Hirdetés
- Egy korszak vége
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
Igen hifitopikban ezért "késelés" jár Kérdeztem ott is de nem tudtak választ adni mivel nem használnak ilyet
Van ezekből is többféle ahol ellenállás van 10-20wattos ami fűt. Ez a legegyszerűbb.Kernel - Ha megjön akkor rámérek multiméterrel mekkora ellenállása van Igen azt néztem én is hibás a leírása.
Valamilyen szinten biztosan gyengébb mint egy rendes RCA kimenet, de most sajnos csak ez van.
De ahogy írod nem biztos hogy jelentősen észrevehető lesz mivel amit mélysugárzó le fog adni 50-120Hz között elég kis tartomány.
Még az jutott eszemben esetleg sufniban beüzemelek egy fejegységet kötök rá egy hangszóró majd rákötöm átalakítót aztán figyelem lesz e különbség.
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Macrodroid
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Videó stream letöltése
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- További aktív témák...
- OWON SPM6103 programozható laboratóriumi tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
- iPad Pro 13" 2024 1TB M4 16GB Silver (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 Év Garancia
- ROG HYPER M.2 Card + 2x1 TB Samsung SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest