- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Szevasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy az xp mellé (belső merevlemez "c" meghajtó) föltettem egy mobilrack-re a win7 bétát. Csakhogy miután kivettem a gépből a mobilrack-et még mindig bejött a windows boot manager és a win7 volt a highlight. Azóta rájöttem, hogy az a buznyák win7 telepítette nekem az xp-t tartalmazó c meghajtóra a boot managert. Ezekután gondoltam egyet visszaraktam a mobilrack-et, be win7-be és a rendszerindítást átállítottam arra, hogy "earlier version of windows" (xp) és kivettem a pipát a 30 sec-es visszaszámlálás elől. Ez mind szép és jó. Mostmár rendesen egyből az xp boot-ol, de látom, hogy még mindig elindítja a boot manager-t csak ugye nem vár semennyit sem. Hát én azt szeretném, hogy egyáltalán ne töltődjön be a boot manager (még 0 sec-re sem). Csakhogy a c meghajtóra települt "Boot" alkönyvtárat sehogy sem lehet leölni mert azt pofázza, hogy nincs jogosultságom, meg hiba az attribútum megadásakor. Pedig emiatt a Boot mappa miatt töltődik be nekem mindig a boot manager (ebben a mappában van több nyelven is a bootmgr.exe.mui). Ezt a c-n lévő "Boot" mappát se xp alól, sem pedig win7 alól nem lehet törölni. Valami tipp, hogy hogyan lehetne leölni teljesen a boot manager-t? Mert hiába most beállítottam win7 alól, hogy 0 másodperc várakozás után indítsa az xp-t, akkor is látom, hogy a gép induláskor lefuttatja bootmgr.exe-t. Na kicsit hosszúra nyúlt. Az a lényeg, hogy azt az állapotot szeretném ami a win7-es kis kitérő előtt volt (vagyis hogy mindeféle boot manager nélkül egyből indul az xp-m). Vagy azon a letörölhetetlen "Boot" alkönyvtáron csak az xp reinstall segít?
Előre is köszönöm a segítségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest