Hirdetés
- Egy korszak vége
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz erikke17 #57582 üzenetére
Az egy passzív, trafós eszköz, tehát a leírással ellentétben 12 V tápot sem igényel. Mivel a végfok földfüggetlen, hídkimenet, ezért szükséges a trafós, galvanikus leválasztás, ami a földhurkot is kivédi.
Viszont a végfok felé nem 4 Ω vagy hasonló terhelést képez, már csak azért sem, mert akkor azt a teljesítményt kellene elfűtenie, amit a végfok lead 4 Ω-on.
Talán 32 Ω nagyságrendben lehetne elképzelni, vagy több, ami mehet az eredeti hangszóróval párhuzamosan is.
Más kérdés, hogy maga a trafó is rontja a hangminőséget, a végfok kimenete is már tartalmaz torzítást, így azt viszed tovább.
De mélysugárzóhoz jó lehet, nem biztos, hogy feltűnik a különbség, egy normál vonalkimenethez képest.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
válasz erikke17 #57582 üzenetére
Amikor én anno hasonlót kérdeztem az Autóhifi topikban, minden melegen ajánlotta, hogy azon az ágon, ahová jelszont átalakítót kötök, ne legyen más, mert a fej nem szereti.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- TCL LCD és LED TV-k
- Macrodroid
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Videó stream letöltése
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- OWON SPM6103 programozható laboratóriumi tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
- iPad Pro 13" 2024 1TB M4 16GB Silver (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 Év Garancia
- ROG HYPER M.2 Card + 2x1 TB Samsung SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest