Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulupeti
senior tag
Ennél a d.Va-nál idegesítőbb karakter még nem igazán volt a játékban - szerintem - a néhány hét múlva 2 éves Hots pályafutásom alatt. Durván op vagy, hogy is szokták a szakmai berkekben mondani. Már-már vicc kategória.
-
DaveNo1
veterán
Kell valakinek még OW q? ma tudok segíteni a smurf accommal
-
pc360
addikt
válasz
DaveNo1 #19038 üzenetére
Kel'Thuzad - nekró healer? Vagy hogy tudnád elképzelni?
Nem ismerem a karit amúgy, csak a WarCraft 3-ból.Demertin: Akár. Nekem jól esne platba visszamászni csapatilag, a gold jobbik felére kerültem a random TL-ek miatt. Gyere majd Discord-ra! Ebben minden infó megtalálható.
-
Demertin
tag
Sziasztok!
Valakinek/kiknek lenne kedve TL-ezni? HL-ben Diamond 3-ban vagyok jelenleg, előző szezonban csak a 10 TL meccset toltam le, akkor plat 1-be rakott.
Demertin#2109
-
Madwe
nagyúr
válasz
DaveNo1 #19038 üzenetére
Nem is azzal van a bajom, h mennyi idő megcsinálni, inkább azzal, h így is örülök ha a heti brawlt, 3 naponta a questeket meg az eveneteket letudom mindig. Emellé egy plusz smurf acc már sok lenne nekem. Nomeg inkább próbálom ezt rendberakni, mintsem nulláról plat/diamondba kerülni hirtelen. Ebbe van időm
Főleg 2.0 óta h végtelen hero meg acc lvl van, inkább azokat húzom, ha emiatt örökre goldba maradok, akkor is
(#19039) Skillerz Ez sajnos így van. Ettől függetlenül nyilván még te is hibázol, s abból is tudsz tanulni. Valamint silver/gold környékén sajnos muszáj vagy olyan dolgokat reagálni, tenni, amit amúgy normális társak esetén nem kéne, de azon a szinten meg kell mert ott az működik. De a legfontosabb h drafton nem szabad idegeskedni, mert ezen a szinten semmit nem jelent, a legelbaszottabb draft is elverheti simán a legjobbat, ha épp olyan a széljárás
-
Skillerz
aktív tag
Jó vicc, nem szoktuk feladni...Haver Solo-ban Diamond 5, de megállapítottuk ha Silverbe dob be a játék, egyszerűen vért izzadva tudsz csak kikerülni belőle. Olyan csapat társakat kapunk sokszor, hogy siralom...Nem azt mondom, hogy mi hibátlanok vagyunk, de 10-ből 7x-er a kedves сука блять-okon megy el a match
-
DaveNo1
veterán
Attól még 5 perc megcsinálni egy smurf accountot és kapsz 20 hőst ingyen szóval szerintem megéri.
ROBERTOH: Június eleje/közepe kb, de szerintem a csíkon látod a játékon belül. Mivel június elején 2 éves lesz a játék gondolom az új szezon valami nagyobb patchhel jön 1-2 őj feature-vel, meg remélem valami ikonikus karakterrel mint pl Kel'Thuzad.
-
ROBERTOH
őstag
Meddig tart pontosan a mostani szezon?
-
Madwe
nagyúr
válasz
DaveNo1 #19035 üzenetére
A megabundle-ök miatt én is eljátszottam a smurf acc gondolatával, de nem engedek a kísértésnek, maradok szépen elohellben
elöbb utóbb csak kijutok innen, igaz már 2 éve azon vagyok
ha meg blizz szerint ez a sorsom, hát legyen, bele nem törődök, én akkor is a legjobb hotsos vagyok a világon s a topban a helyem, csak nehezítik az odajutásom lol
Egyébként meg telibesz. amíg élvezem tolom, ha most épp megint gold tetejéről silver aljába jutottam 25 losestreakkel, mert már vagy 1 hete nem volt időm játszani s most a veszélyes hétvége alatt tudtam csak, hát akkor evvan, majd visszamászom
Szerencsére a havi fizum nem attól függ, h melyik ligában vagyok, s ameddig ez így marad, addig nem görcsölök rajta -
DaveNo1
veterán
Aktiváltam én is egy smurfot: Drakeris#21352 néven fut ha valakinek kell help
-
Sprq
aktív tag
válasz
Skillerz #19030 üzenetére
Hát, nem mintha bárkit is érdekelne (
), de én most egy régi smurfomet aktivizáltam, mivel a mainemen egy hónapos silence figyel, ami pont akkor jár le miután vége a szezonnak a TL rankom meg pont Diamond1 szóval rip. Annyi, hogy hero nem volt rajta, vattam egy megabundlet, ebben a szezonban kevesebb mint 10 QM volt rajta, előtte meg csak nagyon régen. Tehát nem tudott miből MMR-t seedelni játék, egyből TL-re menünk vele 3-an, player lvl 10-el kb. 8-2 besoroló után gold 4 lett
azóta 26-ből 21 win van az accounton az ellenfelek gold és GM közt mozogtak. A két ember akivel mentem masterben vannak már. A játék kb 18 win után kezdett el personal plust adni
Így lehet kicsit sokáig fog tartani a master
-
DaveNo1
veterán
Liquid vs Dignitas, aki nyer az játszik majd a midseason brawlon.
-
Skillerz
aktív tag
Minőségi lett a matchmaking, placement matchek után Silver 1-be dobott be. Fel is mentünk haverral gold 4-be..aztán jött a törés az elmúlt 2 napba 23 matchből 17-et veszítettünk el (11 matchet zsinorban), nem értem mi történt. Folyamatosan platina, diamond ellenfeleket kapunk. Vissza buktunk Silver 1-be de most még mindig Platina ellenfeleket ad a játék.
Kicsit kezdünk kiégni.
-
F-ECT$
titán
Nekem eddig tartott a 2.0. Egyszerűen nincs időm játszani, napi 2 meccs meg semmire sem elég.
-
BoneDragon
veterán
Valaki nexus quest?
-
válasz
BoneDragon #19023 üzenetére
hint: nem kell megcsinálni és akkor nem tudja újra beadni.
Ha folyamatosan tartasz 2db 200 goldos questet, akkor biztos, hogy több goldot termelsz, mintha mindig üres a 3 slot. -
Peppo
őstag
válasz
Kb. fél éve nálam meghülyült teljesen. Szinte mindig 8 games a daily. Amint elfogy, másnap majdnem mindig újra beadja. Nem panaszkodom, szépen hozott a konyhára.
-
reelc
veterán
válasz
Tegnap felhozta a 8 játék 800 goldért változatot.
-
BoneDragon
veterán
1 hete csak 200 goldos questeket kapok... másnál is ez van?
-
D4nte
csendes tag
Az élmény, amikor már a közelben semmi vihar nincs, de draftnál csak jön egy áramszünet, és reconnect után látod, hogy -600 pont, felbecsülhetetlen. :|
-
Delávégá
tag
Vége lehetne már ennek az eventnek, jól szétkúrják a játékot az OW játékosok. Csak gratulálni tudok a blizzardnak ahhoz a döntéséhez hogy nem lehet AI ellen letolni.
-
Shadowguard
senior tag
Komolyan, ha már az ellenfélhez bedobja Chogallt akkor nem lehetne, hogy a mi oldalunkon legalább egy rohadt countere legyen? Négy egymás utáni meccsen volt ma Tychus, de amikor kellene akkor nincs... Köcsög blizzard
-
Madwe
nagyúr
Ez biztos intended 3:47től? Nem hiszem
-
DaveNo1
veterán
-
pc360
addikt
válasz
FireKeeper #19010 üzenetére
Amíg nem írják, addig nem tudni. A hotslogs meg egy fölösleges időtöltés - a készítők részéről is. Szar oldal.
-
Skillerz
aktív tag
Most zsinorban 2x-er rakott be ellenünk a játék team leauge-ben Mastert, és diamondot is ráadásul, úgy hogy egy partyba voltak...(Haverom és én Silver 1, Gold 4-ben vagyunk) mi ez a matchmaking?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #19009 üzenetére
vicces amúgy, hotslogs szerint team league-ben bronze, hero league-ben silver, unrankedben gold, QM-ben diamond MMR-em van. akkor most mi az igazság?
-
pc360
addikt
válasz
FireKeeper #19007 üzenetére
Igen, ismerem. Meg van az, aki tojik az egészre. Nekem nem ér annyi ideget, hogy a platon végigküzdjem magam, marad a plat elérése, aztán a ranked elfelejtése / szezon.
Silverből szerintem még mindig Zagarán és Sylvanason (esetleg Gul-on) keresztül vezet ki az út.
Ha ezeket jól tolod, nem lesznek siege és egyéb damage gondok, és ez már elég az 50% fejlebb tornászására.
-
FireKeeper
nagyúr
fejlődésben van az, de ezekben a lenti ligákban azért elég nehéz konzisztensen feljebb jönni, mivel elég gyakoriak a trollpickek, one-trick-pony játékosok, szar draftok. mondjuk én még nem csináltam smurf account-ot, de hallottam már olyanról, aki az istennek sem tudott kikerülni silverből, csinált egy smurföt, azzal plat-ba kvalifikálta magát és ott simán 50% körüli winrate-je volt... nem véletlen mondják erre hogy MMR-hell.
ebben a szezonban én eléggé elcsesztem a besorolókat (3-7), silver5-be draftoltam, ott a szezon elején meglehetősen röcögősen ment, megjártam bronze4-et is, majd elkezdtem felfelé jönni, silver2 teteje volt a legmagasabb, amit idén elértem, de aztán megint bekaptam pár zakót, most silver3 közepén tanyázom, de amióta bejött a 2.0, alig HL-eztem, az új pálya, új hősök és főleg a map rotation miatt.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
FireKeeper #19001 üzenetére
Egyedül D.Va hiányzik, a többi megvan
Őt majd megveszem, ha lemegy az ára a becsületes 10k-ra. Addig még talán ki is esik valamelyik kósza ládából, ha van egy kis szerencsém. Shard is van 4600, az három legendary valamire elég. Az egyik saccra a Pajamathur lesz, ha addig nem esik ki semmilyen aba skin...
-
pc360
addikt
válasz
FireKeeper #19004 üzenetére
Hosszútávon, ha fejlődni akar, és nincs javuló tendenciában az a kérdéses rang, akkor lehet, nem.
Azt nehezebb megállapítani, hogy valaki mennyire javulgat, de a profil statisztika füle azért sokat elárul. Goldban és platban legalább már találkozott az ember profibb szagú játékkal, még ha nem is az a jellemző. Alatta ilyen nincs.
Ez csak iránymutatás, nem baj, ha ilyen módon szelektál, akkor jobban megússza a - sokkal nagyobb valószínűséggel - gyengébb playerek játékát.
-
pc360
addikt
válasz
Jinxb1rd #18999 üzenetére
Hai!
Az Unranked jó irány. Én azt javaslom, hogy azokat vedd fel haverként, akikkel nagyon jól össze tudtál dolgozni a meccs alatt, és akik magasabb player szinten is vannak (400+), illetve legalább gold-ba sorolta őket a rendszer HL-ben (a score screen-en tudod ezeket intézni). Csak a topikra hagyatkozva, ha épp nem csöppensz be valami random társaságba, elég magányos játékos leszel. Meg azért az angolt is jó legalább ennyit gyakorolni. Ha más nem, a káromkodásokat.
Ha van 10-15 ilyen ismerősöd, valakivel mindig fogsz tudni játszani és fejlődni. Így lesz pár olyan is, akivel rendszeresen tudjátok tolni, akár ranked-ben is. Akinél jobb vagy, aki visszafogja a meccset, azt meg idővel lehet törölgetni.
Muszáj ez a fajta szelekció...
A topikosok közül sokan megtalálhatók Discord-on: discord.gg/jAhb5rT (bővebben)
Az én tagem: Kuszkusz#2537
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Shadowguard #19000 üzenetére
nekem az elveszett vikingek estek ki, aminek örülök, mert ez az első legendary hős, ami ládából esett, és még nem volt meg. már csak 5 hős hiányzik, hogy mindenki meglegyen, ráadásul nemsokára meglesz az aranyam és a gem-em és hogy még 1-1-et beszerezzek
Jinxb1rd: vegyél fel nyugodtan barátnak, battletag az aláírásomban.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Megújult a PROHARDVER!
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest