Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Heroes of the Storm (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:56:51

LOGOUT.hu

ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11650) DaveNo1 válasza WayneGace (#11648) üzenetére


DaveNo1
veterán

Szerintem ligás megoldás lesz mint SC-ben és többi Mobaban, és alapjáraton az adott ligába tartozó emberekkel kell összerakni +/- X MMR.

Nem hiszem, hogy ki lehet védeni azt amire gondolsz, maximum úgy, hogy ellenfél oldalára is megpróbál olyat találni a rendszer. De ebből a szempontból a Smuft accountokat sem lehet kivédeni, akik elején nagyon könnyen aprítani tudnak.

Madwe: korábban azért nem ígérték ennyire + elég nagy a zúgolódás redditen is, hogy fel kell gyorsítani a balance patcheket is stb-t. A Blizzconon bemutatott Aréna mód például nem jön az első negyedévben, gondolom azért, mert az erőforrásokat most a felsorolt problémákra fektetik.

adrian360: pár napja már redditen írta Tryksir, hogy ma nem lesz balance patch, de 1-2 héten belül várható a stun/burst meta enyhítése. Az egészet ott cseszték el, hogy ünnepi időszak előtt dobták ki a scaling patchet, az ünnepek miatt pedig túlságosan elhúzódik ez a nagyon rossz meta.

Azért azt megjegyezném, hogy a Viking meta majdnem 4 hónapig ment, és nem volt ekkora háborgás, pedig egy jó Viking játékossal kb. instant győzni lehetett már early gameben.

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Heroes of the Storm (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.