- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kartács
aktív tag
Aloha!
Kis gondom adódótt...
1. Crysis Béta download (download cliens) reggelig hagytam lekúszni
2. Reggel gép restart
3. Vinyó maxon ég azóta és van hogy 10p alatt áll fel a rendszer!kb 2hete volt winreinstall új gép miatt, 2db 160GBos (seagate) SATA-ról van szó és mikor betölti a win-t a vinyó elkezd dolgozni abban a pillanatban mint a barom (CPU 1-2% ez idő alatt RAM: 200-300mb szóval nem ez a gond).
Nyomtam már többször töredezettségmentesítést de tökéletes a vinyó alig használt (spantól szerváltam), letoltam már 3-4x a hibaellenörzést (rendszer felállás elött végzi el kb 30p) olyankor jó lesz 2. indításra és lehet mindent csinálni szépen de amikor a tálcára kihelyezett pl Totalcommanderre v. Intézőre kattintok "megfagy" a gép 2-3percreTehát:
-Vinyó használt de szinte zsír új (töredezettségm.-nél gyönyörű folytonos stb)
-Beszerelés és WinreInstall után tökéletes volt a Crysis installig! (letöröltem már és utánna is ezt csinálja)
-Most dobhatom ki a vinyót mert volt aki aztmondta lehet meghalt v. mit tegyek? WinReinstall megoldhatja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- TCL LCD és LED TV-k
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest