Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Egy ismerősnek van egy Daewoo 55DM53UA androidos TV-je.A play áruházban nem találja az HBO Max apk.Ha simán usb-ről telepiti akkor fog müködni a tv-n rendesen?
Természetesen van előfizetése. -
Spec
őstag
Legjobb egy évesre előfizetni. Az egyben 18.990 Ft, ami 1583-ra jön ki havonta. Onnantól nincs vele gond minden hónapban, és legalább egy évig tuti nem fog emelkedni a díjad, ami a mai világban elég előnyös dolog. Infláció, euro árfolyam, stb. ide vagy oda, te már kifizetted az egy évet

-
zseko
veterán
válasz
Danecay
üzenetére
Valamit vagy nagyon elnézett, vagy nagyon elrontott. Azóta is 1590-et fizetek érte. Eleve nem is lehet 3000 forint, maximum a mobilszolgáltatók 'húzzák le' az ügyfelet és adják drágábban az előfizetéseket (hbo, deezer, spotify), persze azért, mert biztosítják mellé a (szolgáltatásnak korlátlan) netet is.
Ja, vagy az lehet még amit azóta írtál.
-
Danecay
addikt
Ebben az esetben nem volt megszakítás, vagy lemondás. Arról nem lehet szó esetleg, hogy neki kábelen is van HBO előfizetése aminek külön havidíja van és a 2 összesen adja ki ezt a 3e Ft-os havidíjat, csak nincs külön szedve a számlán, a tesóm meg már lehet nem is tudja, hogy van neki kábelen is, esetleg azt gondolja, hogy a streaming-es és a kábeles, az ugyanaz az előfizetés, már feltételezve, hogy nem az. Én nem tudom, mert nekem nincs, lehetőségem sem lenne rá, mert ahol én élek, nincsenek ilyen luxus dolgok, hogy kábeltévé

-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Egy előfizetési díjjal kapcsolatos kérdés. Nem én vagyok az előfizető, hanem a tesóm, de ő nem ilyen fórumozós típus mint én. A lényeg, hogy le akarja mondani az HBO MAX előfizetését, mert elmondása szerint keveset nézi és, hogy már 3000 Ft-ot fizet érte, ráadásul úgy, hogy ő régi, tehát a korábbis GO-s előfizetők közül való, így 1590 forintos havi díjért mehetett tovább a MAX-ra, de még a új előfizetők is 2.390Ft-ért fizethettek elő a szolgáltatásra egy hónappal a beindulását követően, ami a mai napig így van.
Kérdésem az, hogy ez hogyan lehetséges? Más régi GO-ról érkező előfizetőnek is megváltozott a havidíja, ráadásul ennyivel?
Köszönöm!
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Talán kicsit OFF téma, de az MS store-.on böngészve belefutottam a WBD Screeners appba, ami nem más, mint az HBO-Discovery új appja. Meglepő hogy itthon is elérhető a Store-ból. Vagyis jó hír Windowsra végre talán jobb képminőséget és beállításokat kapunk. Valamint utána kerestem és elég sok platform támogatott, remélhetőleg mire hozzánk elér még több lesz: [link]
-
kENNYkEEE
csendes tag
Sziasztok!
egy kerdessel fordulok hozzatok, megpedig:
mas is talalkozott mar ezzel a hibaval, Samsung TV-t(tizen rendszer van a tv-n) hasznalok, de az HBO GO(regen) es a Max is folyamatosan laggol/akad a TV-n. Semelyik masik streaming szolgaltatassal nincsen semmi baj, minden flottul mukodik.
van esetleg vmi megoldas erre?probaltam masik netettel, frissitettem az app-ot, router ki be huzas, wifiin, kabelen, bongeszobol megnyitva, tv ki-be huzas
koszi elore is a valaszokat
-
sbai
tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Esetleg nem lehet, hogy a magyar szinkron van kiválasztva? Próbáld az angol eredeti hangot kiválasztani.
-
Vismajor01
addikt
HBOMaxon miért nem megy a dolby atmos?
Rávan irva a filmre h DV és DA, de amikor elinditom soundbar nem irja h DA lenne.
Amikor netflixen elinditom a DA filmet, akkor soundbar ki is irja, hogy "atmos", de HBO-nál semmi
-
fila
senior tag
Amerikai Store app-ból töltöttem le a 4k fire stickre a HBO maxot fél éve. Most a legfrissebb verzió van rajta sztem. Magától frissít.52.55.0 build 4.
Van viszont egy gondom néhány film lejátszással.
Pl sárkányok háza, the last of us, black Adam.
Ezeknél a filmeknél nem játszik le a képet. Hang van, de a képernyő fekete végig. Miért nem jó a kép, ezeknél vajon?A filmek 99%-a probléma mentesen megjelenik.
Full hd-Tcl tv-re van kötve a stick.
-
azbest
félisten
Régebben dobott fel popupot az alkalmazás, amikor olyan változás volt, amihez muszáj volt a friss verzió. Bár lehet az még a hbo go időkben történt. Amúgy nem kell vele különösebben foglalkozni, amíg működik.
Amikor legutóbb néztem, akkor az amcsiknál (ottani régióra van engedélyezve az amazon storeban app) sokkal régebbi verziós app volt, mint nálunk az androidtv storeban.
-
Spec
őstag
Sziasztok! Egy gyors kérdés... Én egy Amazon FireTV 4k sticken használom a HBO Max-ot. Erre az eszközre alapból nincs telepítve, és az alkalmazás áruházában se elérhető, úgy kell apk-ból felvarázsolni az eszközre. Ezt én meg is tettem, minden frankó, szépen működik azóta is. Viszont így magától nem frissül az alkalmazás, csak ha én újra telepítem manuálisan az újabb verzióra.
Érdemes ezzel bajlódni, ha kijön egy újabb verzió, vagy használjam ami fent van, ha jó, és csak akkor csesztessem ha valami gondja lenne. Amúgy jelez valamit, ha mondjuk már elavult az alkalmazás, vagy okozhat egyéb problémát? -
-
blakey
titán
Az a probléma, hogy ezeknek az appoknak a fejlesztői platformonként eltérőek, tehát ha most kijönne mindegyik platformra egy frissítés, akkor 99,9%, hogy eltérő vélemények lesznek a frissítés milyenségéről. Karácsony előtt voltak problémák az HBO Max-szal is tvOS alatt, néha leállt a lejátszás, volt, hogy a Dolby Vision-t SDR-ben játszotta le, de megjavult. Viszont a Prime HDR minőségével gondjaim vannak, nem tetszik, és mindegyik platformon hibásnak tűnik, ráadásul ezt központilag változtatják, volt olyan, hogy pl Apple TV-n a Gyűrűk úra sorozat egyik epizódja Dolby Vision volt, a következő meg HDR10+. Nem tudom, hogy mit csinálnak a fejlesztők, de szerintem hiányzik a fejlesztők munkájának "minőségellenőrzése", valamit mindig sikerül elcseszni. Netflixen hónapokig nem jelezte, hogy az anyag Dolby Vision-e vagy sem, egyszerűen Ultra HD-t írt, közben meg Dolby Vision volt, ezt most javították.
-
zseko
veterán
Lehet hogy ott nincs, mindenesetre én is a legrosszabbnak tartom. A tabletemen, ami igaz hogy már kilenc éves lesz idén, de gond nélkülmegy a youtube, netflix, prime video, disney, apple tv. A HBO az nem... Akadozik, nem folytonos lejátszás (saccra úgy 12-14 fps lehet), nincs minőségállítási lehetőség, nem lehet sd kártyára letölteni offline megnézésre, csak kizárólag a belső tárhelyre. Ami ugye kissé problémás egy 16GB-os tableten. A többi ezeket is megugorja...
-
blakey
titán
Apple TV 4K-n jelenleg nincs problémám az HBO Maxszal, 4K Dolby Vision/Atmos probléma nélkül működik.
-
sfefe
addikt
válasz
Jimbo75
üzenetére
Én most levelezésben vagyok velük mert ps5-ön a december közepi frissítés óta nem indulnak el a filmek csak hibaüzenet van azt meg mindig elküldöm de eddig semmi....
Most írták a napokban, hogy van új verzió, töröljem a régit és ezzel jó lesz..
Hát nem lett... Írtam is újból....
Barangolni tudok a HBO Max felületén de amint indítok egy filmet hibaüzenet jön és ennyi ki is lép az appból is...
(Pl Disney app megy annak is volt Dec középen egy frissítés a HBO -val egy időben ) -
venom8888
őstag
A netflix hamarosan megstunteti a jelszomegosztast, hbo nal vagy disney nel van megosztás?
-
Jimbo75
tag
Mármint a Go volt ezerszer jobb
-
Jimbo75
tag
válasz
Philips103
üzenetére
Jó neked, nekem be sem jön. Ritka fosparittya egy app, a Max ezerszer jobb volt, nem tudom mi a szarért kellett lecserélni...
-
Philips103
tag
Szevasztok!
mi lehet az orvosság, hogy ha 4ks samsung tvn ugy szakadozik az hbo max, hogy konkrétan nézni nem lehet?
2020as modellről van szó..
-
tamás86
tag
Sziasztok kodi addonban megy a magyar szinkron kiválasztása?Tegnap még jó volt ma csak angol hangsávokat add ki.Android tv app es telon is van szinkron.
-
-
Spec
őstag
válasz
üzenetére
Meginterjúvoltam a HBO ügyfélszolgálatot az ügyről. Ezt válaszolták:
"Köszönjük, hogy megkeresett bennünket!
A Discovery és HBO MAX összeolvadása egyelőre nem érinti az éves előfizetéseket, a leendő, érkező szolgáltatás még nem ebben az évben érkezik Európába.
Sajnos még nincs információnk arról, hogy pontosan mikor indulhat el az új szolgáltatás, amint többet tudunk meg, mindenképpen tájékoztatjuk meglévő ügyfeleinket erről. Egyelőre a leendő havidíjról sincs információ.
Ha bármi másban segítségére lehetünk, keressen minket továbbra is bizalommal!
Üdvözlettel és köszönettel, "
Ez alapján idén még elvileg nem várható semmilyen változás nálunk... -
-
-
Nos igaz, valóban osszeolvadnak - ami logikus lépés szerintem -, de még semmi konkrétumot nem tudni. (szerintem még az ottani fejesek sem egyeeztek meg a részletekben)
Ha USA-ban majd elindul az új szolgáltatás, többet fogunk tudni.
De tippre, felajanljak, hogy megszakitod -lemondod - vagy rafizetsz, mert tuti drágább lesz a Max. -
Spec
őstag
Sziasztok!
Azt olvastam, hogy a Discovery öszzeolvad az HBO Max-al, és sima MAX néven indul a közös streaming szolgáltatás valamikor tavasszal.
Nekem éves HBO Max előfizum van novemberig A kérdésem, hogy vajon a közös streamingre is érvényes lesz, vagy megszakad az előfizum, és jóváírást kapok időarányosan? Esetleg rá kell majd fizetni, vagy hogy fogják ezt kezelni a nem havi előfizetéseseknél?
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Segít neki, hogy euróban számláz, azaz noha valóban maradt 5 euró, forintban egyre nagyobb összegek tűnnek el az ember számlájáról...
-
negyven2
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Csak a sima, reklámok nélküli csomag havi ára emelkedik $1-ral! A reklámos is marad $9.99, meg az éves reklám nélküli előfizetés is maradt $149.99. Olyan életre szóló akció ott nem volt (meg a világ nagy részén se).
És nem, jelenleg semmi sem utal arra, hogy az USA-n kívül bárhol máshol emelnék az árát. Az ilyenekről regionális szinten szoktak dönteni. Illetve ha lesz is az nem az $1 alapján lesz, hanem pl. 7% lesz mint eleve odakint.
-
Rigormortiis
veterán
Én csak azt nem értem, hogy a Spotify hogy hozza ki a matekot úgy, hogy amióta jópár éve Magyarországon van, nem emelték árat.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
üzenetére
Itt a fenti cikkel kapcsolatban az kapott ekkora figyelmet, hogy mindenkinek emelik 1 dollárral az árat, annak is akik kedvezményes áron fizetnek. Nem is azért érdekes, mert itthon is fognak-e emelni avagy nem, hanem hogy a lemondásig tartó kedvezményes ár is változik. De mondjuk míg 1 dollárral addig nem vész, csak nálunk ez simán lehet 500 forint

-
LouiS22
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Na de az mire ideér, rákerül az áfa és máris 450 forint

-
törölt tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Az mondjuk egy akciós ár, nem venném itt figyelembe.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Mi Box S-en kedden még jó volt, azóta nem néztem.
-
blakey
titán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Igen (Nexus).
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv! Aki esetleg Kodi plugin által használja a HBO MAX-ot, annak müködik?
-
LouiS22
veterán
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Nagyon régen már volt a kínálatukban (meg még korábban is a "tévében", én valamikor 1997 körül láttam az HBO-n), egyébként kiváló film (elég csak a szereposztásra egy pillantást vetni, még két mondatra is világsztárok mentek), érdemes megnézni.
Nekem az egyik kedvenc filmem, úgyhogy köszi, hogy erre most indirekt módon felhívtad a figyelmem
-
-
Jakesz
addikt
Az újonnan megjelenő tartalmak a nap mely időszakában szoktak élesedni HBO Maxon?
-
negyven2
nagyúr
válasz
üzenetére
Szerbiában volt olyan akció, hogy aki az elején csatlakozott annak "élethosszig" tartó akcióban havi €3 lett a havi díj. Egyébként ott és Horvátországban is havi €5 a havidíj! Bulgáriában pedig havi €3.
Amúgy sorozatjunkie-n is van egy folyamatosan frissülő post erről, amiben főleg a már magyarul most is elérhető tartalmakat listázzák:
Ilyen lesz a magyar SkyShowtime kínálata?
Pluszban ugye spanyol források alapján február 14-én indul idehaza is!
-
-
válasz
LouiS22
üzenetére
Ennek mennyi lesz az előfizetési díja?
Index - Kultúr - Szentgyörgyi Bálint: A közönség hangja fordította meg a sorsunkat
-
LouiS22
veterán
"A SkyShowtime megvásárolta a Warner Bros. Discovery-től 21 HBO Max Europe-sorozat, köztük A besúgó jogait is - utóbbit más platformok is próbálták megszerezni itthon, de így a februárban induló streamingre kerül.
Ez mindent tavaly lekerültet fed, valamint 3 be nem mutatottat.
Ez természetesen azt is jelenti, hogy adott esetben berendelhetik bármelyiknek a folytatását".
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motoros topic
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- További aktív témák...
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mikrovállalkozás