- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harbinger85
aktív tag
Most láttama Dűne második felvonásának előzetesét, moziba nem járós lévén kérdezem az HBO még minding 720p minőségbe sugároz böngészőben (PC)?
-
eclipse19
senior tag
Na, APK Mirror-ról letöltve végül siker.
A Play-ben továbbra sem elérhető az app, de APK-ból telepítve működik az 53.20-as.
Az 53.22-es feltelepül, de nem jelenik meg az ikonja az alkalmazások között és ha máshogy elindítom magától kilép mielőtt bármi más látszana.
Szóval úgy tűnik az 53.20-as az utolsó "stabil" verzió, nekem legalábbis.Köszönöm mindenkinek, aki segített.
-
Spec
őstag
Pár hónapja kérdeztem, hogy milyen gyakran kell frissíteni az appot. Érdemes-e feltenni az újabb verziót, ha kijön. Szól-e, ha már nem jó a fent lévő verzió.
Jelentem, eddig (kb. 4 hónapja) nem frissítettem, és semmi gond nem volt vele. Tegnap este, mikor indítottam, akkor kiírta, hogy elavult az app, ideje feltenni az újabbat. És el se lehet indítani már. Most már ezt is tudjuk -
Tin
veterán
válasz
eclipse19 #8787 üzenetére
PUS szóval az ami "elvileg" nem megy. A problémát az okozza valószínűleg, hogy idióták. Most indul pár hét múlva az új MAX az USA-ban, és gondolom gőzerővel dolgoznak a fejlesztők az új alkalmazáson, illetve a régiből eltávolítják a hozzáférését azoknak a régióknak, ahol már az új MAX lesz. Gondolom valaki valamit elállított, és ez okozza a gondot. És valószínűleg fog is még sok gondot okozni a jövőben másoknak is.
-
Tin
veterán
Hát nem tudom, nekem simán felment és működik. Azért az alkalmazások automatikus frissítését kikapcsoltam. Jövőre úgyis új app jön belőle, szóval mindegy, addig talán kitart. Chromecast megy, Xbox is megy, de azon meg rángat a kép. Az HBO-nak nagyon jók a tartalmai, de az appja a legrosszabb az összes létező közül.
-
azbest
félisten
Lehet valamiért haragszanak a philipsre vagy sonyra meg más gyártókra vagy konkrét modellre és letiltják a play storeban őket. Így marad azt apk-ból felrakás.
A mostani apk-ban nem emlékszem néztem -e, de úgy emlékszem vannak tévék, amin meg az 5.1 támogatás van letiltva az appban valamiért.Szerk: bocs, nem a hbo, hanem a disney appban van az 5.1 feketelistán némelyik tévével. [link] -
eclipse19
senior tag
válasz
TiberiusX #8779 üzenetére
Megvan a megfejtés.
Beszéltem én is az HBO ügyfél-szolgálattal.
Azt mondják, hogy a Philips PUS modellek nem támogatottak (eddig sem voltak) és hogy eddig ment rajta és telepíthető volt tulajdonképpen az volt a hibás működés.
Nem viccelek ezt mondta a pali a szájával.
(Kedvem lett volna elküldeni az ....-ba, de persze tudom, hogy nem ő tehet róla.)
Természetesen nem tudja, hogy miért, amikor az OS követelménynek (5+) megfelel.
Mondom, hogy akkor miért nincs fenn a weboldalon, hogy ezeken a típusokon nem megy?
Hát azért mert ezek olyan kevesen vannak, hogy "nem érné meg feltenni a weboldalra".
A pofám leszakad, komolyan. Biztos túl sok pixelt foglalna a lista.
TV okosító sticket ajánlott, hogy olyat vegyek.
Rendben, mondom és hol a lista, hogy melyik lesz biztos támogatott?
Hát olyan lista sincs, de tud mondani egyet-kettőt, amin megy.
Szuper nem?
Aztán esetleg egyik napról a másikra, majd azon sem megy, bármi előzetes jelzés nélkül.
Mert ugye nem lehet egy hírlevelet kiküldeni, hogy változás lesz, ha már megvan minden felhasználónak az email címe... -
eclipse19
senior tag
válasz
TiberiusX #8763 üzenetére
Pont ilyen TV van nekem is, én még nem szedtem le, meg akartam előbb próbálni a ki be jelentkezést, csak nem tudtam a jelszavam.
Az HBO Max ügyfél-szolgálatot kérdezd meg, hogy mi a f..sz van?
(HBO Max | Mivel kapcsolatban segíthetünk?)
Esetleg lekerült a TV a támogatott listáról? Miért?
Kíváncsi vagyok... -
Tin
veterán
Köszönöm srácok, most már nekem is megy, de nagyon érdekes volt. Letöltöttem az 52.10-es verziótól fogva az APK-kat. Az 52.10-es kb 1 éves, azóta nem frissítettem, de nem volt gond vele. Azt még anno APK-ból telepítettem, mert a GO átállás után gondok voltak, ez a verzió meg stabilan ment, és nem akartam, hogy valami automatikus következő verzió tönkrevágjon valamit. Tegnaptól viszont ez azt írta ki, hogy a szolgáltatás nem elérhető.
Ezután elkezdtem felrakni rá az egyes újabb verziókat, APK-ból, de csak frissítve a verziót. Ez így ment az 53.05-ös verzióig, és mindig azt írta ki, hogy elavult az app, frissíts. Érdekes, az 52.10 ezt sose írta ki, valószínűleg abban még nem volt benne ez a vizsgálat.
Az 53.10-es verzió viszont már nem akart ráfrissíteni az előzőre, itt változott meg az alkalmazás ikonja is. Szóval le kellett szednem az 53.05-öt, majd nulláról felrakni az 53.10-et, az viszont a HBO Max felirat után egyből kilépett. Ahogy utána az összes verzió.
Végső próba az volt, hogy totál leszedtem az alkalmazást, rácsatlakoztam a mobilnetes hotspotomra, beléptem a Play Store-ba, és onnan raktam fel a HBO Max alkalmazást, tehát nem APK-ból. Így felment, majd engedett is bejelentkezni, és el is indult. Aztán kábel vissza a tévébe, tévé újraindít, próba, működik. Kétszer is újraindítottam, mindig ment.
Fogalmam sincs, mit kavartak tegnap este, az a gyanúm, hogy a közelgő amcsi MAX átállás miatt valamit elállítottak, és azért nem ment. Szóval akinek nem megy, próbálja meg leszedni, majd visszatelepíteni a Play Store-ból, és akkor elvileg mennie kell.
-
törölt tag
Nem olyan vészes, bár tény, hogy inkább arra alkalmas hogy amiket telefonon vagy laptopon felvettél nézendőnek, azokat elindítsd vele. Böngészni valóban körülményes vele. Meg az is egy nagy bughalmaz, lényegében minden nap újraindítom a boxom hogy minimalizáljam a problémákat.
-
Tin
veterán
Érdekes. Nekem 52.10 volt fent, nem frissítettem vagy 1 éve, de tegnap este kiírta a hibát. Felraktam a legújabbat, az 53.20-at is, azon már fel sem dobta a bejelentkezést, hanem csak simán kidobott a főmenübe a logó után. Néztem eggyel korábbit, az is kilépett. Visszaraktam az 52.10-et, azzal kéri a bejelentkezést, be is jelentkezik, de aztán feldobja az ablakot, és kiírja a hibát.
Ha viszont neked nem, akkor azt sejtem, hogy nem a tévé márkájától vagy az Android TV-től függ, hanem vagy a tévé, vagy az Android TV verziójától. Lehet, hogy kizárták a régebbieket. Az utolsó frissítés a tévére bő 1 éve jött, 2021 végén. Bár azt nem tudom, hogy mit nem tud, amit az újabbak igen, mert a Disney+ és a többiek simán mennek rajta.
Mindegy, várok még a visszajelzésekre, kíváncsi vagyok, hogy akinél nem megy, annak milyen eszköze van.
-
totron
addikt
Mert az androidos támogatás (szofver-termékidők) nyúlfarknyiak. Felesleges nekifutni milliomodszorra is, ez akkor sem változik, ahogy eddig sem tette. Külső lejátszók, chromecast-like megoldások témáiba kell alámerülni vagy HTPC, laptop. Eljöhetne már a nap, amikor ez tudatosul és elfogadódik.
-
Tin
veterán
Nálam továbbra sem működik Android tévén. Meg tudnák nézni mások, hogy náluk megy-e Android tévén, illetve leírni a tévé márkáját, és hogy milyen verziót használnak az appból (legújabb vagy régebbi)?
Olyan, mintha kitiltották volna az Android appot, vagy bizonyos tévéket a szolgáltatásból, és nem igazán értem, miért. -
Tin
veterán
válasz
eclipse19 #8743 üzenetére
2 órát csesztem el rá, de semmi. Felraktam a legújabb verziót is az el se indul, a logo után kidob az app. Chromecast mobilról megy, app Xboxon szintén, csak azon néha rángat a kép. Mobilos is megy.
De az Android TV-n nem. Amúgy Philips PUS8503. Hibaüzenet ugyanaz: "Nem sikerült kapcsolódni a szolgáltatáshoz"
-
eclipse19
senior tag
Üdv!
Az HBO Max Android TV-s app másnál megy ma este?
Tegnap még jó volt, ma azt írja, hogy "Nem sikerült kapcsolódni a szolgáltatáshoz".
Kényszerített leállítás majd gyorsítótár törlés megvolt, TV reboot is volt.
App frissítés nincs, Webview frissítés volt, de nem segített.
Számítógépen megy.
Nem tudom mit lehetne még tenni.
Köszönöm. -
törölt tag
Májusi felhozatal: [link]
Nem estem hanyatt tőle. Meg nagyon régen jött már régebbi teljes sorozat, pedig tuti lenne még mit kitenni a Warner katalógusából.
Majd a Sorozatjunkie cikke lesz érdekes hónap elején, ahol napi bontásban kinn lesz a májusi terv.
-
zzola
titán
Philips TV-n nem remekel az app, simán kifagy és kidob. Frissítés nincsen...
-
hellomi
tag
Sracok!
HBO elofizetest szeretnek csinalni, de ugy olvastam, hogy abba az orszagba, ahol regisztralsz, azt a lokaciot kaptad, olyan nyelvu tartalmak/feliratok is lesznek. Igaz ez?
Kulfoldon tartozkodok, ha innen csinalnam, nem szeretnek csak itteni lokalizacioval ellatott tartalmakat latni.Amennyiben igaz, valaki tudna esetleg segiteni egy regisztracioban? Priviben is johet. Nem lennek halatlan!
-
törölt tag
A májusi felhozatalra nagyon kíváncsi leszek. Több Sony filmnek is ideje lenne bekerülni, idei Magic Mike és a Creed III is jöhetne, akár Shazam 2, Walking Dead utolsó harmada se lenne már rossz. Meg ugye 30-án csomó film lekerül, néhány régi klasszikussal igazán erősíthetnének. Április második fele nem volt valami erős azért filmekben, sorozatból ezen a héten is jön kettő érdekes start.
Criterion collection meg A24 filmek jöhetnének ezerrel amiknek szabadok a magyar jogaik.
-
totron
addikt
A váltás átregisztrálással jár ebben az esetben is majd?
-
l.skywalker
Topikgazda
Kérlek engedjük el a témát srácok. Köszi
-
törölt tag
Milyen élethelyzet hogy az ember nem akar folyamatosan előfizetni, ezért előfizet 1 teljes évre? Ez azoknak lehet hasznos akik lemaradtak az 1000 forintos akcióról, vagy valami miatt megszakadt az akciós előfizetésük, és pont. Akkora feneket kerítesz neki mintha 100 forintos tejre lehetne előfizetni a Lidlben. És ahogy zzola is írja, mi köze ennek az HBO Maxhoz?
-
Spec
őstag
-
Spec
őstag
Már miért ne lenne értelme?
Sorolom, hogy miért is van értelme:
1. Ha lemaradtál a 999 Ft-os előfizetési akcióról, akkor 1999 Ft/hó helyett, most egy évre előre előfizethetsz 33%-kal kedvezményesebb áron, ami kb. 1333 Ft/hó-ra jön így ki.2. Ha be is neveztél a 999 Ft-os kedvezményes akcióba, akkor folyamatosan elő kell fizess, különben megvonják a kedvezményt. Ha akár önhibádon kívül, megszakad az előfizetés (pl. mert nincs pénz a kártyádon, vagy letiltja a bank a tranzakciót), vagy ha szünetelteted, akár egy év után úgy döntesz, hogy nem akarod folytatni, akkor vissza kerülsz a normál előfizetői kalapba.
3. Ha nem akarsz vacakolni minden hónapban a levonogatással, mert pl. biztonságos web kártyát, vagy másodlagos számlát használsz a netes fizetésekre, amin nem tartasz folyamatosan pénzt. És ha éppen nincs rajta, és megpróbálja levonni, és nem tudja, máris ugrik az előfizud.
4. Egy évre előre kifizeted, és utána nincs rá gondod, pl. az esetleges kártyás szarakodások nem érintenek (pl. a bank letiltja, lásd Prime-os nyüglődés), de az esetleges díjemelések se fognak érinteni egy évig.
-
-
Spec
őstag
Hátha érdekel benneteket is, de végre kijött a SkyShowtime is a kedvezményes éves előfizetési konstrukcióval, hasonlóan mint a HBO Maxbal is van. Nem olcsóbb, mint a havi 999 Ft, viszont nincs meg a kényszer, hogy folyamatosan fenntartsd az előfizut, és nem kell havonta szarakodni a vonogatással, elég évente egyszer.
-
törölt tag
Hát srácok a letöltés funkció nem sokat ér. A képminőség gyatra, és feliratból se szedi le az összeset. Miért kellenek ilyen ostoba korlátozások? Még jó hogy nem kell sűrűn használnom...
-
azbest
félisten
érdekes, a firetv stickem főképernyőjén a hbo max ikonja átcserélődött hbo now-ra, pedig kézzel telepítem, mert euban nem támogatják hivatalosan az amazon platformját.
De lehet csak náluk anomália, androidtv-n ugyanaz az apk jó logót mutat. -
negyven2
veterán
válasz
GoodSpeed #8708 üzenetére
Anno, amikor indult a The Walking Dead, akkor a nemzetközi forgalmazást a Fox International vette meg, ami mind a map napig él (ez csak a "anya" sorozatra vonatkozik). És miután a Disney megvette a Fox-ot, így a jogok is az övek maradtak, vagy az általuk árusított platformokon látható érhető el a sorozat újabb részei.
És azért nevezik át Max-ra mert kb. tényleg az van, hogy sokan keverték az HBO-val, miközben az HBO-s tartalmak nagyon kis részét adták az HBO Max portfoliójának. Pluszban azért az HBO az egy minőségi jelzőnek is tekinthető, és az HBO Max megnevezés miatt voltak félreértések ebből (mert ugye egy HBO Max exclusive cím az nem jelenti azt, hogy az HBO minőség, hiszen az HBO-nak semmi köze hozzá). És nem is lesz, hiszen a WBD vezetése nem szól bele az HBO munkájába továbbra se (persze ahogy eddig is, úgy ezután is jöhetnek majd a HBO-ra HBO Max/Max címek).
Az meg, hogy miért csak jövőre jön ide (és a világ nagy része), annak főleg jogi okai lehetnek (licence). Meg eleve az USA-án kívül más modellben működött eddig is a HBO GO/HBO Max (és az HBO is). Ezért is fölösleges az árazás, képernyő/letöltés szám és felbontás miatti "szájtépés". Nagyon valószínű, hogy itthon maximum egy átnevezés lesz az egész (meg új talán app). Árban is nagyon valószínű, hogy nem igazán lesz változás, mert a magyar piac is az ár érzékeny kategóriába tartozik.
-
negyven2
veterán
Gondolkodtam, hogy kommentálom ezen remekmű cikket, de inkább nem teszem meg...
Inkább belinkelem a sorozatjunkie-s értekezést erről (ez nem hosszú, max a kommentekkel együtt az).
-
GoodSpeed
addikt
válasz
NyMRooD #8711 üzenetére
Remek. Tavaly novemberben lett véve, és ugye ez nem is mozifilm...
Index - Kultúr - Megszűnik az HBO Max
Innen a kedvenc részem:
"Az Egyesült Államokban 2020-ban, míg Magyarországon 2022 márciusában startolt el az HBO Max, ami az HBO GO-t váltotta. Most újabb változás jön, május 23-án a tengerentúlon megszűnik az HBO Max, helyét pedig egy vadonatúj platform veszi át, ami az ígéretek szerint havonta átlagosan 40 új tartalommal bővül."
illetve:
"Magyarországon 2024-ben lép majd életbe a változás"
Vajon miért húzzák így el a kontinensek között időben?
Innen meg érvelés lvl999
Már el is búcsúzhatunk az HBO Maxtól - Raketa.hu"Tekintve, hogy a cég évtizedekig építette, hogy "ez nem tévé, ez HBO", különös döntésnek tűnik eldobni ezt a sok munkát; a cég streamingért felelős vezérigazgatója azzal indokolja ezt, hogy az HBO "provokatív, újító szórakoztatást" nyújtott felnőtteknek, ám a Maxnak a gyerekek és a családok felé kell nyitnia, és az HBO név mellett a szülők "nem szívesen hagynák ott a gyerekeiket". Azt már nem érinti a szakember, hogy az ismeretlen "Max" mellett miért tennék meg ugyanezt, ahogyan azt sem, hogy gondolkodtak-e abban, amit a Disney csinál, vagyis, hogy a Disney+ mellett életben tartották Hulu nevű platformjukat is, és a kettőt csomagban árulják. Pont annyiért, mint a Maxot fogja a Warner."
-
GoodSpeed
addikt
Érdekes, a The Walking Dead, csak 11 évad 16. részéig van fent?
-
Mások is agyalnak, nem csak mi
:
A szemünk láttára nyírhatják ki az HBO-t
(A cím nem teljesen tükrözi a tartalmat, de mondjuk ez egy hosszú cikk, és egy rövid cím...)
-
NyMRooD
őstag
Jó hosszan válaszoltam, de lefagyott a browser, szóval oda lett
, zanzásítva:
- ha 4 müsorért kell utánam licensz díjat fizetniük, az valószínűleg többe kerül nekik mint ha 1 db 4k-s műsorért kellene terjesztéssel együtt.
- legyen feláras 4k tartalom, de akkor legyen olyan csomag is ahol nem kell vele együtt megvennem a fölösleges képernyőket és a mégfölöslegesebb letöltési kvótákat (ha kell a 4k valószínűleg nincs szükségem arra, hogy mobilra töltsek le tartalmakat, mert egyszerűen nem ott akarok műsort fogyasztani).szerk: a Warner meg már az AT&T előtt veszteséges volt, még most is azt tolja maga előtt, amire az AT&T is rá tett.
-
válasz
Pro Koryak #8702 üzenetére
A legtöbb (az összes?) streaming szolgáltatás veszteséges, beleértve az HBO Max-ot is (lásd az elmúlt hónapok híreit). Ez implikálja, hogy előbb-utóbb emelni kell az árakat, mert a részvényesek szeretnének pénzt látni a befektetéseik után. A kérdés az, hogy egységesen feljebb srófolják az átalánydíjat, vagy differenciálják az árstruktúrát. Jelenleg az utóbbi látszik nyerőnek (a legtöbb szolgáltató ebbe az irányba mozdult el.)
#8701 NyMRooD Én azt tippelném, hogy a 4K nagyobb költség, mint a több stream. A több stream-et normál esetben (családi felhasználásra van szánva) ritkán használják ki, és akkor sem mindenki 4K DS iMax filmeket néz egyszerre, hanem mondjuk egy ilyen stream megy a nappaliban, mellette a gyerek néz tableten mesét, és/vagy a nagyi nézi a kedvenc szappanoperáját a szobájában.
4K-t terjeszteni viszont drága, és szerintem nem csak a licensz díjak miatt, hanem mert nagyobb adatmennyiséget kell mozgatni, és annak durva költség vonzatai vannak. Szóval szerintem valamennyire igazságos is, ha az előfizetési díjakban tükröződnek a költségek.
P.S. Vicces adalék, hogy a "HBO"-t a nyilatkozatok szerint azért hagyták el a szolgáltatás nevéből, mert arról mindenki arra asszociál, hogy drága.
-
válasz
Pro Koryak #8702 üzenetére
Pedig logikus. Ha az olcsó csomagot még olcsóbban adnák az már szinte ingyen lenne. Akinek meg telik drágább tv-re az esetleg hajlandó többet is áldozni a minőségi(bb) szolgáltatásért.
-
NyMRooD
őstag
Csak példának hoztam fel, ha nem módosítanának az lenne a legjobb, egyébként:
- Ha 4 külön képernyőn nézik, az valószínűleg többe kerül a cégnek mint 1 képernyőn a 4k (persze ez függ attól is, hogy mi van az adott tartalom licensz szerződésében)
- Megnézném azt a statisztikát, hogy hány ember rendelkezik még olyan okos hd ready tv-vel, amiket támogatnak ezek az appok (persze sokféle módon okosítható is a tv, de szerintem még így is egy szűk rétegről beszélünk).
Amúgy elképzelhetetlen egy olyan megoldás, hogy 2 képernyő, 2 képernyő + 4k, 4 képernyő, 4 képernyő + 4k? Nekem ebben az új megoldásban az nem tetszik, hogy feláras lesz a 4k, de ha már feláras lesz akkor 1. legyen megfelelő mennyiségű tartalom, 2. akkor ne csak 2 lehetőség legyen, ha már választhatok aközött, hogy 4k vagy nem 4k választhassak aközött is, hogy 2 képernyő vagy 4 képernyő.
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Gitáros topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- 27% Számlával! Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- AMD Radeon 9000 széria
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xbox Ultimate előfizetések
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával