- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
válasz
kicsi kecske
üzenetére
Elektódával azt nehezebb megoldani, coval gyerekjáték. Elektródával úgy csinálnám, hogy ahol még összeér ott meghegesztem pld 1 húzással, majd megvárni, hogy meghűl, kalapáccsal salak le és utána jöhet a következő hegesztés de nem az anyagot, mert azt kilukasztod, hanem az előző hegesztésre. És így tovább.
Tehát inkább pontosan szabj le mindent. Hamar rájöttem, hogy az utánfutóhoz kelleni fog egy 355ös gyors daraboló amivel kívánt szög beállítható.
Élmény volt csinálni a vázat úgy, hogy minden zártszelvény minden sarokban tökéletesen passzolt. Ehhez rengeteget méricskéltem, meg rá kellett jönni mennyit visz a korong, hogy két leszabott anyag közt ne legyen fél mili difi.
Új hozzászólás Aktív témák
- 58.5 mm full fém tamper
- Disney gyerek elefántos falióra
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L Szinte új, garanciás Aki előbb ír az övé!!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest