Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
- leslieke
-
LOGOUT.hu
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
válasz CPT.Pirk #13785 üzenetére
a hátra rakott ovál pont hogy elrontja csak azt, ami színpadképért megküzd az első szett... persze az más kérdés, ha aluláteresztővel vágva vannak a hátsók és mély forrásként funkcionálnak, de ez nem jellemző, általában csak szólnak és kész. a legszebb az, amikor az ovált egyszerűen belevágják mindenféle merevítés nélkül a nyunyukik kalaptartójába... na abból fognak érdekes hangok kijönni
egyébként én sem vagyok a mélyládák ellen, de ha megfelelő rezgéscsillapítás van az első ajtókban (sok sok bitumenlap vagy ami) plussz kellő teljesítmény hajtja az első 16 centis szettet, akkor már egészen kellemes mélyek is ki tudnak jönni onnan zizegések nélkül - nekem most ennyi mély is bőven elég ahhoz, hogy kellemesnek érezzem a zenét. persze nem érzem a vesémében, de nem lesz hiányzó tartomány sem...
a hidalás kérdése nyilván a teljesítmény miatt van. egy tisztességes autós erősítő a 12-14 voltot pwm-el felküzdi szimmetrikus +/- 30-50 voltra, de az átlagos pár tízezres erősítőkre ráírt sokezer duplavék ellenére a gyakorlatban így sem tud 1-1 csatorna 50-100 wattnál többet - ami persze bazisok, de a tisztességes dinamika előállításához még ez sem feltétlenül elegendő. nálam pl 6 csatorna hajtja a komponens szettet: 1-1 csatorna a csipogókat, 2-2 hidalva a mélyközepeket az ajtóban. amíg nem voltak hídban, valami hiányzott a zenéből. nem vagyok nagy guruja a témának, de a hiányérzet akkor is megvolt. lehet valami sokszázezres nagy erősítővel híd nélkül is jobb élményt lehet nyújtani, de korlátozott erőforrásokból ahhoz nyúl az ember, amit talál
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AquAgorA ...Pál apostol nyomában: http://fleettracker.eu/index.php/component/aquagora
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- Yettel topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Posta, csomagküldés
- Filmvilág
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- SkyShowtime
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest