- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kivulallo
tag
Sziasztok!
Láttam, már páran panaszkodtak a Seagate Momentus ST500LT012-re, én csak kérdezni szeretnék.
Az én cuccom egy tök új, karácsonyra vett lemez.
Ami gyanús lett, hogy ha a laptopnak kikapcsol a képernyője, a vinyó elvileg valami power save módba kapcsol, de nem tud, mert a windows meg használja. Így gyakorlatilag ki-be kapcsolgat, amit nem hiszem, hogy hosszú ideig tűr a mechanika...
Ha a képernyő él, akkor nincs baj.Ebből adódik, hogy a lemezben van 139 óra (kb. 6 nap), és a start/stop count már 1319-nél jár, a load/unload pedig 2338-nál. Na meg persze minden felpörgéssel megeszik egy rakat áramot, én pedig sokszor használom akksiról a gépet.
Lehet ez ellen valamit tenni?
Seagate ST500LT012, Windows 10 Home 64bit, Vinyó leállás "Soha"-ra kapcsolva, APM off CrystalDiskInfoval, firmware frissítés nincs.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Energiaital topic
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest