Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Digital
üzenetére
Köszi.
Raidmax Xforce a ház. Baromi sokat kutattam mire megtaláltam, valami nem túl drágát akartam, ami nem műanyag, plusz fekete és rohadt jól néz ki.
Eredetileg azt hittem plexi oldallappal jön, mert neten rendeltem de így ezzel a nagy uv-s propellerrel még jobban tetszik.
Nagyon könnyen szerelhető, jó, hogy van hely a kábeleknek oldalt, így prímán el tudtam vezetni mindet. Egy dolog zavar csak, hogy mindhárom venti molex csatlakozóval van szerelve és vettem hozzájuk olyan átalakítót ami 3 tűsre alakítja az eredetit. Csakhogy így meg nem tudom alaplapról szbályozni a fordulatot valamiért, mindegyik megy maxon. Így sem túl hangos, de azért szeretném lehalkítani. Szóval valszeg lesz egy 12cm halk vörös előre a kék helyett, a többit meg azt hiszem hagyom, ha kapok valami fesz átalakítót vagy mit, azt teszek rájuk.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Raidmax Xforce a ház. Baromi sokat kutattam mire megtaláltam, valami nem túl drágát akartam, ami nem műanyag, plusz fekete és rohadt jól néz ki.
Eredetileg azt hittem plexi oldallappal jön, mert neten rendeltem de így ezzel a nagy uv-s propellerrel még jobban tetszik.