Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Heroes of the Storm (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:56:51

LOGOUT.hu

ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11551) F-ECT$ válasza DaveNo1 (#11549) üzenetére


F-ECT$
titán

Én 32 bites klienssel nyomom, úgy legalább nem fogy el a 8 GB memória (amiből kb 5 GB szabad is a hots indulásakor) 2-3 meccs után...

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#11552) F-ECT$ válasza adrian360 (#11548) üzenetére


F-ECT$
titán

MMR-rel, HL-lel tényleg csinálniuk kellene valamit. Ma pl tök jó volt 4 meccsből 2-t azért elveszteni, mert kaptam olyan duo csapattársakat, akik a rank 10-em mellé rank 5 + rank 20. Annyival nem jobb a rank 5-ös, amennyivel szarabb a rank 20-as. A harmadik meccs közepén Jaina lelépett, szóval tök fun volt a nap.

Egyébként van valaki rank 5-15 körül, akinek lenne kedve esténként 22:00-24:00 körül 2-3 HL-t letolni duo-ban?

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#11553) 0karmacoma0 válasza adrian360 (#11548) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Mind legit dolog. Kiegészíteném pár dologgal:

-Kihozhatnának egy értelmes herot. Leoric volt az utolsó ami nagyot szólt, és azóta Kharazim sikerült játszhatóra(+Morlaes a buff után). Alig van hero a játékban, az újak egyre szarabbak, már HOTS streameket se nézek annyira unalmas a top meta, és Greymane se fog nagyon torokra ugrálni minden survival talent és skill nélkül ebben a metában. Nem ártana ha elérnék a 70-80 Herot év végére, és nem ilyen ChoGallokkal.

-Az SC2 engine-el alapjaiban kúrták el, de még ha limitáltak is a lehetőségek, jó lenne belerakni pár modernebb funkciót. Ilyen lenne a rendesen tekerhető replay, ami live osztható, a normális gomb és irányítás konfigutálás(Pl Dota 2-ben kb elélveztem mennyit mindent lehet állítani. Még HOTS space-t is tudtam autoexecelni,, míg a heroesban béta óta nem tudok mouse 4-5re rakni semmit) és az előttem említett performance problémák javítása se ártana.

-Rendes draft képernyő. Nevetséges ami most van, ömlesztett hősökkel, minimális lehetőségekkel.

-Balance, balance és balance. Nem fikázom alapjaiban az új scalinget, de a világ legretardáltabb dolga, hogy ilyen bursty lett egy olyan játék ahol 20 sec alatt be lehet ütni a core-t. Utóbbit amúgy erősen változtatnám, mert soha nem lesz komoly kompetitív játék, ahol 20 perc jó játékot annulál. ha rossz helyre lép egy hero late gameben. Nem kellenek 30 perces szenvedések, mert ez a játék nem erről szól, de ami most van az se értelmes dolog. Legalább 2 team wipe kellejen már egy csapatnak, akit addig szarrá vertek, és ne üssenek be keep-et meg coret egy death timer alatt.

Az is fasza, hogy kiegyensúlyozottabb lett a hősök early-mid-late game-je, de sok heronak ez volt az egyetlen edge az inkább late game-re erősödő riválisaival szemben(pl Jaina vs KT, Valla vs Raynor, Kerrigan vs Thrall), így azokat már kevésbé van értelme pickelni.

Ekkora változtatás után aktívabban kell változtatni, és belenyúlkálni a metaba, mert Blizz tempóval nyárra se áll be az új skálázás, és attól félek most is csak annyi lesz, hogy szétcseszik Tyrande-t és Muradint aztán örüljünk. Előbbit amúgy azért kell nerfelni mert próbálták QM matchmakingre balanceolni a nem healer support hősöket, ahelyett, hogy kivették volna őket a ruleból.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#11554) Pocok256 válasza F-ECT$ (#11552) üzenetére


Pocok256
veterán

Pont hots time, vegyél fel nyugodtan rank 8 rol indultam most 12-15 felé vagyok sajnos. Black#2824

HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

(#11555) WayneGace válasza 0karmacoma0 (#11553) üzenetére


WayneGace
őstag

Minek 70-80 hős? Így is nehéz kiegyensúlyozni. Szerintem nem a hősök számával van baj. Pálya is van bőven. Bár annak örülnék, ha jönne új. Ami, mint a legutóbbi eltér a többitől nem csak designban. Emellett nem bánnám, ha néhány pályát ki is lehetne venni. Tehát 2-3-at kijelölhetsz, amiken nem szeretnél játszani. Draft képernyővel nekem nincs bajom. Abc sorrendben vannak a hősök. Nem olyan nehéz eligazodni. Inkább azzal van baj, amikor nem kommunikálnak a játékosok draft alatt.
A core meg a fort is lehetne erősebb. Late gameben tényleg nem jelent akkora előnyt, ha korábban domináltad a játékot. Bár így is van, aki néhány perc elteltével elkezdi a nyavalygást.

[ Szerkesztve ]

BestSecret invitációt privátban adok.

(#11556) TBT


TBT
addikt

[ Szerkesztve ]

"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

(#11557) zws válasza adrian360 (#11548) üzenetére


zws
senior tag

Összességében én egyetértek a felvetéseivel.

Ami tényleg zavaró, hogy indokolatlanul egyre többet eszik a játék, én egy 5 éves gamer notin játszok, 1 gigás vidkari 4 giga ram i5, már nem a legerősebb, de alfában bétában bírtam rendesen 1600x900-on játszani médium beállításokkal, de most már ott tartok, hogy minden low-on és a felbontást is lejjebb vettem, de néha már így is kezd élvezhetetlen lenni a játék. De ugye a blizz azt vallja, hogy vegyél jobb gépet heló :D

A hősök szerintem jók, nincs gond az új hősökkel se, azt is meg kell érteni, hogy nem lehet csak olyan hőst berakni amit instant pickelnek versenyen.

Az endgame teamwipe leverjük a core-t dologra nekem annyi ötletem lenne, hogy be lehetne vezetni egy olyan védelmi mechanizmust, ami nézni, hogy hány játékos halott épp, és játékosonként bizonyos %-al kevesebbet sebződne a core. Most csak példa miatt, legyen egy halott hős 10% protection, 5 hősnél ez 50%, és akkor így minden benyelt sebzésnek csak a felét kapná be a core. Persze ez se vetne véget a hirtelen leverem a core-t dolognak, de nagyobb esélyt adna túlélni.

(#11558) Madwe válasza DaveNo1 (#11549) üzenetére


Madwe
nagyúr

Nekem eddig ultrán 70 felett volt mindig, 100 körül is gyakran járt. Az új patch után low-n 40-50 körül volt s 5 perc után 10re esett be! alt tab után eleve fekete képernyőre jött vissza, pár mp-es rejoin után beállt egy stabil 20-25 fpsre, ami még mindig nem játszható, de legalább jobb volt mint a 10 fps. Mindezt low-n úgy, hogy eddig ultrán is bőven rohangált...

Újraraktam az egész gépet, semmi más nincs rajta, mostmár mediumon megvan a 40-50 fps. Ami még mindig messze van a régi ultra 70+tól, de legalább használható. Viszont siralmas h valamit ennyire el tudtak rontani.
HW probléma kizárva, IT-s lévén könnyen cseréltem vgat alaplapot cput is ugyanilyen tipusra, tekintve h könnyen hozzáférek ezekhez :D

(#11559) F-ECT$ válasza Madwe (#11558) üzenetére


F-ECT$
titán

Nekem azért ennyire nem durva a helyzet, 1920x1080-ban Ultra-n hozza a 60 fps-t (monitor korlát) solo lane-en, TF-ben meg lemegy 40-50 körülre.

Dive ever, work never.

(#11560) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Hm, Kharazimmal még nem vesztettem meccset QM-ben, nagyon tetszik a hős most hogy így elkezdtem vele játszani. Még Seven-sided strike mellett és szép healt ki lehet vele tolni + a sebzése is elfogadható, a mobilitása miatt élmény vele játszani, nem az a tipikusan hátul állok és onnan healelek melee support.

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#11561) DaveNo1 válasza 0karmacoma0 (#11553) üzenetére


DaveNo1
veterán

Core rush dolog tényleg régóta már probléma, tegnap is kikaptunk úgy, hogy simán vezettünk majd valahogyan meghalt 3 csapattárs és 21-es szinten megszerezték a sárkányt és beütötték a keepet + coret amíg a többiek feléledtek.

Most DB twitterjére jött egy javaslat amit ő is nagyon jónak talált: minden meglévő keep + pajzsot ad a corenak, nehezítve a core rusht, arra ösztönözve a csapatokat, hogy előszőr a keepeket üssék be. Ha ezt megcsinálják jól, akkor ez a late game probléma megszűnhet.

You are not prepared.

(#11562) 0karmacoma0 válasza WayneGace (#11555) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

"Bár így is van, aki néhány perc elteltével elkezdi a nyavalygást."

Ne is mond. Múltkori meccsemen Sylvanas 5* írta be "let them win", Először miután buktuunk egy immortalt és egy fortot, legutoljára 2 percel a győzelmünk előtt. Mondanom se kell, Thrallal kellett mániákusan soakolnom és pusholnom hogy egyenlő talentben vívjuk meg az utolsó csatát, míg ők megállás nélkül nyavalyogtak és ölették meg magukat.

"Minek 70-80 hős? Így is nehéz kiegyensúlyozni."

Mert ez a játék magas szinten 60% draft. Versenyeken a top játékok között nincs lényeges tudáskülönbség, és nagyobb heropool sokkal több kreatív lehetőséget(mint pl. Navi vagy C9 Blizzconon), vagy counterpicket tenne lehetővé. Szerintem iszonyú unalmas a jelenlegi hero mennyiséggel. Balance tekintetében igazad van, de én nem abból indulok ki, hogy blizzard úgy is elrontja, hanem reménykedem, hogy idővel belejönnek.

Draft képernyővel nekem nincs bajom.

Azért szerintem nem lenne rossz, ha role szerint lehetne rendezni a herokat, vagy lehetne prepickelni 3-4 herot így a társak is látnák miben vagyunk erősek.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#11563) DaveNo1 válasza 0karmacoma0 (#11562) üzenetére


DaveNo1
veterán

Inkább a mostani metát nevezném unalmasnak: Muradin, Kael, Tyrande, Uther minden mennyiségben + kicsit lemaradva Sonya, ETC, Falstad és Raynor.

QM-ben is gyakorlatilag nincs meccs Tyrande nélkül.

You are not prepared.

(#11564) 0karmacoma0 válasza DaveNo1 (#11563) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Ja. HL-ben nekem uccsó 2 hónapban Uther 72%, Sonya 58%, Muradin 65% win. Cserébe Jaina 42% pedig scaling előtt nagyon ment vele, és játszani is sokkal jobban szeretem mint Kaelt. Climbelni most elég könnyű lenne, ha csak Muradint pickelnék, de nem visz rá a lélek.

Érdekes, hogy nekem Tyrande most nem megy. Mikor nem volt op 60% winrate-em volt vele, és level 10-re szinteztem annyira imádtam, most kb meccset se nyerek vele. Lehet csak pont ezeken kaptam hülye csapattársakat(pl soha nem pickeltek mellé stunt, vagy olyan Diablot kaptam aki fordítva kombózott így nem lehetett Lunarozni az op mögé.), de ez a 9-ből 2 győzelem elég volt hogy ráhagyjam.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#11565) DaveNo1 válasza 0karmacoma0 (#11564) üzenetére


DaveNo1
veterán

Muradin + Tyrande együtt = OP as ****

You are not prepared.

(#11566) F-ECT$ válasza DaveNo1 (#11565) üzenetére


F-ECT$
titán

OP, ha tudják használni. Tegnapi meccs, mi: Uther, Mura, Tyrande, Jaina, Valla - gondoltam ez olyan stun train, amiről nem tudnak majd leszállni. Ellenfél: Anub, Khara, Zagara, Raynor, Kael. Természetesen úgy kikaptunk mint a szar: Uther és Mura szaladtak előre, Zagara általában őket + még néha egy harmadik embert is kivett a forgalomból az ultijával, amire olyan aoe jött, hogy a harc 4-ik másodpercében már max 3v5 volt a helyzet...

Dive ever, work never.

(#11567) DaveNo1 válasza F-ECT$ (#11566) üzenetére


DaveNo1
veterán

Ja mert az early gameben kell campelésre használni, simán össze lehet szedni 1-2 szint előnyt, és abból építkezni.

Kael beteg 13-tól, addigra kell a nagy előny.

You are not prepared.

(#11568) adrian360 válasza F-ECT$ (#11566) üzenetére


adrian360
őstag

egyébként Kaelthas igazi counter solo Tyrande ellen. lvl 13-tól nem bírja kihealelni a chainbombot + phoenixet, ha addigra nincs 2 szint előny esélyed sincs, de még úgy is necces.
Jó itt volt Uther, de általában soloban hozzák mostanában.

(#11569) 0karmacoma0 válasza adrian360 (#11568) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Hát igen. Solo healer Tyrande esetén baromi agresszíven kell roamolni, ölni és kizárni mindenkit xp range-ből. Az én szintemen örülök, ha nem kapok solo lane-t Tyrandeval lev 10-ig. :D

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#11570) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Elvileg a következő hónapok prioritásai ezek:

Matchmaker. Bans. Improved Draft. Season Roll. Grand Master. Death Recap. Rank Play update.

You are not prepared.

(#11571) Pocok256 válasza DaveNo1 (#11570) üzenetére


Pocok256
veterán

Blizz idővel nézve akkor talán decemberre kész is lesz az első ;]

[ Szerkesztve ]

HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

(#11572) 0karmacoma0 válasza DaveNo1 (#11565) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Tegnap egy rossz Murky és egy még rosszabb Gazlowe meccs után jött a másik oldal rankeden: Spider Queenen Muradin(én), Etc, Tyrande, Kael, Zagara. Még meccs elején sikerült elmagyaráznom a csapatnak a 4-1 lényegét(Tyrande elkezdett hablatyolni, ki legyen vele topon), és valami 50-12 lett a kill. 1 fortot buktunk be, mert Raynor leultizta egyedül míg megöltünk 4-et. :D Ennél op-bb draftom még nem volt.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#11573) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Ha ebben a játékban a Rank1 = top 2%, akkor meglehetősen rossz a játékos állomány. Retardált Thrall játékos minden egyes alkalommal ha dobtam rá Palmot kifutott a fightból. Kicsit se lettem morcos. Nem is talentelek már random csapatban palmot mert úgyis hülyék hozzá a csapattársak.

Amúgy utolsó 12 meccsből most én is 10et buktam, megtalált a losestreak.

You are not prepared.

(#11574) Madwe válasza DaveNo1 (#11573) üzenetére


Madwe
nagyúr

Az hagyján h az ultidat nem ismerik, de amikor konkrétan low life szaladgál előlem dash távon kívül hiába megyek felé pingelek mint a barom akkor nagyon kiakadok monkkal... az természetesen alap h mikor bajba vagyok biztos h úgy pozicionál h dafke ne tudjak hozzádashelni biztonságba - mikor az lenne az elvárt h direkt arra mozog normális szinten... szóval van baj a fejekkel bőven...

(#11575) adrian360 válasza DaveNo1 (#11573) üzenetére


adrian360
őstag

nekem majd száz meccsem van már Kharazimmal, tudom miről beszélsz :) Legtöbbször supportot játszom mostanában, de kezd elegem lenni hogy sokan nem értik érzik hogy mit tudsz kihealelni és mit nem, de azért minden halálért a healer a hibás. aztán a 10. halál után a Kaelthas nekiáll téged pingelni százszor, de ha azt mondod neki hogy talán nem kéne melee rangebe játszani, meg talán vegye ki az arcane barriert, akkor még ő van besértődve.

(#11576) DaveNo1 válasza adrian360 (#11575) üzenetére


DaveNo1
veterán

Inkább talentelem a sevent, az legalább warriorokba durva sebzést visz be, palm meg az elfutkározás miatt jobbára felesleges talent.

You are not prepared.

(#11577) Euron válasza DaveNo1 (#11576) üzenetére


Euron
csendes tag

Iron Fistsről mit gonszolsz? Lehet értelme pl egy ilyen buildnek? [link] (lehet benne variálni a lényeg az hogy alapvetően mindenhol a heal talentre megyek kivétel level 1)

Nagy potenciált érzek benne, de nem merem használni mert félek hogy sokkal rosszabb mint a normál build, ezért inkább csak kérdezősködöm ki mit gondol.

(#11578) adrian360 válasza Euron (#11577) üzenetére


adrian360
őstag

nem próbáltam, de szerintem nem az igazi. Kharazimban az a jó hogy healerként is mehetsz pofozkodni a tömegbe, és közben tolod ki magadból a healt. transendence trait nagyon sok healt ad, igaz nem célzottan, de elhúzódó teamfigthban és nagyobb push közben rengeteget hoz a mana nélküli heal

(#11579) F-ECT$ válasza Euron (#11577) üzenetére


F-ECT$
titán

A full dps Khara se ér egy assa közelébe, cserébe nagyon sok healt felad. Ha mégis kicsit kevés a dps-etek, akkor menj full healre, csak a 7 sided ultit válaszd a palm helyett.

Dive ever, work never.

(#11580) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Match fairness report

You are not prepared.

(#11581) 0karmacoma0 válasza Euron (#11577) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Ne mixeld. Az iron fist legit talent lett a buff óta, de csak full dps Kharaban van értelme úgy, hogy van mellé egy dedicated healer. Nagyjából így néz ki a build, és kb úgy kell játszani mint Illidant. Level 7 környékén már mehetsz bármilyen campre, és brutális chasinged van egy korrekt escape-el, míg az SSS hatékonyabb erősebb frontlineok ellen mint Illidan. Asszem Lowell hozta be a köztudatba és Blackheart bayen nagyon jó mert a ládákra fix támadásszám kell, ami a deadly reach miatt gyorsan megvan, valamint elég gyorsan farmolja a campeket is ott. Egy időben a top 50 játékokban is gyakran hozták a melee assa Kharazimot de mostanra már elült ez a divat. Thrall/Sonya jobb a legtöbbször.

Ha deidicated healer a Monk, akkor a heal talent kell level 1-en, mert extra sustaint biztosít a vonalon és nagyobb TF-ekben is érződik a több heal, még kevésbé vagy cd-hez kötve. PL Dragon shrineon is elég jól lehet duelezni, ha a heal trait van bent, míg a sebzős Monkal inkább tf-ekben akarod kivégezni a low hp ellenfeleket a mobilitás segítségével, 1on1 nem túl jó build.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#11582) 0karmacoma0 válasza DaveNo1 (#11580) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Szép és jó, hogy belevonják a közösséget ebbe, de nem ártana látható MMR mindenkinél, mert ha azt mondom szar volt a meccs hotslogs alapján, ők azt mondják a hotslogs nem az ő MMR-jük, szóval baromira nem tudom megítélni mennyire volt fair meccs. Szépen írja ki meccs után mindenki mmrjét és akkor legalább beszélhetünk arról mennyire jó maga a rendszer. Mert lehet a matchmakingjük kb tökéletes, viszont a pontokat szarul számolják, így tök mindegy mennyit farigcsálnak az MM-en. Innen meg már csak 1 lépés lenne létrehozni az MMR alapú ligákat és nem lenne a dupla rendszer ahol MMR alapján játszol, de rank pontokat gyűjtögetsz.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#11583) F-ECT$ válasza DaveNo1 (#11573) üzenetére


F-ECT$
titán

Nálam még mindig akkor van kavarás, ha berak 1-3 db 2 fős teamet. Ha 5-5 solo van a két csapatban, akkor kb ok a skill egyezőség (bár szar pickekkel, korai rage-el, így is néha gyorsan eldől a dolog), de ha már 1 db 2 fős csapat is van, akkor az esetek nagy részében iszonyatosan borul az egyensúly.

Dive ever, work never.

(#11584) Man0gatya válasza F-ECT$ (#11579) üzenetére


Man0gatya
aktív tag

Ez igy nem igaz
Butcheren kivül szinte bármelyik assassint megöli 1 vs 1-ben

(#11585) Man0gatya válasza Euron (#11577) üzenetére


Man0gatya
aktív tag

én mindig a köré épitem a karaktert

(#11586) Derrewyn válasza Man0gatya (#11584) üzenetére


Derrewyn
senior tag

És mint tudjuk, a HotS az 1v1-ből áll csak. :D

Szerintem háttal ülsz a lovon.

[ Szerkesztve ]

(#11587) zws válasza F-ECT$ (#11583) üzenetére


zws
senior tag

Én úgy tudom, hogy ilyenkor úgy ellensúlyoz, hogy tegyük fel, két 3k mmr-es megy partyba, és az ellenfélnél csak solo játékosok vannak, akkor a solo játékosoknak magasabb az MMR-ük.

(#11588) F-ECT$ válasza zws (#11587) üzenetére


F-ECT$
titán

Elvileg igen, de azért vannak érdekességek. Én csak azt érzékelem ilyenkor, hogy az egyik csapat végigszalad a másikon, sokkal kevesebb szoros meccs van, mint solo 5v5 esetén.

Dive ever, work never.

(#11589) 0karmacoma0 válasza zws (#11587) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Én úgy tapasztaltam, hogy pont ez csinál unfair meccseket. Szerintem elég gyakran nincs kommunikáció a partik között, így az előny nem érvényesül, míg a melléjük rakott játékoknak erősebb ellenfelekkel kell játszaniuk. Ráadásul HL-ben az se jön ki, hogy a parti tagjai egymáshoz illő herokkal játszanak. Közepes szinten ez lehet nem gond, de az alján és a tetején nagyon erősen kijön. Ugye az alján így bedobálhat totál fogalmatlanokat 2000 MMR alól, míg a top játékosok nem tudnak jó játékokat találni, ha duo Q-znak mert akár 3k alatti embereket is bevág melléjük, és azon a szinten(4K+) az már tényleg nagyon látványos.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#11590) DaveNo1 válasza 0karmacoma0 (#11589) üzenetére


DaveNo1
veterán

Nekem se tűnik nagy előnynek (mivel a csapat MMR-je alacsonyabb), maximum ha nagyon összeszokott a társaság és van voice communication is. Ellenkező esetben ugyanúgy össze vissza rohangálunk.

Múltkor is 5 fős csapattal nagyon elnoobkodtuk az early gamet mert nem volt kommunikáció, és csak azért nyertünk mert mid + late gamere azért jobban összeállt az összhang.

Ami még a csapatok előnye, hogy normális setupban be tudnak menni, míg a random elég nagy katyvasz tud lenni. (Ha QM-ről van szó). Ezen mondjuk sokat segítene ha lenne végre drafted QM.

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#11591) Madwe válasza DaveNo1 (#11590) üzenetére


Madwe
nagyúr

+ ingame voice chat, én már nagyon várom. csak lehessen gyorsan könnyen muteolni a marhákat :D

(#11592) DaveNo1 válasza Madwe (#11591) üzenetére


DaveNo1
veterán

Talán tavasszal jön, Overwatch bétában már benne van, remélhetőleg minden Blizzard játék megkapja.

(Na jó a HS nem, ott még a 10. decksloton kell dolgozni ;] )

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#11593) AxBattler válasza DaveNo1 (#11590) üzenetére


AxBattler
félisten

Ami még a csapatok előnye, hogy normális setupban be tudnak menni, míg a random elég nagy katyvasz tud lenni. (Ha QM-ről van szó).

Ne is mond. Tegnap majd' kiugrottam a bőrömből, hogy végre lett Warrior is a csapatban, előtte napokig nem volt szerencsém egyhez sem. Igaz, az ellenfélnél sem láttam. :F

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

(#11594) adrian360 válasza AxBattler (#11593) üzenetére


adrian360
őstag

azért nem láttad, mert benne van a legutóbbi patchben a warrior szabály, vagy mindkét oldalon van, vagy egyiken sincs. nekem már a feláll a hátamon a szőr az állandó 3 ranged assa + 2 spec setupoktól.

(#11595) AxBattler válasza adrian360 (#11594) üzenetére


AxBattler
félisten

Aha, értem. Ennyire nem játszik senki Warrior-ral? :F

Inkább Assassin-okra vezettem volna be ezt, mert a Nova+Zera párosok kezdenek az idegeimre menni.

[ Szerkesztve ]

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

(#11596) DaveNo1 válasza AxBattler (#11595) üzenetére


DaveNo1
veterán

Nekem többször is volt olyan meccsem amikor mindkét oldalon 3 warrior volt

You are not prepared.

(#11597) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Frissítettem az összefoglalóban a tier listámat ;)

You are not prepared.

(#11598) Derrewyn válasza AxBattler (#11595) üzenetére


Derrewyn
senior tag

Ha warriorral megyek, akkor tuti bead másikat mellém, ha meg nem, akkor gyakran egy sincs.
A jelenlegi matchmakingben szerintem csak gyűlnek az újabb és újabb feltételek, emiatt már az sem ritka, hogy 4-5 percet is várni kell, aztán a végére összerak egy warrior és support nélküli csapatot, vagy 3 warriort 2 supporttal.

@Dave: A Hammer + Morales páros mennyire életképes alacsonyabb rank-on?

[ Szerkesztve ]

(#11599) zws válasza Derrewyn (#11598) üzenetére


zws
senior tag

HL-ben szerintem nem igazán. Hammer is kevés és Morales is.
QM-ben ha megérteted a csapattársaiddal a taktikát, hogy 1-1 ember a lanen és a többiek hammerrel pusholnak, akkor jó early xp-t tudtok szerezni és az nyerő lehet.

Dave: A frissítés dátuma kimaradt az összefoglalóból :)

[ Szerkesztve ]

(#11600) F-ECT$


F-ECT$
titán

Hotslogs-on ha kiválasztjátok az Additional Filterst, és szűrtök Master-re, akkor Tyrande népszerűsége 104.4%-ot mutat :D

Dive ever, work never.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Heroes of the Storm (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.