Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Heroes of the Storm (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:56:51

LOGOUT.hu

ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13001) adrian360


adrian360
őstag

nem tudom volt-e már : Hots hangok
aki ugye még nincs benne a játékban:
Abathurnak és Zagarának van saját "beszólása" : Dehaka, Stukov, Warfield
Illidan : Kiljaden Guldan Maiev
Biztos van benne még több, de csak ezeket néztem hirtelen

(#13002) Derrewyn válasza adrian360 (#13001) üzenetére


Derrewyn
senior tag

Brightwing: Deathwing
Nova: Valerian

Mást is néztem, de ott sok újat nem találtam.

(#13003) F-ECT$


F-ECT$
titán

OMG! Rank 5-7 playerek, HL. Pickek: ők kezdik Li-vel, mi Zagara, Greymane, ők Rehgar, Kael, mi Illidan (merthogy level 15 vele, btw Hunt-ot hozott ultinak), majd Nova (hogy miért, azt nem írta), ők Johanna, Raynor, már csak én voltam, így gondoltam, akkor toljuk full retartedban, így hoztam Zerát. Ment az elején egy kis anyázás, de kb a 2-ik perctől szintelőnyben, végig dominálva levertük az ideális setupjukat a 4 assa, 1 spec felállással :)

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#13004) Mister_X válasza F-ECT$ (#13003) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Én ezért is "szeretek" néha HL-ezni, mert láthatok olyan compokat, amiktől kimerevedve a wtf-meter, de nem vehető meg Mastercarddal, amikor full retard setuppal érvényesül a player above character szabály :N És persze megs az anyázás TLV pickem miatt és a meccs elején én is gondban vagyok, hogy akkor ez miként is lesz lehozva, de amikor nyerünk... hát megéri, az biztos.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#13005) Gyuri27 válasza F-ECT$ (#13003) üzenetére


Gyuri27
félisten

Itt nem érvényes a sose toljad full kreténbe. :N

Amd - Radeon - Ryzen

(#13006) zws válasza F-ECT$ (#13003) üzenetére


zws
senior tag

Ennél már csak az a jobb, amikor QM-be 5en randommal joinoltok be és elveritek a másik 5fős előre összeállított csapatot :D

(#13007) sith7


sith7
nagyúr

Sziasztok

Tegnap kipróbáltam a játékot, letoltam a tutorialt, meg 1-2 meccset ai ellen, most van 2120 aranyam

Vannak ezek a heti ingyenes hősök, ez mit jelent pontosan ?
Jövő héten már lehet nem lesz ingyenes, és amit felhúztam a héten pl. lvl 10 - re, akkor azzal már nem fogok tudni játszani ?

Vala - val tolom, egyelőre tetszik, ember ellen gondolom csak max hero szinten lehet/érdemes menni, illetve ha már az AI - t legnehezebb szinten is agyonverem

(#13008) zws válasza sith7 (#13007) üzenetére


zws
senior tag

Szia, szerintem kezdésnek olvasd el a kezdő HSZ-t, szerintem az összes kérdésedre választ kapsz, még azokra is amiket nem tettél még fel :)

(#13009) sith7 válasza zws (#13008) üzenetére


sith7
nagyúr

elolvastam ... de akkor elolvasom megint :B

(#13010) Derrewyn válasza sith7 (#13009) üzenetére


Derrewyn
senior tag

A heti ingyenes hős azt jelenti, hogy nem kell megvenned ahhoz, hogy játszhass vele. Ezek a hősök minden kedden cserélődnek.
Ha egy hős tetszik, akkor vedd meg. De néhány hétig érdemes a várnod, hogy előbb minél többet kipróbálhass ingyen.

(#13011) sith7 válasza Derrewyn (#13010) üzenetére


sith7
nagyúr

Köszönöm a választ, tényleg elsiklottam efelett az első hsz. - ben, és ott írja is, hogy mindegyiket ki is kell tolni lvl 5 - ig a kipróbálás, és nem utolsó sorban a gold miatt is :K

Ez olyan mint a közgazdaságtan volt anno ... mikor először elolvastad, semmi nem maradt meg, és semmit nem értettél :D :DDD ... 2.-3. olvasatra már tisztult a homály :D

(#13012) Gyuri27


Gyuri27
félisten

Na 11 lose lett a vége és 6 rank bukó. Tassával sikerült nyerni. :K

Amd - Radeon - Ryzen

(#13013) adrian360 válasza Gyuri27 (#13012) üzenetére


adrian360
őstag

Jó tanács: 3-4 bukó után pihenő, felállsz kiszellőzteted a fejed, lejátszol egy aknakeresőt, akármit, a lényeg hogy kicsit kizökkenj, mert így csak hajtod magad bele az újabb és újabb vereségbe. tipikus tilt helyzet.

(#13014) Gyuri27 válasza adrian360 (#13013) üzenetére


Gyuri27
félisten

3 nekifutásra szedtem össze. 4 lose, pihi. 4 lose pihi. Majd ma 3 lose. 11 bukót egybe nem bírtam volna ki. :N

Amd - Radeon - Ryzen

(#13015) sith7


sith7
nagyúr

G2A - n megvásárolható starter pack cd key az jó ? Működik ? Vett onnan valaki esetleg cd kulcsot ?

(#13016) Gyuri27 válasza sith7 (#13015) üzenetére


Gyuri27
félisten

Szerintem pont ugyanolyan jó mint máshonnan. Elvileg van na és eu verzió. Arra figyelj.

Amd - Radeon - Ryzen

(#13017) 0karmacoma0


0karmacoma0
senior tag

Tegnap néztem mewnfarezt, ahogy elindult EU szerveren(solo Q). Azért érdekes volt látni, egy jó játékos mennyire kitűnik még az elején. Még olyan rank 10-20-asokkal rank 10-20-asok ellen dobálta be, és Sky temple-n Zagaraval kb 15 killt gyűjtött a lane-en, és összességében kb egyedül verte el az ellenfelet. Itt a meccs. Ilyenkor kicsit elszégyellem magam mikor mmr hellről beszélek, mert ő is kapta a hülye beírásokat, meg küzdött a csapattársak baromságaival, mint én pont ezen a szinten.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#13018) F-ECT$ válasza sith7 (#13007) üzenetére


F-ECT$
titán

Valla jó kis hős volt, mára inkább közepes, de nagyon jó a kezdőknek, mert viszonylag egyszerű vele játszani. (És több jó talent buildje is van.) Érdemes az első pár héten az összes free hőst legalább 5-ig elvinni. Eleinte lehet csak gép ellen tolni (gépi társakkal), utána jöhet a gép ellen emberi társakkal, majd mehet a Quick Match (jó eséllyel kezdőkkel rak össze, tehát ha már van kis gyakorlatod a gépek ellen, akkor nem lesz gond ott sem.)

Én 1 hónapig nem vennék semmit, addigra megismersz 20-30 hőst, eldöntöd, hogy tetszik-e a játék, és ha igen, akkor jöhet a Starter + goldból néhány hős.

Dive ever, work never.

(#13019) Madwe válasza Gyuri27 (#13016) üzenetére


Madwe
nagyúr

g2a-n ritkán vannak lopott kulcsok, de ez kb urban legend - nem azt mondom h nem igaz, de az ismerősi köröm ezer éve ott vesz mindent s semmi ilyenbe nem futottunk bele :)

Kérdező hősöknél talán még arra is gondolhatott megfogalmazása alapján, h a hős szintje bármiféle előnyt jelentene játékban, ez nem igaz, hős szintje csak ilyen mutató h mennyire vagy jó az adott hőssel, nincs extra stat hozzá - persze mount meg skin színeket s goldot ad érte ha szintezed, de az más kérdés.

Losestreaknél valóban érdemes legalább egy cigiszüntetet tartani :D

(#13018) F-ECT$ Pont tegnap jött fel ismerős lvl20as accszinttel, qmben iszonyat mennyire chilles relaxálós módban lehet kezdők ellen játszani ;]

[ Szerkesztve ]

(#13020) Gyuri27 válasza F-ECT$ (#13018) üzenetére


Gyuri27
félisten

Ha nem is top 1 de jó hero. Egyszerü vele a játék. Ráadásul egy jó multi buildal a lanét is szépen letakarittod. Meg teamfightnél is hasznodat veszik. Infernalon, spideren kimondottan jó.

Madwe: volt ott több cigi szünet. Meg csicsi is.

0karmacoma0: az ászok persze lehozzák. De egy átlagos player csak átlagos teammel képes jót menni. Mert a tudása nem kompenzálja a másik 4 marhát.

[ Szerkesztve ]

Amd - Radeon - Ryzen

(#13021) AxBattler válasza F-ECT$ (#13018) üzenetére


AxBattler
félisten

+1, máig nagyon bírom Valla-t, csak sajnálom hogy nicsenek jó skinjei, én mindig az alap pirosat használom, ill. bánom, hogy akciósan nem vettem meg az Angelic gúnyát.

(#13019) Madwe
Pont tegnap jött fel ismerős lvl20as accszinttel, qmben iszonyat mennyire chilles relaxálós módban lehet kezdők ellen játszani
Hehe, kabbe. :P

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

(#13022) F-ECT$ válasza AxBattler (#13021) üzenetére


F-ECT$
titán

Mana háztartással lehetne valamit kezdeni, és akkor jó lenne, így nálam már csak közepes. Egyébként WR alapján Master / Diamond szinten megvan az 50+, és nő, gondolom Kael és Li nerf miatt.

Dive ever, work never.

(#13023) AxBattler válasza F-ECT$ (#13022) üzenetére


AxBattler
félisten

Igen, a Mana nagyon gyorsan fogy Vallánál. Csak akkor nem érzem problémának, ha L1-en a Cost-effective Materials-t választom, de akkor meg a +25%-os Multiról kell lemondani... hajh. :(

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

(#13024) sith7


sith7
nagyúr

Egyelőre felét nem értem annak , amit írtok, de köszi a választ mindenkinek, egyelőre nem veszek semmit, kipróbálom az összeset :K

(#13025) Devas válasza sith7 (#13024) üzenetére


Devas
őstag

Nyugi, en mar regota jatszok ezzel es logok itt a forumon, de szinte nap mint nap meg tudnak lepni valami ketbetus roviditessel. :)

Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

(#13026) Madwe válasza F-ECT$ (#13022) üzenetére


Madwe
nagyúr

Vallával én ezért nem szoktam semmi manát költeni lane-elésnél, max akkor ha azzal ellenfélbe megy a sebzés. Minionokra nem költök manát, így pedig tf-ekre elég lesz az általában. mondjuk én van h a cost effective arrowst hozom siphoning helyett, ha jó a healer, ő oldaj meg h legyen hp-m én meg megoldom h legyen manám alapon :D a multishot meg a hungering arrows buildje is életképes cserébe nagyon, s élvezetes is sztem. Ugyanakkor kb mindkét rolera van több jobb pick is, cserébe vele tudsz alkalmazkodni ha mondjuk first pick közelében voltál.

Egyébként erről jut eszembe, lehetne ezer meg egy érdekes stat hotsban vagy legalább hotslogs.com-on... Pl mikor használtam utoljára vallát hlben? de rengetegszer előjön olyan amire kiváncsi vagyok de macera kideríteni:)

[ Szerkesztve ]

(#13027) F-ECT$ válasza Madwe (#13026) üzenetére


F-ECT$
titán

Szerintem hiba a Cost Effective-et hozni, jelentős dps-től esel el vele bármilyen build esetén is. Marad az, hogy lane-en spórolsz, bár sokszor nem teheted meg, hogy legalább 1-1 multi-t ne eressz el, az meg nem multi build esetén kevés a clearhez.

Dive ever, work never.

(#13028) Madwe válasza F-ECT$ (#13027) üzenetére


Madwe
nagyúr

De hungering buildnél max hp regentől esek el manáért, nem? aa-buildet nem szoktam hozni, multishotnál meg nyilván nem azt hozom.

Lane-en belefér a mutlishot alkalomadtán, csak nem szabad ész nélkül spamelni a skilleket, menedzselni kell vele folyamat a manát. Regen globe-okkal bőven belefér 1-2 skillshot, de ésszel kell, s máris nincs vele gond :)

(#13029) Gyuri27 válasza sith7 (#13024) üzenetére


Gyuri27
félisten

3k nem nagy pénz. Annyit megér. A kezdő packkal, meg ezzel jobban jön az xp és a gold. Az nem mindegy.
Ráadásul jaina, zagara easy. Sonya medium. Lili megint easy, de vannak jobb healerek. QM-ben viszont ha support napi van nyugodtan viheted. A kakukk zera. Bár a mostani metában jó, de nehéz játszani.
Szóval van 5 herod. 2 assa, 1 warri, 1 support, 1 spec. Ehhez kell egy jó raynor, etc, mura ezek 2k gold. Tassa, johanna 4k gold. Ez már 10. Valla, malf vállalható. Ez 12 kész a hl. Ráadásul ezek bolond biztosak.

Devas: diablo, hs topik is ilyen. Kllingonul van. :DDD

[ Szerkesztve ]

Amd - Radeon - Ryzen

(#13030) sith7 válasza Gyuri27 (#13029) üzenetére


sith7
nagyúr

ok, kicsit még tolom a game - t, aztán meglátom :R

(#13031) Madwe válasza Gyuri27 (#13029) üzenetére


Madwe
nagyúr

Szerintem hősvásárlással ráér az ember, amikor már nagyjából mindel tolta free rotában. Ráadásul hl-t jobb nem elsietni, mert az elején sokkal jobban ugrál az mmr, ezért jobb ha akkor már tudod mi a helyzet. Meg eleve hlbe akkor érdemes már menni, amikor minden hőst ismersz, tudod ki mellé, ki ellen mi a jó pick, stb.

(#13032) 0karmacoma0 válasza Madwe (#13028) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

A manamanagement részével egyetértek, az ellenfelet kell harassolni nem a minionokra elnyomni mindent. A Q buildnál a heal olyan mint Illidannál. Azért kell mert aggresszívebben tudsz játszani vele. Pl nagyon sok az olyan TF szitu, hogy aggresszíven vaultozol és ellövöd a második charege-ot. Ezen sokat segít, ha az első feltöltötte az életed, különben gyakran már nem tudsz ilyen bátran pozícionálni, mert öngyilkosság lenne. Elég sokat segít early gameben is mert jobban tudsz trade-elni lane-en.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#13033) Madwe válasza 0karmacoma0 (#13032) üzenetére


Madwe
nagyúr

Burstben biztos jobb, de hosszabb tfek esetén pedig a manád megmarad ha sokat pokeoltok távolról, egyébként gond lehet. De ezért is szeretem vallát, mert attól függően h milyen tfekre számítok, van rá jó build. Ha sok squishy van nagy dmgvel náluk, jobb a siphoning, de pl duplatank+squishy setupnál én kb mindig a manásat hozom, ez kb átmenet a hungering s a multishot build között valamilyen szempontból - poke-olgatok, de néha agresszívan targetelek. Persze pályák néha ezt felülírják, de azért a mana-hungering build is tud jó lenni, csak mindegyiket helyén kell kezelni. Egyébként ezért nem annyira faék valla sztem, mert sok jó (4) buildje van, mindegyikkel egyszerű játszani, de nem mindegy h mire épít az ember, mert sokat számít a setup.

(#13034) Gyuri27 válasza Madwe (#13031) üzenetére


Gyuri27
félisten

Ha a népek akkor mennének hl-be ha tudják mi van. Szép lenne az élet.
Ismét 3 lose.
Ellen compjába nincs healer. Diablo, sonya, jaina, nova, lunara. Nálunk thrall, morales, li ming, sylvi, johanna (én). Pálya infernál. Li 10 percig afk. Ha nem akkor ekézett valahol. Morales meg engem mint solo tankot sokszor elfelejtett healelni. Semmit nem kellett volna csinálni mint shrine előtt camp. 40 guardian-t leverni és csók. Az első 3 guardian ment is. Aztán li afk. 2 szintel előttünk meg már insta halt morales.
Kimegy az ultim jainára. Condem. 1 hit. Erre morales knockolja és a jaina meg elszalad.
Most már 37 vagyok. 30-ról 2 nap alatt. Lassan hozom tomzey szériáját. Ez is lesz vagy 17-3. :DDD

Amd - Radeon - Ryzen

(#13035) holozis_HUN válasza Gyuri27 (#13034) üzenetére


holozis_HUN
veterán

3-kor otthon vagyok ;)

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#13036) DaveNo1 válasza adrian360 (#13001) üzenetére


DaveNo1
veterán

Ebben a régi videóban benne van pl. a Blademaster és Zul'jin is + csomó olyan hős ami azóta jelent meg illetve male és female változatok is vannak.

KJ, Maiev és Gul'dan szerintem nyáron fognak jönni amikor jön a WoW Legion.

You are not prepared.

(#13037) Gyuri27 válasza holozis_HUN (#13035) üzenetére


Gyuri27
félisten

Rank 38 boy. Ne siess.

DaveNo1: azért master szinten nem lenne rossz nemet választani.

Amd - Radeon - Ryzen

(#13038) F-ECT$ válasza Gyuri27 (#13037) üzenetére


F-ECT$
titán

És akkor Jaina-ból Joe lenne, Kael'thas-ból meg Kathleen? :)

Dive ever, work never.

(#13039) Mister_X válasza Gyuri27 (#13037) üzenetére


Mister_X
nagyúr

What?

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#13040) holozis_HUN válasza Gyuri27 (#13037) üzenetére


holozis_HUN
veterán

Én rank 34 vagyok (33 :F )

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#13041) DaveNo1 válasza F-ECT$ (#13038) üzenetére


DaveNo1
veterán

Loreban biztos találni női fire maget, meg férfi frost maget ;)

sith7: ha még nem érted az accounoddal az 5-ös szintet akkor meghívásos alapon tudsz szerezni ingyen stimpackot, raynort és sylvanast.

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#13042) Mister_X válasza DaveNo1 (#13041) üzenetére


Mister_X
nagyúr

De akkor sem ugyan az...

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#13043) sith7 válasza DaveNo1 (#13041) üzenetére


sith7
nagyúr

Tutorial - t + 2 -3 csatát nyomtam le AI ellen, szerintem lvl 2 - es vagyok ... vagy Valla lvl 2 - es :F

Hogyan működik ez a meghívásos dolog ?

(#13044) Gyuri27 válasza F-ECT$ (#13038) üzenetére


Gyuri27
félisten

A dió hősök is kétnemüek. Hol itt a gond?
Vagy a skinek. Tassa anubis lesz. Zera meg szamuráj. Ezek hogy jönnek össze?

Amd - Radeon - Ryzen

(#13045) F-ECT$ válasza Gyuri27 (#13044) üzenetére


F-ECT$
titán

Dióban nincs nevük, csak classuk.

A skinek szerintem nem váltanak nemet.

De nem vagyok ellene, csak jól ki kell dolgozni őket (legendary szintűek lennének).

Dive ever, work never.

(#13046) Gyuri27 válasza F-ECT$ (#13045) üzenetére


Gyuri27
félisten

Nincs nevük, de mégis csak kétnemüek.
Amúgy egy ellenkező nemü nevet vagy karaktert csak lehet találni. Hs-ben is sikerült.
Tassa konkrétan anubis. Mi köze egy protosnak egy human istenhez? Sorolhatnánk a skineket amitől teljesen átalakul a karakter.
Az, hogy jól kell megcsinálni az alap. De nem egy vérszarás. A diablo herok eleve megvannak.
Tyrael helyett mehet auriel. Zagara helyett is lehet valami rovart találni stb-stb.

[ Szerkesztve ]

Amd - Radeon - Ryzen

(#13047) holozis_HUN válasza sith7 (#13043) üzenetére


holozis_HUN
veterán

A meccs végén a bal oldali szám (ami alatt az xp-t számolja) az a te szinted, a jobb oldali (ahol az aranyat) az a hős szint.

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#13048) Mister_X válasza Gyuri27 (#13046) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Muszáj szétkúrni a lore-t emiatt? :U Skin az egy dolog, de max. Diablo hősök esetén lehetne eljátszani. Tyrael az Archangel of Justice. Egy van belőle. Zagara broodmother, nincs belőle ellenkező nemű. WarCraft hősöknél eleve veszett ügy, mert ha van is valaki azonos mágiával, más a stílusa.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#13049) holozis_HUN


holozis_HUN
veterán

Van 1000 fontosabb dolog a skinnél. Akik a textúrákkal foglalkoznak, azok csinálják inkább a map textúrákat, legyen új map. De már sok minden van, amit csiszolni kell.

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#13050) sith7 válasza holozis_HUN (#13047) üzenetére


sith7
nagyúr

ok, köszi , este meg fogom nézni :K

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Heroes of the Storm (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.