- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Szevasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy az xp mellé (belső merevlemez "c" meghajtó) föltettem egy mobilrack-re a win7 bétát. Csakhogy miután kivettem a gépből a mobilrack-et még mindig bejött a windows boot manager és a win7 volt a highlight. Azóta rájöttem, hogy az a buznyák win7 telepítette nekem az xp-t tartalmazó c meghajtóra a boot managert. Ezekután gondoltam egyet visszaraktam a mobilrack-et, be win7-be és a rendszerindítást átállítottam arra, hogy "earlier version of windows" (xp) és kivettem a pipát a 30 sec-es visszaszámlálás elől. Ez mind szép és jó. Mostmár rendesen egyből az xp boot-ol, de látom, hogy még mindig elindítja a boot manager-t csak ugye nem vár semennyit sem. Hát én azt szeretném, hogy egyáltalán ne töltődjön be a boot manager (még 0 sec-re sem). Csakhogy a c meghajtóra települt "Boot" alkönyvtárat sehogy sem lehet leölni mert azt pofázza, hogy nincs jogosultságom, meg hiba az attribútum megadásakor. Pedig emiatt a Boot mappa miatt töltődik be nekem mindig a boot manager (ebben a mappában van több nyelven is a bootmgr.exe.mui). Ezt a c-n lévő "Boot" mappát se xp alól, sem pedig win7 alól nem lehet törölni. Valami tipp, hogy hogyan lehetne leölni teljesen a boot manager-t? Mert hiába most beállítottam win7 alól, hogy 0 másodperc várakozás után indítsa az xp-t, akkor is látom, hogy a gép induláskor lefuttatja bootmgr.exe-t. Na kicsit hosszúra nyúlt. Az a lényeg, hogy azt az állapotot szeretném ami a win7-es kis kitérő előtt volt (vagyis hogy mindeféle boot manager nélkül egyből indul az xp-m). Vagy azon a letörölhetetlen "Boot" alkönyvtáron csak az xp reinstall segít?
Előre is köszönöm a segítségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX), új
- Western Digital Blue 3.5 1TB 7200rpm 64MB SATA3 (WD10EZEX), új
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ), új, 2db
- Samsung 860 EVO 2.5 1TB SATA3
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest