- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
makos0078 #1783 üzenetére
Huhh, köszi, ez remek videó, talán a legjobb, amit eddig láttam, rengeteget tanultam máris belőle
Bár, az ő gépén feszültség és huzalsebesség állítási lehetőség van, a miénken meg feszültség és amper. De hogyhogy az övén nincs Amper?
A miénken meg miért nincs huzalsebesség? Ezt a részt még nem igazán tudom összevezetni, eddig csak pálcával hegesztettem, ebből kifolyólag azzal jobban is megy (még)...
"azt mondta a fószer, hogy a kis SodaX palack kb. 1 méter varratra elég."
Hát ez most nagyon elkeserítettÉn 30-40 perccel számoltam, de ha nem lesz annyi, akkor tényleg váltok nagyobb palackra. A pisztoly hibája miatt amúgy is a fél palackom oda, ha nem több
Ami még borzasztóan megkavart: a reduktor balra kitekerve van teljesen zárt állapotban (pont fordítva, mint egy csap). Ez minden reduktornál így van, vagy csak az enyémnél (Iweld Mykireg)?PTK
6:166. § [Költségviselés]
(1) A szavatossági kötelezettség teljesítésével kapcsolatos költségek a kötelezettet terhelik.
Fogyasztóvédelmi portál:
Félrevezető tájékoztatás az igényérvényesítéssel kapcsolatos költségekről
Jellemző például, hogy a kötelező jótállás hatálya alá eső fogyasztási cikkek esetében a cégek arról tájékoztatják a fogyasztókat, hogy az el- és visszaszállítás költségeit nem viseli a cég. Ez a jogsértő tájékoztatás különösen a rögzített bekötésű, illetve a 10 kg-nál súlyosabb, vagy tömegközlekedési eszközön kézi csomagként nem szállítható termékek esetében sérti a fogyasztók érdekeit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Építő/felújító topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest