Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz dgyuri0123 #69117 üzenetére
Na akkor az első-élményes nem-objektív beszámolóm:
Amikor leültem meghallgatni, addigra a DAC új lineáris tápja kb. 25-30 órát, az IC kábel 3 órát járatódott. Nem tesztelés-szerűen hallgattam (sok számba többször belehallgatni), nem ez volt a cél, hanem zenét hallgattam, albumokat végig: egy Z-mag tesztlemezt (ezen jó minőségű felvételek vannak, mindenféle stílusban) utána Marcus Miller - Silver Rain, végül Arne Domnerus - Jazz at the Pawnshop
Nagyon kafa a hang, tetszik! Ennyi járatás után már nem volt semmiféle kevés-mély probléma, viszont a DA300 gyári táppal kissé mosott-terjengős mélye rendbe jött (ez zavart korábban), pontos, elegendő. A tér nagyobb, egyben stabilabb felépítésű. Talán ennyi lehet a táp-hatása, bár a nagyobb tér az IC miatt is lehet. Amit inkább az IC számlájára írok (ez az egészből a nagyobb változás), az a jóval tisztább hang és a sokkal nagyobb felbontás. Különösen kiemelem a szaxofon legfelsőbb hangtartományának a résztelességét (finn- gomb sincs ez milyen frekvenciatartomány), ami élőben jelen van és korábban hiányoltam.
Amit keveslek a korábbiakhoz képest (ez a sztereó helyett használt mozierősítő hiányossága, korábban már megállapítottam) az főleg a nagyobb (mikro)dinamika és a hangszerek teste - testessége(?) amitől valóságosabb - "jelenlévőbb" az adott hangszer.
6-kor keltem és nagyon várom már a 9 órát, ami után hétvégén illendő indítani a zenebonát...
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest