Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
makos0078
tag
válasz
spanglee001
üzenetére
Egyébként neked is azt javaslom, hogy hagyd a túróba a porbelest. Hobbizáshoz CO2 tűzoltó készülékkel kis befektetéssel meg tudod oldani a védőgázt. Bp-en most tudsz venni 1500 (!) Ft-ért 2 kilós palackot. Így írd be a FB Marketplace keresőjébe, mert kicsit elírta: tűzlotó készűlék. Én már vettem az illetőtől, abból se csinált problémát, hogy vittem a mérleget a töltet ellenőrzésére. Elérni kicsit nehéz volt mondjuk. Lehetséges buktatók: a palackot esetleg fejjel lefelé kell használni, ha lederesedik a reduktor. A szelep nem sok nyitogatásra van tervezve, esetleg idő előtt tönkremegy. A tekerős szelepest nem szabad nagyon megtépni, amikor elzárod. Nekem a reduktorral együtt a garázsban pihen egy polcon, ha megyek ki zizzenteni, akkor a gyorscsatis csővel rádugom a gépre, és kész.
Pár előny a porbeleshez képest: nem szívod a füstöt, látod amit csinálsz, nem kell utómunkázni (drótkorongozni) a varratokat, amik sokkal szebbek is lesznek. Hamarabb lesz sikerélményed is az elején.
Én is hülye voltam, hogy az egész kerítés projektet végignyomtam porbelessel. Közel 4 kiló huzal meg összesen kb. 25 méter varrat. Sajnos nem tudtam erről a budget gáz megoldásról. Reduktor van kb. 10 ezer Ft-tól, nekem az is Marketről van egy győri eladótól, aki ki is szállít az M0 végéig.
Ld. a #1936 hozzászólásomat a gáz témában.
A porbeles emlékvideóm: https://youtu.be/LHxtItHfEXk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen routert?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest