- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
makos0078
tag
válasz
spanglee001
üzenetére
Egyébként neked is azt javaslom, hogy hagyd a túróba a porbelest. Hobbizáshoz CO2 tűzoltó készülékkel kis befektetéssel meg tudod oldani a védőgázt. Bp-en most tudsz venni 1500 (!) Ft-ért 2 kilós palackot. Így írd be a FB Marketplace keresőjébe, mert kicsit elírta: tűzlotó készűlék. Én már vettem az illetőtől, abból se csinált problémát, hogy vittem a mérleget a töltet ellenőrzésére. Elérni kicsit nehéz volt mondjuk. Lehetséges buktatók: a palackot esetleg fejjel lefelé kell használni, ha lederesedik a reduktor. A szelep nem sok nyitogatásra van tervezve, esetleg idő előtt tönkremegy. A tekerős szelepest nem szabad nagyon megtépni, amikor elzárod. Nekem a reduktorral együtt a garázsban pihen egy polcon, ha megyek ki zizzenteni, akkor a gyorscsatis csővel rádugom a gépre, és kész.
Pár előny a porbeleshez képest: nem szívod a füstöt, látod amit csinálsz, nem kell utómunkázni (drótkorongozni) a varratokat, amik sokkal szebbek is lesznek. Hamarabb lesz sikerélményed is az elején.
Én is hülye voltam, hogy az egész kerítés projektet végignyomtam porbelessel. Közel 4 kiló huzal meg összesen kb. 25 méter varrat. Sajnos nem tudtam erről a budget gáz megoldásról. Reduktor van kb. 10 ezer Ft-tól, nekem az is Marketről van egy győri eladótól, aki ki is szállít az M0 végéig.
Ld. a #1936 hozzászólásomat a gáz témában.
A porbeles emlékvideóm: https://youtu.be/LHxtItHfEXk
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Analóg fényképezés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Fűnyíró topik
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- További aktív témák...
- Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L Szinte új, garanciás Aki előbb ír az övé!!
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- Varia Aku Mini barista mérleg
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Új Miele Triflex HX2 porszívó 2 év garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest