Hirdetés
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
aujjobba #84845 üzenetére
Amit érdemes venni olcsóbb Philips (a drágább nehezen hozza vissza az árát, esetleg akkor érdemes megfontolni, ha nagyon jó CRI értéke van; CRI nagyon konyhanyelven megfogalmazva a napfényhez képest hány százalék szín van meg benne, minél több annál kellemesebb és pl. szép beltéri fotók is lesznek tőle). 3-as illetve 6-os csomagban is van, a nagyobb csomag lényegesen jobban megéri. Per darab picivel 1000Ft felett jön ki a nagyobb csomagos.
Van belőle 2700K ill. 4000K-es (2700K sárgás, 4000K hófehér).
Minden más ipari hulladék volt amivel eddig találkoztam (nem próbáltam végig a teljes kínálatot), sok ezer óra helyett az 2-300 órának már nagyon kellett örülni, de volt ami 100-at sem tudott. 70Ft-os kWh árral számolva is kb. 200 órát kell bírjon minimum hogy visszahozza az árát a legrosszabb hatásfokú izzószálashoz képest (amit ma lényegében nem árulnak), ennél kedvezményesebb árnál még több...
Ahol vissza lehetett vinni (pl. barkácsbolt) visszavittem a meghibásodottakat egy ideig, de aztán feladtam.
Néztem pár villanyszerelő boltot is. Borzalom, hogy minőségi LED-es világítótesteket szinte nem árulnak a kisebb boltok. -
mzso
veterán
válasz
aujjobba #84845 üzenetére
Nálam a V-TAC-ok egész jól bírják. A konyhában régi zárt búrában van kettő már évek óta. Az egyik elődje meghalt, de az utóddal nem volt baj. Global-ból is van vagy 4, azok is bírják, némelyik még régebb óta.
Egyszer az Edigital-ban voltak olcsón Osram-ok azok is bírják, bár abból csak a 4W E27-es LED szálas megy sokat.De ha nívós ajánlatot akarsz akkor a Philips Ultraefficient, ezek az egyetlen kapható A energiaosztályú fényforrások, és szerintem a minőség is jó.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest