Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• probegt

csendes tag

Sziasztok segítséget szeretnék kérni. a problémám a következő: a gép bekapcsolt állapotban lelassult mintha valami feltartaná a rendszert ezért gondoltam újra indítom, „windows indítása” felíratnál a gép nem lép tovább. Reseteltem de ismét nem megy tovább, kis keresgélés után kiderült hogy az egyik merevlemez miatt nem indul a rendszer. Kiszedtem a gépből és beleraktam egy másik gépbe. De a jelenség ugyan az, ezután vissza raktam a saját gépembe de egy raid csatornára, így a windows elindult megtalálta mint új hardwer, de a gép szintén nagyon lassú az egér mutató akad a kijelzőn olyan lassú a gép, nagy nehezen eljutok a sajátgépbe de a meghajtó sehol irány a lemezkezelés ott a meghajtó látszik de üresnek mutatja és ez a felírat szerepel mellette: „lemez1 dinamikus online(hibák) , kifogástalan (veszélyben) „ A meghajtó egy MAXTOR Diamondmax 10 200Gb SATA 150 (6B200M0) op rendszer win xp sp2. Sajnos nagyon fontos adataim vannak rajta ezért kérném a segítségeteket hátha találkoztatok ilyennel. Elnézést hogy ilyen hosszú lett, a segítségeteket előre is köszönöm.
    Üdv István

Új hozzászólás Aktív témák