Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
-
LOGOUT.hu
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
negyven2 #9355 üzenetére
Majd meglátjuk. Azért jó lenne ha több Warner klasszikus felkerülne.
Meg azt pletykálják most, hogy a Sony felvásárolná a Paramountot. Ezzel hozzájuk kerülne a Paramount+, illetve Európában a SkyShowtime egy része, úgyhogy lehet, a Sony cuccoktól búcsút kell intenünk néhány éven belül.
-
-
TrollBalint
addikt
válasz
negyven2 #9230 üzenetére
Én sem bírom a reklámokat, ha tehetem olyan szolgáltatásra fizetek elő. Ezért lettem Streaming-es, és nem kábeltévés. Persze, ha behozzák a reklámokat, még mindig kérdés, hogy milyen formátumban, mert ha olyan, mint a kereskedelmi tv-ken, hogy 15 percenként van 20 perc reklám, az bosszantó. De ha film közben nincsen, csak előtte néhány perc, arra még azt mondom oké és ár/érték arányban jobb is lehet.
Alex91: nekem is van prime előfizetésem, mert csak 1000 Ft és jár hozzá a gaming, de én alig találok rajta néznivalót, és a keresője sem igazán baráti meg úgy az egész UI. Ráadásul - legalábbis tv-n - iszonyat lassú, és körülményes keresni / nézni dolgokat (van-e hozzá felirat, miről szól, stb.)
[ Szerkesztve ]
-
fokukac
nagyúr
válasz
negyven2 #9220 üzenetére
annyira vicces, hogy 2 évente új szolgáltatás indul, és úgy harangozzák be, mintha ez valami új lenne... pedig nem is. Ja és "lifelong" kedvezményekről beszélnek, miközben ennyi újratervezés van, ilyen gyakran...
#9222 erahurka
ez is nagyon vicces, hogy ennek örülünk 2024-ben, hogy nincs szó reklámról... bámulatos[ Szerkesztve ]
-
elder troll
őstag
válasz
negyven2 #9220 üzenetére
Telex-es hírben olvastam ilyet is:
"Azoknak a jelenlegi felhasználóknak, akik éltek az HBO Max életreszóló előfizetési kedvezményével, megmarad a 33%-os kedvezményük a mindenkori árból, ha továbbra is aktív az előfizetésük.'
A mai napig 1590 forintot fizetek érte havonta, szerintem váltásnál megcélzom a prémium csomagot, ha arra is lesz kedvezmény.
-
-
-
negyven2
veterán
válasz
negyven2 #9219 üzenetére
MAX - Május 21-én indul el a Warner Bros. Discovery streaming szolgáltatása Magyarországon
Két csomagban lesz elérhető
Standard csomag:
- A felhasználók egyszerre 2 eszközön streamelhetnek tartalmat.
- A tartalom Full HD felbontásban lesz elérhető.
- Ebben a csomagban lehetőség nyílik maximum 30 letöltésre a tartalom offline megtekintéséhez.Prémium csomag:
- A legjobb fogyasztói élményt nyújtja.
- A felhasználók egyszerre 4 eszközön streamelhetnek tartalmat.
- A tartalom elérhető lesz Full HD vagy 4K felbontásban, illetve Dolby Atmos hanggal, ahol ez rendelkezésre áll.
- Ebben a csomagban lehetőség nyílik maximum 100 letöltésre a tartalom offline megtekintéséhez. (Korlátozásokkal.)Illetve lesz egy kiegészítő csomag is
Sport kiegészítőcsomag:
- A Sport kiegészítőcsomag hozzáférést biztosít a legfontosabb sportesemények közvetítéseihez, beleértve a Grand Slam-tenisztornákat, a kerékpáros Grand Tours-okat, a - - Le Mans-i 24 órás autóversenyt, az Eurosport 1 és Eurosport 2 lineáris csatornát és számos további tartalmat.
- Ügyfeleink a helyi műsortáblázatokból tájékozódhatnak az országukban elérhető tartalmakról.
- A Sport kiegészítőcsomag bármelyik alapcsomaghoz megvásárolható.
- A felhasználók egyszerre 2 eszközön streamelhetik a sporttartalmakat (az alapcsomagjukban elérhető streamekből).
Idén nyáron, abban a 25 országban, ahol a Max elérhető lesz, egyedül ezen a platformon látható majd a 2024-es Párizsi Olimpiai Játékok minden egyes pillanata. A Párizs 2024 mindegyik csomagnak része lesz, így gondoskodunk arról, hogy minden ügyfelünk teljes hozzáférést kapjon a világ legnagyobb sporteseményéhez.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
negyven2 #9033 üzenetére
Nem most dőlt el hogy leveszik, tuti nem marketing fogás.
Értem hogy jogdíjak meg ilyenek, de pont akkor veszik le mikor eredetileg jött volna a Dűne 2? Régi Batmanek is lekerültek a Flash előtt. Meg szinte egyáltalán nem jönnek klasszikus Warner filmek. Dzsunka művészfilmek érkeznek amiknek 50 értékelésük van IMDb-n, meg Sony cuccok. Meg most azt hiszem 3 Woody Allen film, gondolom a Criterion Collectionből, azokat várom.
[ Szerkesztve ]
-
-
NyMRooD
őstag
válasz
negyven2 #8695 üzenetére
Legjobban nem az árazás húz fel (bár szerintem a 4k-s csomag drágább lesz mint a mostani kedvezményes), hanem az üzlet politika, hogy ők is meglépik azt, hogy a 4k-ért külön fizetni kell, nem tetszik ez az irány. A problémám az, hogy a többi extra dolog egyszerüen sem itt sem a netflixnél nem érdekel, 1-2 képernyő + 4k és reklámmentesség nekem teljesen megfelel, a mostani itthoni árazássokkal mindenre is előfizetek (ok, netflixet ketten fizetjük) és szinte teljesen leálltam a virágboltban vásárlással (inkább megvárom amíg 1-1 film felkerül valahová), de a várható változások engem abba az irányba fognak elvinni, hogy teszek a kedvezményekre és az állandó előfizetésekből időszakosak lesznek, amiből meg majd az lesz, hogy megint elkezdek virágboltba járni, ami nekik bevétel kiesést nekem meg kényelmetlenséget jelent.
-
NyMRooD
őstag
válasz
negyven2 #8687 üzenetére
Hát a netflix stratégia lekövetéséhez csak gratulálni tudok, feltolhatják maguknak az örökké 50% kedvezményt is, ha itthon is meglépik, majd előfizetk 1-1 hónapra amikor jön valami értelmes az éves előfizetés helyett (a 4k tartalom egy csomaggal feljebb pakolására gondolok, netflixnél legalább bőven van úgy tartalom).
-
válasz
negyven2 #8679 üzenetére
Hivatalos: Max lesz az HBO Max, jön még egy Trónok harca, lesz Harry Potter-sorozat
"Az amerikai árazást is bejelentették:
- A reklámmentes változat egy hónapra 15,99 dollár, egy évre 149,99 dollár.
- A reklámos változat egy hónapra 9,99 dollár, egy évre 99,99 dollár.
- Egy úgynevezett „ultimate” előfizetésben nincs reklám, 4K UHD felbontást és Dolby Atmos hangot támogat, 100 letöltést enged, ez havonta 19,99 dollár lesz, egy évre pedig 199,99 dollár." -
válasz
negyven2 #8681 üzenetére
https://pcworld.hu/pcwlite/nevet-valt-az-hbo-max-valtozik-az-ara-is-324798.html
"
Az előfizetők három szint közül válogathatnak majd:
A Max Ad-Lite 9,99 dollárba kerül egy hónapra vagy 99,99-be egy évre, és ennek előfizetői két készüléken fogyaszthatják a tartalmakat egyszerre, legfeljebb 1080p-s felbontásban, 5.1-es hanggal, ám reklámokat kell elviselniük cserébe, és nem tölthetik le a filmeket, sorozatokat, műsorokat;A Max Ad Free-ért 15,99 dollárt kell fizetni, vagy egy évre 149,99-et, és ugyanazt nyújtja, mint az iménti, de reklámok nélkül, illetve 30 tartalom letöltésének lehetőségével;A Max Ultimate Ad Free pedig 19,99 dollárba kerül havonta vagy évente 199,99 dollárba, négy eszközön használható párhuzamosan, 4K-s felbontást, Dolby Atmos hangot, és 100 tartalom letöltésének lehetőségét kínálja. -
-
Rison77
senior tag
válasz
negyven2 #8267 üzenetére
De jó lenne, ha erről tájékoztatnák az előfizetőket akár email formájában akár a platformon.. Pénteken kezdtem el nézni a Raised by Wolfot, az első évadot ledaráltam, most jött volna a következő, de eltűnt a folytatásokból,hiába kerestem rá nem találtam, és utána szembesültem itt a kommenttel, hogy az is kikerül.. mert csak a Westworld miatt volt hangos minden. Ezt nem is értem mit spórolnak azon ha saját gyártású sorozatot vesznek le aminek a jogai náluk vannak kb, és máshol nem is elérhető.. Mindegy így marad a virágbolt..
-
P1eTr0
aktív tag
válasz
negyven2 #8254 üzenetére
Sajnálattal látom, tényleg lekerültek. Nem is értem teljesen... Igazából ez a bajom a streaming-el, hogy "jönnek-mennek" a tartalmak, a szolgáltató kénye-kedve szerint. Ezek után ne csodálkozzon senki, ha vannak olyanok, akik a virágbolt felé fordulnak.
Persze tudom, nem dől össze a világ, meg van még mit nézni, de ez akkor sem tetszik nekem. Ilyenkor legalább megerősödött bennem, hogy nem volt kár a BD/UHD tartalmak fizikai formátumban való megvétele... Költséges, de azok csak akkor kerülnek le/el a polcról, ha eladom őket
(Jó, erre lehet azt mondani, az pedig idővel megpusztul...)
A Westworld-ot nagyon sajnálom, azt is, hogy elkaszálták. A listából talán 1-2 dolgot néztem volna meg, inkább az elv zavar.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy topik
- SörcsaPH!
- Linux kezdőknek
- Split Fiction - Máris túl az 1 millión
- Politika
- Jövőre visszatér a BlizzCon
- Asztalos klub
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest