Új hozzászólás Aktív témák

• spuros

őstag

Ilyen patáliát csinálni egy szmájlimból kedves jones965.. Akkor hagy magyarázzam meg mi jött le nekem az itt lévő "nagy emberekről"..

Én pár hónapja kezdtem figyelni ezt a topikot. Megtetszett amit az emberek a gépeikkel csinálnak.. Bele-bele írtam és én is próbálkoztam, csinosítgattam a sajátom.. Kaptam rá véleményeket. Rengeteg jót és építőt..összeismerkedtem pár jó fej emberkével és gyúrtam, hogy esetleg a gépem egyszer oda kerüljön... Azt hittem ennek ez a lényege. De nem!!! Pc-style.hu! Ha nem róluk beszélsz nem vagy szívesen látott!

...és képzeld azért "tapsikoltam", (mert neked ez is fájt, hogy csak tapsikoltam) mert jól éreztem magam egy témával amit tothgerával beszéltünk.. Egyszerűen kivédhetetlen, hogy néha ilyenek is becsússzanak. Ez egy közösség. Lehet, hogy neked egy korbács való a kezedbe és ha rajtad múlna ostorral vernél mert "tapsikoltam" és jól éreztem magam aminek egy darab szerencsétlen szmájlival adtam jelét és nem pc-styleoztam....
    Még ha anno én indítottam volna a topikot akkor sem zavart volna ha páran elkanyarodnak itt a dolgoktól néha néha.. Hanem örülnék, hogy pörög a dolog....

Beszélgessen csak az a szűk kör akik a pc-style-ra felkerült mert a topik címe addig az volt...? Kellett volna jópofizni nektek, mert überfarankón megcsináltátok a gépeteket? Hát igen, ezek szerint azt kellett volna... Továbbá ha vki olyat ír ami nektek nagyon nem tetszik akkor leveszitek a fejét... Még ha igaza is lehet mint Pritinek... Miért nem csináltatok akkor egy zárt topikot?

Innentől kezdve magasról teszek a topikra, a tagjaira (tisztelet a kivételnek, mert azért vannak bőven) és mindenkire akinek fájt az az egy "tapsikolós" szmájli...

Tiltsanak ki, rúgjanak ki, verjenek meg vagy lőjenek le.. Ha itt ilyen egy közösség akkor nem kérek belőle..

Van itt most olyen ember akiben hatalmasat csalódtam... Remélem ilyenkor azért boldogok vagytok!

(most már lehet a torkomnak ugrani, meg utálni.... meg amit ilyenkor szoktak a nagyok...)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák