Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
makos0078 #1797 üzenetére
Próbáltam a gépet
Viszont annyira botrányosan sikerült, hogy egyelőre még nem értem el azt a szintet, hogy egyáltalán képes legyek lefotózni. De nem adom fel, a projektek már gyülekeznek a fejemben, majd kifejtem, csak most telóról vagyok. Pénteken folytatom a próbákat
-
makos0078
tag
Olyat nem csináltam, hogy ne férjek hozzá drótkoronggal. 😁 A kerítés laposvassal van "belécezve", a kiosztásnál az is szempont volt, hogy beférjek a közökbe drótkorongozni. Végső esetben a cundert gondolom, egy vésővel vagy hasonlóval le lehet kaparni.
Én úgy számoltam, hogy közel 25 méter varratot csináltam 2-3 mm anyagon, erre ment el majdnem 4 kiló huzal.
Apropó, ez szabadtéri sport, jobban füstöl, mint az MMA. -
makos0078
tag
Első bénázásaim: https://postimg.cc/gallery/ZhQN9dK
Van hegesztés utáni és tisztított is ugyanabból.
Előtte kb. 10 cm-t gyakoroltam, az előtt meg sose hegesztettem fogyóssal. Ja de, egyszer húzhattam 2x4 cm-t "CO-val" egy ismerősnél, de a gépet beállították nekem.
Visszatérve a porbelesre, a varratot és környékét csak a csavart szálas drótkoronggal lehet így lepucolni, ami munkás. Kézi drótkefe inkább csak a port viszi le.
Inverteres gép és jó (iWeld) huzal eredménye van a képeken.
Fémtiszta anyag, a reve se volt rajta, a sósav levitte. 😀
Hegesztő sprayt nem használtam.
Fél kiló huzal után már ilyeneket tudtam:
https://youtu.be/JxCc1Q23oMk
https://youtu.be/fSWqdY-Zj4E
(Vannak régebbiek is a csatornámon, látszik is a korai bénázásom).
A dologhoz hozzátartozik, hogy szerencsére jó a kézügyességem, és rengeteg YT videóból tanultam.
Fél kiló gyakorlás után még 3 kilóból befejeztem az utcafronti kerítést, amit MMA-val kezdtem el korábban.
A porbeles rossz híre alapvetően a trafós gépeknek köszönhető, AC-vel nagyon csúnyán fröcsköl. A huzal se mindegy, vannak szarok.
Nézelődhetsz YT-n flux cored welding-re, sok látványos és minőségi videó van.
Azzal az MMA varratoddal nem szállnék versenybe, eléggé hibátlan. 👍 -
do3om
addikt
válasz
makos0078 #1787 üzenetére
Én csak néha láttam itt belinkelt porbeles varatokat, de akkor lehet azokkal van a baj. Mind úgy össze volt fröcskölve a varat mentén hogy én biztos kibasztam volna egyből. Nincs valami kép mennyire sikerült jól dolgozni vele? Én pálcát hadználok, melóba Co, de szinte mindig argon palacok kötünk rá. Az úgy pl. nagyon tetszik csak a beruházás rá nem.
Szóval ez a porbeles mit tud?
Ez nálam a pálca szóval ettől kéne jobbat alkotni vele.
Csak az eddigi képet nézve....siralmasnak tűnik.
-
makos0078
tag
OFF
Részben garis ügyekkel is foglalkozom, sok dolgot a jogászunkkal kellett értelmeztetnünk nekünk is. Szerinte 10 kiló fölött kell bevállalni a forgalmazónak a szállítást, alatta nem. Mi ezt követjük. Ha ez igaz, akkor igazából jó fejek is voltak, ha a vissza postát állták. Egy biztos, hogy a jogszabályok olyan nyelven íródnak, hogy "egyszerű ember" ne értse meg teljesen. Inkább le sem írom, hogy milyen tévhitben voltunk 15 évig, aztán egyszer egy jogász vásárló borította a bilit egy reklamációnál. Utána megtudtuk, hogy pont a fordítottja igaz annak, amit a jogszabályból mi kihámoztunk..
ON
Még nem próbáltam védőgázzal a masinát, egyelőre passzolok.
Talán állíts 1/3-1/2-re mindent, és próbálj onnan finomítani, én így kezdeném.
Neten találsz táblázatokat (MIG welding chart), ha sokat keresel, lesz európai mértékegységgel is. 😀 De nem fogadnék arra, hogy a gépünkön akár a feszültség skála a valóságot mutatja. A huzalsebességet mondjuk könnyen le lehet mérni (ellenőrizni) stopperrel meg mérőszalaggal. Megméred, mennyi huzal jött ki a pisztolyból. -
st6969
őstag
+ #1787 makos0078
Köszönöm szépen, így már világos"De ne foglalkozz semmivel, állítsd be fülre meg szemre."
OK, így lesz. Esetleg egy kezdő fesz+huzalsebesség érték kombót tudsz adni 2mm zártszelvényhez, hogy ne valami vad értékekről induljak? Ha sikerül valami normális, teszek majd be képet10kg-s határ:
Pedig meg is akartam csillagozni, de mondom úgyis kiszúrod...
különösen a rögzített bekötésű, illetve a 10 kg-nál súlyosabb
Különösen, tehát nem kizárólagosan. Nyilván ott a legfájóbb, ha sunnyogás van, de eszerint a 10kg alattinál is igenis állnia kell az elszállítást is, mint ahogy sok cég egyébként megteszi. Szóval, bizony a forgalmazó a hunyó. -
makos0078
tag
Ezek is jók egyébként, ha nem láttad volna:
https://youtu.be/Xod-ByrxHg4
https://youtu.be/UdFZPvDyrZ4
A palackodnak csináltál egyébként valami állványt? -
makos0078
tag
Fogyóelektródás gépnél az Amper a huzalsebesség függvénye. Nézd meg jobban, a jobb tekerentyűn ott van a huzalsebesség skála is. De ne foglalkozz semmivel, állítsd be fülre meg szemre. Ha átég az anyag (túl széles a varrat is), akkor vedd lejjebb a feszültséget és vele együtt a huzalsebességet. Ha csak egy púpos, vékony hernyót tudsz csinálni, ami láthatóan nem olvad be rendesen, akkor fesz. és huzal feljebb.
Ja, azért van kombinált A / huzalsebesség poti, mert (spórolásból) nem raknak egy harmadikat MMA-hoz. De nincs ezzel semmi baj. A mi gépünkön legalább jók a feliratok, mert ezt a V/A/huzalsebesség háromságot szokták kutyulni más hobbi gépeken.
Nálam az volt, hogy kb. 5 kiló pálcika után álltam át porbelesre. Pár centi után szebb varratokat csináltam, mint MMA-val. 2 mm zártszelvényt végre nyugiban és szépen meg tudtam hegeszteni. Vertem a fejem a falba, hogy minek kellett nekem előtte pálcával kínlódni. Biztos neked is hamar rááll a kezed.
CO2 palack gáz mennyiség [liter] = töltet [kg] * 500. Neked ez kicsivel több, mint 200. A matek nem hazudik. 😀
A reduktor "fordítva tekerése" normális.
Köszi, akkor újat nem tudtam meg a Ptk-ból. Az a fránya 10 kilós határ a szívás neked. -
st6969
őstag
válasz
makos0078 #1783 üzenetére
Huhh, köszi, ez remek videó, talán a legjobb, amit eddig láttam, rengeteget tanultam máris belőle
Bár, az ő gépén feszültség és huzalsebesség állítási lehetőség van, a miénken meg feszültség és amper. De hogyhogy az övén nincs Amper?
A miénken meg miért nincs huzalsebesség? Ezt a részt még nem igazán tudom összevezetni, eddig csak pálcával hegesztettem, ebből kifolyólag azzal jobban is megy (még)...
"azt mondta a fószer, hogy a kis SodaX palack kb. 1 méter varratra elég."
Hát ez most nagyon elkeserítettÉn 30-40 perccel számoltam, de ha nem lesz annyi, akkor tényleg váltok nagyobb palackra. A pisztoly hibája miatt amúgy is a fél palackom oda, ha nem több
Ami még borzasztóan megkavart: a reduktor balra kitekerve van teljesen zárt állapotban (pont fordítva, mint egy csap). Ez minden reduktornál így van, vagy csak az enyémnél (Iweld Mykireg)?PTK
6:166. § [Költségviselés]
(1) A szavatossági kötelezettség teljesítésével kapcsolatos költségek a kötelezettet terhelik.
Fogyasztóvédelmi portál:
Félrevezető tájékoztatás az igényérvényesítéssel kapcsolatos költségekről
Jellemző például, hogy a kötelező jótállás hatálya alá eső fogyasztási cikkek esetében a cégek arról tájékoztatják a fogyasztókat, hogy az el- és visszaszállítás költségeit nem viseli a cég. Ez a jogsértő tájékoztatás különösen a rögzített bekötésű, illetve a 10 kg-nál súlyosabb, vagy tömegközlekedési eszközön kézi csomagként nem szállítható termékek esetében sérti a fogyasztók érdekeit. -
makos0078
tag
Akkor nem voltak annyira jó fejek... 😒
Nálam annyi fejlemény, hogy 20e-ért eladtam az akvarisztikai reduktort, amivel a 10 kilós palackomat vettem. Jövő héten veszek egy új reduktort 10,5e-ért. 😀
Marketplace-en egyébként árul most egy tűzvédelmis fickó 8e-ért lejárt próbás 2 kilós CO2 tűzoltó készülékeket. Kíváncsiságból beszéltem vele, a kifogyottat 6-ért kicseréli, ha épp van neki. Töltés nem éri meg, többe kerül. Nincs neki mindig, csak amit épp begyűjtenek cégektől. Annyi a macera, hogy kell neki valami állványt vagy akasztót fabrikálni, mert fejjel lefelé kell használni. Bár ő is azt mondta, hogy á, dehogy.
Most néztem meg megint a német videót, azt mondta a fószer, hogy a kis SodaX palack kb. 1 méter varratra elég. Ez kicsit kevésnek tűnik, mert az a min. 200 liter gáz még 10 liter/percnél is legalább 20 percre elég. Szélcsend esetén állítólag elég az 5-6 l/perc is, azzal meg akár a 40 perc is összejöhet. -
st6969
őstag
válasz
makos0078 #1780 üzenetére
Na, visszakaptam (kifizettették a gyárilag rossz gép innen oda postáját 2900Ft...
ebben még lesz egy körünk, mert közben utánajártam, PTK §6:166, de ez most lényegtelen).
Gázcsonkba befújós tesz megvolt, az alapján akár jó is lehet (levegőt fújva nem jön át, ha a gombot nyomom, akkor igen).
Ha lesz időm, holnap ráteszem a Sodastream palackot, és varrok egy csíkot. -
makos0078
tag
Sajnos nincs 10 kiló felett a gép, mert akkor (jogszabály szerint) nekik kéne gondoskodniuk az oda- és visszaszállításról.
Ettől még bevállalhatják, ha jó fejek.
Esetleg küldj egy videót nekik a hibáról. Hátha gépcsere mellett döntenek, és akkor futár hozza az újat, viszi a régit.
Hangsúlyozd ki, hogy a gép beüzemeléskor rögtön rossz volt, rendeltetésszerűen nem használható. -
st6969
őstag
Belefújtam a csonkba, átmegy a levegő
Ha nyomom a gombot, jobban. Szóval a szelep lesz a hibás. Szerviz januárban van
Olyan, mintha a szelep gombja nem ugrana vissza a helyére, rövid úton jár. A ravasz még 3-4mm-t mozdul, mire eléri a szelep gombját. Próbáltam visszahúzni, de sehogy sem sikerült
Gondolom, majd fizethetek a visszapostázásért ezreket, közben meg gyárilag xar -
st6969
őstag
válasz
makos0078 #1775 üzenetére
Ezt meg fogom nézni holnap mindenképpen, mert ez a sorja dolog nekem is eszembe jutott. Illetve, volt egy 1-2 órás csiszolási meló a műhelyben, és csak később jutott eszembe, hogy a hegesztőt le sem takartam (a csonk akkor még szabadon volt). Simán előfordulhat, hogy szennyeződés került bele, de ha ez így is van, az csak finom por, nem darabos valami. De lehet, hogy egy ilyen szelepet pont az tud hazavágni
Épp ez a "baj", hogy vannak ilyen hajlamaim (mindig félek, hogy bukom emiatt a garanciát), a hideg ráz az oda-vissza postázástól.
Az alsó kék nyíl a szelep gombja, azt nyomkodom a ravasszal?
Köszönöm a tippet, jelentkezem -
makos0078
tag
válasz
makos0078 #1774 üzenetére
...kínomban én még megcsinálnék annyit visszaküldés előtt, hogy keresnék egy cső darabot, amit szorosan rá tudnék tolni a fenti nyílnál, és megfújnám nyomvatartott gombbal visszafelé. A gázcsonkhoz közvetlenül tennék egy tiszta, nedves fehér rongyot, hogy lássam, ha kirepült belőle valami szemét.
A pisztolyt nekiütögetném valami ronggyal takart kemény felületnek, és nyomkodnám a gombot.
Arra gondolok, hogy valami szemét van a szelepben, és azért nem zár vissza.
Aztán szétkapnám a pisztolyt, hogy megnézzem, hogy nyomja-e valami (pl. sorja) a szelepet. Vagy inkább ezt először.
De, ha nincsenek ilyen hajlamaid, mint nekem, küldd csak vissza. Garis cuccba egyébként se illik belenyúlni. 😉 -
makos0078
tag
Ehhh, nincs szerencséd, intézd a garit. Feltételezem, kapsz egy új gépet. Az a pisztolyban lévő szelep létezik ugyan külön (Alin láttam), de nem hinném, hogy nekiállnak kicserélni.
Az enyémet csak olyan szinten teszteltem, hogy belefújtam a gázcsonkba. Érzésre rendben volt. Jó lenne, mert kissé lejárt a garim.
Kellemes ünnepeket -
st6969
őstag
válasz
makos0078 #1760 üzenetére
Mindenkinek Kellemes ünnepeket kívánok!
Azt terveztem, hogy most írnám a beszámolót, amit ígértem. Hát sajnos nem tudok, ugyanis azt hiszem, hibás a gépem. Összeraktam mindent (palack, adapter, reduktor, cső), huzal befűzve. Rányitottam a gázt, és az van, hogy a pisztolyból jön a gáz folyamatosan, anélkül is, hogy nyomnám a gombot. Ha nyomom a gombot, kicsit jobban jön
Jól sejtem, hogy hibás a gépem? -
Keszi86
csendes tag
Maximum 80 ezer. Van egy hegesztő haverom, Ő egy cégnél már több mint egy éve az iWeld Gorilla Superforce 220 LT - t nyúzza úgy hogy folyamatosan dolgozik vele. Azt mondta azok sem olyan rosszak. Na mindegy majd még eldöntöm.
-
Keszi86
csendes tag
válasz
villifog #1763 üzenetére
Találtam egy teszt videót a Lincoln Bester-ről egy lengyel srác teszteli ,elmondja, hogy nem rossz kis gép Ő ajánlja. Természetesen a kommentelőktől kap hideget meleget, jó, rossz, reklámozod persze, hogy jókat mondasz róla, kínai..... stb. Kérdem én, hogy lassan mi az ami nem Kínában készül? Mert körülbelül minden is. Nézegettem én is pl. Kemppi Minarc 150-et jó lehet nem is kínában rakják össze de 230 ezer körül van és csak külföldön forgalmazzák. Itthon ami szerintem ilyen jobb minőség az a francia GYSMI TIG 160 DC-LIFT az is majdnem 300 ezer.
-
villifog
tag
válasz
Keszi86 #1764 üzenetére
A Lincoln is tudja a koppintós AWI-t, hosszú hosszabbítóról is használható.
[link].
Nekünk a nagyobb testvére van Lincoln Bester 210-ND.
Nagy dinse csatlakozós mind a két gép, nagyon finom kis gépezet, a ventillátor egy picit hangos, ezt a videóban is lehet hallani. Otthoni kis MMA gépnek teljesen megfelelő, de AWI-hoz szerintem kell egy komolyabb gép.
De először úgy is bevont elektródával kell sokat gyakorolni.
A kábelek is viszonylag elég hosszúak, ha jól emlékszem 2x3 m hosszúak, mi ezt is cseréltük 2x5 m 35mm2-es kábelra, illetve az elektródafogó, testcsipesz is cserélve lett.
A Rilon inverter szerintem nagyon jó kis gépezet, láttam olyan ütött kopott régi Rilon gépet, és még mindig működött.
Válaszd amelyik szimpatikusabb.
A Rilon az MOSFET-es, de egy nagyon strapabíró gép. -
Keszi86
csendes tag
Köszi szépen, a LINCOLN BESTER 170-ND gép eléggé tetszetős, egy-két helyen olcsóbban is van.
-
villifog
tag
válasz
Keszi86 #1762 üzenetére
A koppintós AWI-t el kell felejteni szerintem, ez ilyen nesze semmi, fogd meg jól.
Legalább HF gyújtású AC-DC gépet kell nézni AWI-hoz, kell még egy Argon palack, reduktor, ez nagyon zsebbe nyúlós mutatvány.
Amennyiben meg csak sima MMA gépet néznél, bár én nem vagyok Iweld párti, pár gép:
1: ARC mini, 50körül jó árban van, mondjuk nem tudom mennyire megbízható a bolt.
2:Multiarc, 60 körül meg lehet venni, ugyanabba a boltba, mint a másikat.
3:Rilon inverter.
Itt nagyon jó árban van, de a boltot nem ismerem megbízhatóság szempontjából.
4:Lincoln inverter.
5:Jasic inverter.Én személy szerint a 200-as Rilont venném meg, nagyon kedvező árban van 56500 Ft-ért, ha van lehetőség személyes vásárlásra, és originál dobozba kapod a gépet, szerintem kihagyhatatlan ajánlat.
-
Keszi86
csendes tag
Sziasztok. Hegesztő vásárlás előtt állok, két fajtán gondolkodok. Később szeretnék természetesen hobbi szinten awi-zni is valamelyikkel. Kérdésem, hogy van-e bármelyikkel valakinek tapasztalata akár hosszú akár rövid távon. Köszi előre is. (Lehet lenne használtan egy Gysmi 160p inverter is de tudtommal az nem lift-tiges csak sima "súrmálós" awi-s.)
IWELD Gorilla Superforce 220 LT
Mateweld buffalo power mma 160
-
makos0078
tag
Egy dologra nagyon figyelj: ha a hidegből melegbe viszed a gépet, lecsapódik benne a pára. Mint a hűtőből kivett sörösüvegen. Ha így bekapcsolod, nagy az esélye, hogy elpukkan a víz okozta "zárlat" miatt. Ha megvárod, amíg kiszárad, akkor elvileg nem lehet baja.
Én azért nem fogok tavaszig hegeszteni, mert csak kint tudok, a gépet meg fűtött garázsban tárolom. Sajnos az enyémnek a belseje már csillog a vasportól, hiába próbáltam a géptől minél messzebb vágni/csiszolni. Majd ecsettel+levegővel ki kell takarítanom rendesen. Ha ez így párát kapna, akkor már rozsda lenne benne. Ja, a benne lévő huzalnak se jó a nedvesség. Úgy tudom, hegeszteni azért lehet hidegben is.
Majd jöhet a beszámoló. -
st6969
őstag
válasz
Gyöször #1756 üzenetére
"Ha már ennyit ráköltöttél, nem lett volna olyan kínában amin csap is van?"
Sajnos ez nekem is csak most jutott eszembe, de nem is találok olyat, szóval mindegy is. Azt nem szeretném, ha elszivárogna a gáz#1757 makos0078
"csak addig jön a gáz a palackból, amíg nyomja az adapter a pöckét. Utána visszazár."
Ja, hogy a palacknak pöcke van?! Ez fel sem tűnt, azt hittem átszúrja a palack zárását az adapter pöcke. Akkor nekem csak az adapter tetején lévő menetet kell visszatekernem, az a "csap".#1758 makos0078
Így lesz, köszönömKarácsony előtt nem lesz időm kipróbálni. A garázsom fűtetlen. A palack és a reduktor bírja egyébként a mínuszt, vagy inkább maradjon fűtött helységben (most ott vannak)?
-
makos0078
tag
válasz
Gyöször #1756 üzenetére
Sose volt a kezemben, de szerintem csak addig jön a gáz a palackból, amíg nyomja az adapter a pöckét. Utána visszazár.
Nézd meg a videót: link
Ha ebbe az irányba indulok, az volt a tervem, hogy mindig letekerem a palackot, ha nem használom. Persze előbb leengedem a nyomást a reduktorból. Állítólag az se örül hosszú távon a benne maradt nyomásnak. -
Gyöször
senior tag
Nem ismerem ezt a szódás dolgot, de én tennék valamit oda. Azt mondjuk nemtom honnan akasztasz le egy olyan csapot.
Ha már ennyit ráköltöttél, nem lett volna olyan kínában amin csap is van? Nem is az a fő baj, hogy mi lesz a reduktoroddal 2 hónapig nyomás alatt, hanem itt ereszt-ott ereszt aztán 2 hét múlva azzal a palackkal már nem lesz gond, csak a csere.
-
st6969
őstag
Na most már tényleg megvan mindenem. Soda
streamStar palack, cső, bilincsek, adapter.
A következő sorrendet gondoltam:
1. az adaptert rátekerem a palackra, de még nem szúrom ki (nem tekerem be az anyát a tetején)
2. a reduktort rátekerem az adapterre
3. összekötöm a csővel a reduktort és a hegesztőt, bilincseket rászorítom
4. elzárom a reduktort
5. kiszúrom az adapterrel a palackot
6. kinyitom a reduktort (10l/perc értékre)
Jó lehet ez a sorrend?Ha befejezem a hegesztést, mi a teendő? A palackot nem tudom elzárni, nincs rajta csap, így a reduktor folyamatosan nyomás alatt van. Lehet, hogy hosszú idő után veszem csak elő a gépet ismét. Ez nem gond? Azon filózom, hogy nem kellene egy golyóscsap valahová (de hová...talán az adapter és a reduktor közé)?
-
bentami
csendes tag
Faternak van lakatfogója, úgyh mindenképp rámérek majd arra a 160Amperra.
Kíváncsi lennék pl egy márkás pocketmig 205re ami szintén 160A csúccsal bír, az vajon mit produkálna.
Amennyiben nem lesz a közelében sem, akkor nyitok egy vitát és meglátom mit reagálnak. 120-140amper is elég lesz amúgy.. ha 15 éven át elég volt most is elég lesz, és legalább könnyűűűű(Amúgy más kinai rendelős oldalon lehet utólagos ár leszállítást kérni ha nem teljesen azt tudja a termék, amit ígért)
Marketplacen azt néztem h kb minden inverteres MMA gép 250-350 ampert tud..( Nyilván nem
) de a bemeneti áramuk árulkodik is.. mivel ott csak 4-5 kW van a dobozokra írva ..Bizakodom hogy itt valós a 7.2 kW(Pocketmig 205 is ugyan ennyit kér maxon)
-
bentami
csendes tag
Sziasztok.
Otthoni és mezőgazdasági felhasználásra újítottam be egy régi 120-140A körüli sima trafós hegesztő helyett az alábbi inverteres géppel:
[link]
PC-n, böngészőből nekem nem jelenik meg a leírás, ezért bemásolom a lényeget.:Feszültség: 170V-270V
Frekvencia 50/60Hz
Bemeneti teljesítmény: 7,2 kW
Kimeneti áram: 20-160A
TIG kimeneti áram: 5-160A
Üzemi ciklus: 60%
Elektróda átmérő: 1,6-5,0 mm (Talán az 5 mili túlzás, esetleg valami speckó pálcával működhet, 3.2,-4 mm nekem bőven elég)AWI/MMA,
HOT Start, Arc Force
IGBT
1x2m 16mm2 földelő vezeték, 300A csipesszel
1x3m 16mm2 pálca fogó (300A)Mindez 18600 Ft ért (Egyenesen a topshaktól,így az 1 év garancia is érhet valamit, de biztos jobb mint a hasonló áron futó Marketplaces gépeké) Ahogy látom ennyiért nem kapni ilyen teljesítményű inverteres gépet, főleg nem hot startal, arc forceval.
CZ raktárból jön, 5napos szállítással.
Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- OPEL CORSA D OPC 1.6 Áron alúl, magánszemélytől kihasználatlanság miatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest