- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggg666
őstag
válasz
Poplacsek #33370 üzenetére
Volt olyan, hogy utána teljesen hibátlan volt a winyó, vezérlő több is van rajta, érdemes megnézni melyik melyiken van, bár én teszteltem a tápot is és a sata kábeleket is, közel 30 darab 3tb-os winyó van a gépben, itt is van egy két hibaforrás.Ráadásul 2 darab minőségi táp is magasabb feszültséget adott le ami az egész alaplapot is tönkretette, és az okozta a vezérlési hibát.
Ki is cserélték illetve javították a tápot is, bár a javítást letagadták, de a műszer nem jelezte a hibát.
Tehát elsősorban nézd meg a tápot, vezérlőt, illetve kábelt és tápkábel kontakthibákat, utána lehet szervizbe vinni, de ha van lehetőséged, akkor másik gépben is kipróbálni.
Én is így szoktam, nincs kedvem feleslegesen 2-3 hetet várni az új winyóra, hogy aztán visszadobják, hogy jó.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Poplacsek #18831 üzenetére
"Nem írtam, hogy fontos rendszerről lenne szó, csak azt, hogy ipari PC."
Idővel összetöredezett a fájlrendszer -> használja valaki -> fontos rendszerről van szó."A legtöbb komoly user ezt anélkül megcsinálta volna, hogy egyáltalán megfordult volna a fejében, hogy az NT4 féle 1.2-es NTFS az koránt se biztos, hogy kompatibilis az XP 3.1-es NTFS-ével."
User nem csinál semmi ilyet, mert nincs hozzá jogosultsága, valamint retteg a rendszergazdáktól."Azért formáztam FAT16-ra mert ha nem állította volna vissza ezután a TrueImage az NTFS 1.2-t az NT4 akkor is elindult volna"
Ebben nem lennék biztos, mert az M$ próbálja megakadályozni, hogy egy telepített példányt át lehessen rakni másik gépre."Szerinted mégis mi lett volna ennél biztosabb megoldás???"
1, Másik vinyó, és ha nem sikerül az akció, még mindig vissza lehet tenni az eredetit
2, Az image elkészítése után elindítani a töredezettségmentesítést -
-
liksoft
nagyúr
válasz
Poplacsek #18831 üzenetére
Az NT úgy szereti a FAT filerendszert, mintha valaki felhőkarcolót Trabanttal építene! Az NTFS-t szereti! Én nem éreztem a stílust hibásnak, ugyanis ha ez a gyár fő gyártósorát vezérlő PC lenne, akkor a hiba esetén a kiesés anyagi kártérítése húzós lenne részedre. Ezt viszont nem tisztáztad, és senki nem fogja a kockázatot felvállalni (hogy éles helyzetben rossz tanácsot adjon - mert az akár 10-100 milliókban is mérhető).
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Poplacsek #18826 üzenetére
A főnököd helyében azonnal kirúgnálak, ha egy éles rendszeren kezdenél kísérletezni.
Majd ha meglesz a csereHDD, arra megpróbálhatod átmásolni a rendszert, mert ha nem sikerül, még mindig vissza lehet tenni az eredeti HDD-t.
Egy általános Image Restore progi nem fájlszinten ment, ezért mindegy, hogy mire formázod a HDD-t, úgyis lerombolja, és visszateszi az eredeti fájlrendszert. Sőt, szektor szintű mentéskor még a töredezettség is pontosan ugyanúgy visszakerül.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Poplacsek #18826 üzenetére
Nem. Olyanokat kérdezel, hogy inkább nem javasolom a munkát. Keress meg szakembert, és bízd (bízzátok) meg a munka elvégzésével. A gép installálása nem olyan mint egy sima asztali gépé. Van neki egyedi drivere is, illetve a program kérhet olyan hozzáféréseket, melyeket nem biztos, hogy be tudsz állítani. A gyártó cégtől meg iderendelni egy szakembert aki újra felteszi az OS-t, hát.... szerintem nem két fillér. (Mentettem már meghibásodott ipari PC drive-ot, ott is ez volt a helyzet. Egy rossz mozdulat, és repülővel jön a segítség - horror áron.)
-
liksoft
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Ózongenerátor a háztartásban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Samsung Evo 840 250GB 2,5" SATA SSD
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest