- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
BB9360 #43402 üzenetére
Megnéztem kicsit jobban a dolgokat és nálad egyik helyen egy régebbi Intel USB 3.0 drivert mutat a screenshot, az 1.0.3.214 verzió. Ami fura, mert elvileg mindkettő helyen ugyanannak a verziószámnak kéne szerepelnie. Nálam legalábbis így van. Az én Lenono laptopomnál a gyártó oldalán is az 1.0.3.214, illetve az 1.0.5.235 van fent más modellekhez. Viszont ezek nem a legfrissebbek, én az Intel oldaláról töltöttem le az 1.0.10.255 verziót és azt raktam fel Windows 7-re:
• Intel® USB 3.0 eXtensible Host Controller Driver (1.0.10.255)
Nálam így néz ki Windows 7-nél az eszközkezelő, ha 2 db, 2,5" USB 3.0 külső HDD van csatlakoztatva az USB 3.0 portokra:
Nem tudom nálad mért eltérő a két verziószám, de lehet érdemes lenne leszedni a jelenlegi USB 3.0 drivert és tisztán felrakni az újat. Vsz a te laptopodhoz is jó, ami az enyémhez, de előtte nézz utána rendesen, hogy melyik driver passzol hozzá! Voltak akiknél egy frissebb driver megoldotta a sebességproblémákat. Esetleg alaplapi chipset drivert is meg lehet nézni, annál sem árt a frissebb verzió.
Amúgy nálam jelenleg csak akkor dobja fel az említett (hiba)üzenetet a Windows 7, ha USB 2.0 portra csatlakoztatom az USB 3.0 külső merevlemezeket.
Ha USB 3.0 portra csatlakoztatom, akkor nincs ilyen probléma. Tehát, ha nálad 3.0-án állandó jelleggel feldobálja, akkor ott valami nem stimmel. Driveres probléma és egyéb, a fentebb már említett okok miatt lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Western Digital Elements 750GB HDD alig használt!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest