Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkercso
nagyúr
válasz
fehér_ember
üzenetére
veszek egy normálisabbat az ebay-en
Ez a legnehezebb része a dolognak.
Primerköri DC-től is búghat a trafó, így ezt érdemes kimérni - persze ez nem 5-10 perc után kellene, hogy jelentkezzen.
A mostani trafó csavarjait érdemes meghúzni, míg a trafó és a rőgzítőelemei közé (ház alja is) szivacsot tenni. Öntapadós ablakszigetelő nekem bevált.Azt sem tudom hogy a transzformátorhoz kell ezeket méretezni vagy a transzformátor után lévő "cucchoz"
Is. Első körben hagyd, aztán, ha mindig kimegy, növelheted.Az az ún. közösmódusú zavarszűrő nem sokat ér hangfrekin, a betápkábel nagyfrekis antennázása ellen való.
Tehetsz bele, nem tudom, meghallani-e. Primerkörbe kell, gyakorlatilag mindegy, hova.
De többre mész méretezett teljesítményű, minél nagyob értékű ellenállással a primerkörben. Ez diff. módusú nagyfreki ellen jó; a szekunderköri kondikkal alkot szűrőt.A regulátor-IC lábára illene 100nF kerámia vagy fólia hidegítőkondit tenni.
A linkelt eBay-es regulátor jobban néz ki, mint ez, de a legnehezebb eldönteni, mit szeretnél és mennyiből.

tordaitibi: Annal simabb egyenaramot en meg eletemben nem lattam. [ólomakkunál]
Igenám, csakhogy a kimenőimpedanciája se nem olyan kicsi, se nem frekvenciafüggetlen. Ellentétben ezzel.
hiányoznak azok az alu bordák + az alu bordákba beszerelt alkatrészek
Ott vannak azok, csak alulról beforrasztva, mert annál a doboz a hűtőborda.
Azok a teljesítményalkatrészek (áteresztő FET-ek), amik melegednek. -
válasz
fehér_ember
üzenetére
Emi filter, azannyaaa... :-) :-)
Ezt ki tudod termelni egy rossz pc, vagy barmilyen kapcsolouzemu tapbol.
A biztik maradhatnak.
Az emi izebigyot a kapcsolo utan tedd.
Az egesz linear bizniszt en megcsinalnam egy 723 ic, npn tranyo, es felmarek alkatreszbol.
Stabilitasba, brummelnyomasba, tranziens viselkedesbe verhetetlen. Es sacc. 600 forintbol, a doboz, az uj toroid, a diodak es a szurokondik maradhatnak.
Kevesbe igeny eseten egy 7812, a masfel amperos.
Extra igeny eseten olomakkumulator, egy automata toltovel. Annal simabb egyenaramot en meg eletemben nem lattam. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
fehér_ember
üzenetére
mégis mekkora fogyasztása van ennek a hangkártyának? tuti hogy lineáris táp kell hozzá, nem jó kapcsolóüzemű?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7560 - NVIDIA RTX A2000 - Hu bill
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 , Több darab!!! NVIDIA RTX A2000!!!
- Dobozos ÚJ Asus Vivobook 15 Intel Core 7 150U 16 GB RAM 1 TB SSD FHD Garancia
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Silvercrest Rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azok a teljesítményalkatrészek (áteresztő FET-ek), amik melegednek.
ekkold