- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
korner83
tag
-
korner83
tag
Sziasztok! Akit érdekel annak itt van egy kis összegfoglaló az idei desktop audiókhoz: LINK
Tesztekkel, árakkal, műszaki adatokkal, DAC-ok, aktív hangfalak, fülesek stb.
Jó olvasást (angolul van)! -
korner83
tag
Sziasztok!
Erről a hangfalról mi a véleményetek az A5+-om mellé?:
Magnat Monitor Supreme Sub 201A aktív mélysugárzó linkAki hallotta már élőben, kérem mondjon róla véleményt! Köszönöm!
REL Q50-et itthonról nem tudom beszerezni.
-
korner83
tag
Köszönöm a sok értékes véleményt!
Ez a REL q50 a neten lévő infók alapján nekem valóban tökéletes lenne. A teljesítménye is elegendő (nem akarom hogy kivigye a falakat, inkább szóljon szépen) és az A5+ se a nagy teljesítményéről híres, bár a méretéhez képest van benne kraft bőven. És ahogyan látom igen csak dícsérik mindenhol!
Most már csak azt kell megoldanom, hogy valahol találjak egy eladó darabot. Igazából nem sürgős mert így is nagyon szépen szól a jelenlegi 2 hangfalam, de ha évente csak 1-2 ilyen hirdetés van Magyarországon, akkor lehet nem várok rá, hanem berendelek egyet kintről ebay-en.
Szép estét és jó zene hallgatást mindenkinek!
-
korner83
tag
válasz
blattida #25722 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Miért van olyan érzésem, hogy nem fogom ezt olcsón megúszni ha normális mélyeket akarok:/
Nincs valami ultimate cucc, ami megáll 50e alatt és minden zenehallgató imádja? Nem kell hogy nagy hangereje legyen, fontosabb hogy szépen szóljon és tudjon elég mélyre menni (én minimum 10 colosra gondoltam). Elsősorban zenéhez lenne és nem gond ha nem mai darab.
-
korner83
tag
válasz
AMDFan #25716 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Igen, ezt a 100e alatt új mélynyomó nincs rendes minőségben dolgot már hallottam. Ezért lesz belőle használt.
Son_soul: Ez a HECO Spirit 25A mikori modell lehet? Ha jól sejtem már egy jó ideje nem gyártják. Illetve a HECO mint márka milyen szerinted? Megbízható?
-
korner83
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy 15-50e ft között, milyen aktív mélynyomót ajánlanátok. Jelenleg Audioengine A5+ aktív hangfalam és Audioengine D1 hangkártyám van. Ehhez szeretném használni, hogy az alsó frekik is szépen megjelenjenek.
Az A5+-on van kimenet amire rá tudom kötni.
Akár használt is érdekel!
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest