válasz fatal1ty1984 #37466 üzenetére
Gondoltam rá mikor beköltöztem hogy levágom a molex csatikat nekem olyan nem kell alapon, a tápot úgysem adom el "soha" címszóva (Sz@ré hu-é meg mégannyira sem) De végül nem lett belőle semmi. begyömöszöltem és kész. Kívülről nem látszik
-
king.mp
aktív tag
válasz mrterminator #37479 üzenetére
Akkor lehet, hogy a klónját láttam.
-
Nagytalp
senior tag
Egyre inkább rájövök, hogy a büdös életben nem lesz kész a gépem. Néhány napja tettem fel a hűtőblokkot a 2. GX2-re. Annyira szétcseszte az agyam, hogy két napig azon agyaltam, hogy eladom ezt a böszme dögöt és itx konfigot építek.
Ez a gondolat végül kötött egy kompromisszumot az agyamban. Ennek eredménye képpen beszerkesztem az ITX konfigot is az elsődleges mellé.
[ Szerkesztve ]
-
Nagytalp
senior tag
válasz mrterminator #37467 üzenetére
-
AndrewTdi
addikt
válasz fatal1ty1984 #37468 üzenetére
Nekem annó teccett, d enem bánom, hogy 800D-t vettem helyette.
Látom a por mindenhova beül. -
tomic
addikt
Nem tudom. De nekem ez nagyon nem jön be. Mármint a ház. De ízlések és pofonok ugye.
-
fatal1ty1984
őstag
válasz mrterminator #37469 üzenetére
a ház az egy TT level 10
-
mrterminator
aktív tag
5.8?? NICE (meg a ház is)
-
mrterminator
aktív tag
Kolis gép régen
-
do3om
addikt
válasz Easyl0ver #37460 üzenetére
Mind a két venti hátrafelé nyomja a levegőt!
A nagy hátsót fordítsd meg a procié pedig kerüljön a szemben lévő oldalra mert ha most úgy is van állítva hogy szívja a bordáról a levegőt ez mindig gyengébb légáramlást jelent mintha szemből fújná át rajta.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
Easyl0ver
tag
válasz Engineer086 #37459 üzenetére
Na pont ezért fotóztam le a ventit! Ma már forgatom is..
"They know what is what, But they don't know what is what, They just strut. What the fuck? "
-
Engineer086
Modder
válasz Easyl0ver #37458 üzenetére
Egy dolog szórja a szemem a szép gépedben, az pedig a hátsó venti A procihűtődön levő venti merre tolja a levegőt? Ha hátrafelé, akkor durbán egymás ellen dolgoznak. Amúgy pofás az összkép.
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
Fr3eWar
őstag
Linkelek ide két képet a gépemről (amíg el nem kel)
-
Drizzt01
őstag
válasz TESCO-Zsömle #37450 üzenetére
Hát a miénkkel nem lehet . Akkor csak ez lehetett a gond . Ahogy rásimítottam a fóliát , másnapra itt-ott elvált a háztól és olyan mintha most egy kicsit kisebb is lenne .
https://www.facebook.com/Drizztmodding/ http://www.techpowerup.com/forums/threads/obsidian.219662/
-
Drizzt01
őstag
Még egy kérdés , a karbonfóliát mivel jobb langyítani nyújtani ? Hajszárítóval , vagy hőlégfúvóval ?
https://www.facebook.com/Drizztmodding/ http://www.techpowerup.com/forums/threads/obsidian.219662/
-
zolee5016
őstag
Pár kép a ritkaságról.......LINK...szóval ebből kéne kihozni valami okosat......A vga nem az övé de lehet összeépülnek majd.....
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Drizzt01
őstag
Elég sok gondolkodást okozott , hogy miből hogyan csináljam a lamellákat . Egyenlőre [link] mellett döntöttem . De lehet hogy mégis csak plexiből lesz. Ha haladok vele jönnek még képek .
-
tomic
addikt
válasz fatal1ty1984 #37432 üzenetére
Az szerintem úgy tuti lenne. En is most készülök lecserélni a lötyimet fehérre.
-
zolee5016
őstag
A mai kukázásom eredménye...Link táphibás...de látom benne az itx lehetőségét is
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Beretvás
veterán
válasz Engineer086 #37421 üzenetére
Köszönöm, nagyon elégedett vagyok eddig vele..Jó sok időmet elvitte mire szép fehérre festettem a dolgokat, és igen az egy VGA tartó konzol csak valami elbacott matx-nek nevezett lapom van amivel valami nem stimmel mert vagy 5 cm el keskenyebb a szabvány matx-nél.
Ramses07: Hát a modding egyenlőre abban merült ki hogy festettem + az oldallapot átalakítottam, azért nem plexiztem-et írok mert ez sokkal fajább annál, "ablaküveg"..
-
tomic
addikt
válasz fatal1ty1984 #37424 üzenetére
A fehér, tejszerű lötyi jó lenne hozzá.
-
fatal1ty1984
őstag
válasz TESCO-Zsömle #37428 üzenetére
meglesem akkor,köszi
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
fatal1ty1984
őstag
válasz intercooler #37426 üzenetére
egy képet dobj már be rola
-
intercooler
őstag
Átlátszó cső, kék vízzel Nekem is így van.
-
tDr1v3r
veterán
Én kéket vennék... vagy sima átlátszót, és a folyadékot meg színezném.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
fatal1ty1984
őstag
k9s tanács kellene,mert nemtudom eldönteni milyen szinü csöveket vegyek ehez a laphoz ,személy szerint fehérre gondoltam
-
zolee5016
őstag
Vga card holder LINK
-
imibogyo
veterán
Gyárilag VGA kártya tartó/merevítő. Csak neki a mini-ITX konfig miatt csak egy VGA ér le addig. Vagyis csak a tetejére tud felfeküdni. Alatta még két felfogatási/felfekvési pont van. Láthatod ha kinagyítod az oldallap nélküli képet, látszik a három "karom".
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
válasz radi8tor #37414 üzenetére
Jéééé és basszus tényleg..Hááát az úgy volt, hogy nem a enyiméééé a digi gép és le volt merülve az aksija...Szóóóval nem értek én a lovakhoz..
zolee5016: Muszáj volt betennem mert eléggé lekacsint nélküle a kari.... De nem kizárt , hogy kap még egyszer egy tesót..
Drizzt01: Az asztal is új, nemrég készítettem azt is..
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
Hali..
Pár kép az Új házikómról..Képek erre.
-
tomic
addikt
válasz viperabácsi #37386 üzenetére
Tied az élő életben nem lesz kész?
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 3D nyomtatás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...