Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
Le van írva a honlapon, hogy minden meglévő, érvényes előfizetéssel rendelkező account automatikusan migrál. A többit meg majd elmondja a szolgáltató. Ez is le van írva. És ez lentebb már ki lett tárgyalva.
De ha arra képtelen vagy, hogy a honlapot végiggörgesd és értelmezd, akkor valójában ki a pubi? -
norbertoth
senior tag
Már csak arra lennék kivi, hogy az összes régi warner Bro film is elérhető lesz-e, (szinkronosan) mert ha igen, akkor már kell is
-
Szári
tag
Sziasztok. Valakinek van arról információja, hogy aki szolgáltatótól kapja az HBO GO-t HBO pack mellé esetemben Digi azokkal mivan? Van erről valami hír? Benyeli a szolgáltató, emelnek vagy megszűnik? Ha valaki tud valamit írja már meg. Mert ha megszüntetik akkor addig lenne rá érdemes előfizetnem amíg él az akció.
-
jsk
senior tag
Közben kiszivárgott a Disney+ ára is: "A Mentrum jelentette, hogy az HBO Max magyar premierdátumához hasonlóan idő előtt kiszivárgott a Disney+ magyarországi ára (kép). Eszerint egységesen 3090 Ft-ot kell majd fizetni a szolgáltatásért havonta, míg az éves díj 30.990 Ft lesz."
-
-
totron
addikt
Sokan lusták ésvagy szövegértés gyatra, de van, hogy fórumon a kapcsolt gondolatok újat hoznak, más megvilágításba helyeznek, így szerintem nem árt beszélgetni, mindenkiben jobban letisztul, gyakorlati alapon, több szálon is visszaigazolódik a tényállás.
Átalakul a fiók... Ez lehet jó hír a VIP accountosoknak.
-
csibor
addikt
Sziasztok!
Idáig nem foglalkoztam vele. A kérdésem Google Chromecast 3 vagy mi stick lenne jobb választás buta tv-hez. -
Harbinger85
aktív tag
válasz
LouiS22
üzenetére
Újra olvassva tényleg.
"Amikor az HBO Max elindul, az HBO GO-fiókod HBO Max-fiókká fog átalakulni. Tehát azonnal hozzáférhetsz majd az HBO Maxhoz, ha már regisztráltál és előfizettél az HBO GO-ra.
Szerintünk ez egy elég nyomós érv amellett, hogy már most regisztrálj az HBO GO-ra!""Az HBO Max indulását azzal ünnepeljük meg, hogy már meglévő és új előfizetőink számára kihagyhatatlan, 33%-os kedvezményt biztosítunk. Örökre*."
A vastagbetűs részt futottam át, de nem vettem észre a lényeget. Vouchernél pl. az volt a kitétel hogy új fiók, új regisztráció és a support is mondta kell az új e-mail, mert a régi a rendszerben van. A jelenlegi e-mail címem még "él" március 12. ugye 365 napig, utána törlik a rendszerből.
-
azbest
félisten
Ha minden igaz, akkor a globális hbo max appot fogjuk mi is használni android platformokon. Ez annyiból jó hír, hogy az például az amazon fire tv stickekre is van. Még nincs magyar régióra engedélyezve sem az amazon app storeban, sem a google play storeban, de gondolom induláskor megteszik ezt. Ha minden jól megy, akkor külön kézzel telepítgetés nélkül is elérhető lehet a max a firetv stickeken

Ez azért érdekes, mert kb minden nagyobb streaming van rajta és rendszeresen nagy akciózása van annak. -
LouiS22
veterán
válasz
Harbinger85
üzenetére
Igen. Le van írva a honlapon is

-
Harbinger85
aktív tag
1590 Ft per hó! Ez pofátlan jó ár ha azt a tartalmat kapjuk, amit neten találtam. De még a 2390 Ft se rossz. Kár hogy cska én nézénm, így kicsit "sokkalom" vagyis inkább sajnálom magamtól.
Egy kérdés: nekem van még egy élő fiókom egy adott e-mail címmel, ha azzal regisztrálok is él a kedvezmény, vagy pl. ha e hótól újra előfizetek még a GO-ra?
-
Sesy
aktív tag
sziasztok,
van egy samsung qe55q80 tv-m amin tegnap előttig minden gond nélkül ment az hbogo.
ma nagy fekete képernyő van amikor be akarok lépni az alkalmazásba. közvetlen előfizetésem van, a díj ki van természetesen fizetve, a tv-n a legfrisseb app van telepítve, illetve ha pc-n lépek be akkor minden jól működik... hol lehet a probléma?
előre is köszi a segítdéget
-
totron
addikt
Próbálom kitalálni, hogy a felsoroltak közül melyik adja a leghosszabb termékidőt és tekinthetünk rá legkevésbé termékkapcsolásként. Ki milyen eszközön, mennyi ideje HBO-zik? A tv OS-eken megjelenő, átmeneti lehetőségeket ne vegyük bele a sorba.
(#6166) LouiS22, itt is az a kérdés, hogy meddig maradnak fenn az adott tartalmak. Gondolom pont ki lesz találva, hogy ne érje meg szórakozni az eseti előfizetéssel, hanem a folyamatos a jó a felhasználónak, lásd kedvezmény. Eddig ki hogy érezte, megérte folyamatosan előfizetésben lenni? Itt most nem arra vagyok kíváncsi, belefér-e a költségvetésbe, hanem a tartalmak rotálódására/egyéni érdeklődés tükrében.
-
Kaba
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Lehet több lesz,mint a Netflixnél
,
de Március középén már lesznek tapasztalatok és akkor eldöntheted,hogy neked is elégséges lesz.(A skandináv országokban és spanyolban elégedettek az ügyfelek a 4K tartalommal). -
djnice
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Szerintem nagyon sok, a kinti web-dl-ekből ítélve és a többsége Dolby Vision.
-
Kaba
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
A HBO MAX az minőségjavulást is hoz a GO-hoz képest(nemcsak a 4K miatt),lesz 5.1-es térhangzás és Dolby Atmos is.
-
Farkassacred
őstag
Ebben árban szerintetek mennyi 4k tartalom lesz vajon? Mert szerintem nem sok. A netflix 4500 forintos árához viszonyítva sok változást nem remélek itt a minőségben.
-
Kaba
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen.Elérhető a tévéken Samsung,LG,Android,
a streaming eszközökön Apple tv 4K,Google Chromecast,
Játékkonzolok,PS5,PS4,Xbox One,Xbox series X/S,
mobilokon,táblagépen. -
l.skywalker
Topikgazda
FYI: úgy néz ki, hogy az HBO Max már Xbox konzolokra is elérhető lesz (a Go-val ellentétben)
-
LouiS22
veterán
Vagyis igyekeznek azzal behúzni előfizetőket éves dealbe, hogy egyébként változhat menet közben (és ebből következően változni is fog) az előfizetési díj.
Még egyszerűbben: nem azt jelenti a 33% kedvezmény, hogy az induláskor aktuális árazás az idők végezetéig annyi, amennyi volt, hanem azt, hogy az aktuális listaárból kapod a 33% kedvezményt mindaddig, amíg nem szakítod meg az előfizetésed március 31 után.
-
Kaba
veterán
Kiegészítés.
Az akciós 33%-os kedvezmény az Március 31-ig vehető igénybe és a lemondásig tart.(de a havidíj az közben változhat).
Április 1 után lesz egy éves egyösszegű befizetésű kedvezményes akció ahol a 12 helyett 8 hónapot kell fizetni.Ennek a díja 18990Ft lesz(1582Ft-os havidíjnak felel meg). -
jsk
senior tag
Fel is bolydult a Facebook oldaluk. Sokan az elmúlt hetek történései miatt máris a TV app miatt izgulnak.
-
Vérboci
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
egy darabig, nyilván. aztán majd emelnek.
mindenesetre ez a 33% kedvezmény addig, amíg nem mondod le elég jó fogás és megkötheti azokat, akik párhavonta streaming szolgáltatót váltanak -
l.skywalker
Topikgazda
-
Kaba
veterán
A HBO MAX honlapja aktualizálva lett. A MAX Március 8-án indul.
A havidíj 2390 Ft lesz.A régi és újfelek is kapnak 33%-os kedvezmény ameddig folyamatos előfizetők maradnak.Az akció Márc8-31 között tart. -
Rigormortiis
veterán
Az mitől lehet, hogy tableten hiába nyomok rá a letöltés opcióra, csak a "várakozást" írja ki és nem tölt?
-
azbest
félisten
válasz
Yodafon
üzenetére
lehet kapni olyan pár dolláros dobozkát, ami hdmi jelből leszedi a hangot stereo analog / 2.0 vagy 5.1 optikai és réz digitálisra. Én egy fire tv stickről szedem le egy ilyennel a hangot, hogy sima jack hangszórót rádugjak. Mert a projektornak gagyi a hangja és a hangkimenet jackje is torz. Én még 9 dolcsiért vettem 4 éve. Látom most is akad 10 docsi körül, bár a legtöbb lista inkább 20ért ír hasonlót. 4k képhez nem tudom jó -e én fullhd megjelenítő előtt használom. Reklámoznak sokféle hasonlót, van aminél 4k-t is írnak.
-
Yodafon
őstag
Amugy jol sejtem ilyen kulso stickeken buko lesz a jovobeni 5.1? Mert ugye HDMI-n, Samsung tvn nem lehet DTS vagy Dolby Digitalt kitolni....
-
blakey
titán
válasz
Harbinger85
üzenetére
Mivel a GO-ra lehet külön, kábeles szolgáltatás nélkül is előfizetni így nem csak plusz szolgáltatás. A kábeles előfizetések mellé jár a GO, viszont csak a GO mellé nem jár kábeles szolgáltatás így az utóbbi nem plusz szolgáltatás hanem maga a szolgálatára amiért előfizetsz.
-
Harbinger85
aktív tag
Ahogy totron is írja meg ell szokni. Az tényle gpozitívum hogy minden felülelten tisztán látod mikor kerül le majd egy film és mi a premier. Az itnerfésze TV-n szerintem jobb, mint a Prime-é, de őszintén egér híján TV mindegyik kezelése rémálom.
1. nincs, ezek a többi szolgáltó "védjegyei", talán a MAX változtat ezen
2. tény: kevesebb tartalommal bír, mint a netflix átláthatlan ajánlásai, de kicsit letiszutltabb is. Ne feled a GO csak egyfajta plusz sdzolgátatás mobil platformokra a HBO csatonák mellé! A MAX lesz olyan, mint a Netflix
3. A keresőt sose használtam, mindig átfutom a teljes tartalmat műfajonként
4. ezek majd márciusban mennek végbe, mire megszokod a GO szerintem jönni fog a MAX -
totron
addikt
A MAX több filmet hoz majd, de zömében nem csemegékkel, filmritkaságokkal fog bővülni a kínálat. Többen beleesnek ebbe a hibába főleg a GO ajánlásai miatt, hogy úgy érzik körbe értek, de jóval több annál a kínálat. Adj időt magadnak, szívd magadba a struktúrát. A weblapon átláthatók a menüpontok, járd be mindegyiket, hagyd ülepedni az azokban látottakat. Van hamarosan szekció, a hamarosan levételre kerülteket is jelzi piros flag. Más, mint a Netflix (szerintem jobb, de ez szubjektív nyilván).
-
qqzs
őstag
Nemreg ota nezem a hbo go-t android teven.
Netflix es amazon prime volt eddig
Lenne par kerdesem.
1. Van valami lehetoseg a intro es recap atugrasara?
2. Mikor eloszor neztem a kinalatot nekem ugy tunt mintha egy ketszaz filmes videotekat neznek, de eleg sok ismerosom ajanlotta gondolom nem latom a fatol az erdot. De nincs pl mi az ujna heten vagy uj filmek kategoria pl.ami azt sugalja hogy ennyi van amit latsz oszt jovan. Milyen gyakran jonnek uj filmek es honna tudunk rola.
3. Ez a kereso az android teven egy sorban nem szurja a programozok szemet. Ez mas platformon is ilyen?
4. Pontosabban az fire stickre csak a android tv valtozatot sikerult felrakni. De mi ez az hbo max meg hb go migracio amit lentebb olvasok. Mas appot kene felrakni és akkor tobb filmet latok? -
azbest
félisten
válasz
kicsigee444
üzenetére
ne a keresőbe írd be, hanem a címsorba [https://hbogo.hu/activate]
-
azbest
félisten
válasz
kicsigee444
üzenetére
-
kicsigee444
csendes tag
Sziasztok!
Az hbogo.hu/activate oldal megszűnt létezni, így nem tudom Mi sticken nézni az Hbo go-t. Utoljára kb. tavasszal néztem akkor még működött. Esetleg változott azóta valami?
-
azbest
félisten
válasz
Harbinger85
üzenetére
A végleges feltételeket nem tudni.
Az amcsiknál kétféle tarifa van. Az olcsóbban nincsenek mozipremierek, de vannak reklámok. A drágább reklámmentes és mozifilm premieres.
Meg van némi kavar abban is, hogy az amcsi nagyobb csomagban mozival egyszerre van film, de nálunk meg mozi után 45 nappalt hallani. Szóval lehet teljesen más nálunk, mint amcsiknál. -
Harbinger85
aktív tag
Szerintem még 4000 Ft-ot is megér a MAX. Sokkal jobb, mint a Netflix és az is megvan 3500. Én hogy 1 hónap ingyent kaptam voucherral szerintem többet néztem az 1 hónapban, mint a Netflixet 1 év alatt. Igaz, az javában a csajok végett van.
Lentebb annyi infót olvastam róla, csak egy dolog érdeklen: lesz neki saját Windows appja? Valahogy jobbnak érzem, mint a böngészős megoldást meg talán jobb képet is ad. TV-n tuti elfut, mert webOS 5.3.0 2022 az LG TV OS-e. De azt úgyis a párom bérli 24/7, szóval hogy megnézzek valamit eredeti nyelven szinte esélytelen.
Az ár. Ha msot nem vagyok előfizető, de pl holnap vagy februárban előfizetek akkor is marad a régi ár MAX-nál? Vagy hogy ezek kiszivárogtak már nem érvényes? Bár nekem úgyis jó ha néha összevárom a filmeket és előfizetek egy-egy hónapra néha. -
prisz
senior tag
HBOGO és HBOMAX user átmigrálás után, egyelőre maradnak az árak, túl sok lenne az adminisztráció, ráadásul hónapokkal előtte be kell jelenteni aszf-ben az árváltozást. Ez inkább a kábelszolgáltatóknál lenne nehézkes. Tehát, a jelenlegi előfizetőknek, átállás után sem lesz áremelés.Átmenetileg!!! Új előfizetők, kb 15-20%-os áremelésre számíthatnak.
-
Alex91
félisten
válasz
LouiS22
üzenetére
Ha az enyemet atvaltja a jelenlegi aran siman MAX-ra (meg azzal a kikotessel is, hogy az ar addig ennyi, mig meg nem szakitjak az elofizetest), akkor ok. 4 ezret mar sokkalanek erte, de gyanus, hogy 3 500 - 4 000 Ft lesz itthon az ara. Az akcios meg 1 500 - 2 000 Ft. (Mondjuk en a helyukben a jelenlegi GO aran akcioznam.)
-
-
Kaba
veterán
Kiegészítésképpen.Az összes Skandináv országban és Spanyolországban is így volt.Az új előfizetők részére adott kedvezményt(50%), az első hónapban kellett igénybevenni,később már nem lehetett ez addig jár ,ameddig rendszeresen fizetve lesz,megszakításnál már nem jár és más kedvezményt sem lehet már eztkövetően igénybevenni.
Volt még egy éves kedvezmény is.Egyösszegű fizetés esetén csak 8 hónapot kell fizetni a 12 helyett.(33% kedvezmény az éves díjra). -
Bocs, én már korábban írtam, hogy nekem nem kellene az okostévé. De manapság butatévét gyakorlatilag csak az alsóbb árszegmensben, gyengébb panellel lehet kapni. Az hogy veszek egy okostévét és később amikor ez a funkciója részben használhatatlanná válik veszek hozzá egy okosítót, számomra nem megoldás. Nem azért mintha ezeket nem ismerném, sőt. Az első lcd tévém az első sorozat FHD LG-k közül került ki. Amikor én azt már lecseréltem egy 3D-s LG-re, átkerült nagylányomékhoz. Vettem nekik hozzá egy Mi Box S-et és tök jól működött vele. Az a tévé több, mint 10 évesen úgy vált használhatatlanná, hogy a tápegysége ment tönkre és az LG Magyarország szerint már nincs hozzá alkatrész, nem javítható. Régivágású műszerészt pedig nem találtam aki vállalta volna.
Egyébként a frusztráltságom inkább abból ered, hogy ez az egész fogyasztói társadalom nem jó így, igazítani kellene valahogy rajta. Nem pedig abból, hogy rossz ajtókat döngetek. Félreértés ne essék, amikor az 5 éves 3D tv-vel megcsinálta ezt az HBO Go, amit most többekkel is, akkor én vettem egy új tévét (és lemondtam az előfizetésem). Mert ez szerintem nem fair szolgáltatás így. Érdekes a Netflixnél nincsenek ilyen problémák.
-
törölt tag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Amennyi részletet ő már "kiszivárogtatott" az elmult pár napban, több forumoldalon, azzal simán lehet bennfentes😃
Csak legyen igaza, hogy, olcsobb lesz, több kinálat és kedvezmény is jár ... -
Vérboci
addikt
válasz
chaosmonger
üzenetére
Hogy a telefonok egyre erősebbek és a nagyobb erőforrás igényű alkalmazásokat a régi gyengébb készülékek nem tudják futtatni az természetes.
nagyobb erőforrás igényű alkalmazások, úgymint gmail, viber és a böngészők?
életemben egy percet nem játszottam a telefonomon, alap alkalmazásokat használok, melyek felhasználói oldalon gyakorlatilag semmit nem változtak az elmúlt 10 évben, mégis 2 évente telefont kell váltanom, ha nem akarom a betárcsázós net vagy a c64 töltögetős nosztalgiáját érezni.az okostévé közelebb van technikailag a telefonhoz, vagy egy számítógéphez. ha a szoftvere elavul, frissíteni kell. ha az adott hardverre nincs már szoftver, akkor hardvert kell cserélni. akinek ez 2022-ben újszerűen hat, az átaludta az elmúlt 30 évet
-
totron
addikt
válasz
mobilizmo
üzenetére
Pontosan erről beszélek - és ami most sem fog átmenni - hogy nem megfelelő a gondolat, a hozzáállás, a logika. Beépült a tudatba, hogy kell a tévé, az okostévé, innentől kezdve kvázi jogos a panasz, de ha a gyökerétől vizsgálnád az egész szituációt, akkor látnád, hogy nem a megfelelő vágányon mozogtok, ezért érnek gaz igazságtalanságok. Nos, ehhez némi belátni akarás és képesség szükséges és átlátása a merketingnek, de végső soron önismeret. Haszonélvező vagyok, fogyasztó nem: ha nem pörgetnék a gazdaságot, nem lenne vásárlóerő, akkor ami ma elérhető, az csillagászati áron létezne csak, ha egyáltalán kifejlődésre kerül.
Lehet, kell is kapukat döngetni tarthatatlanság esetén, de ha nem a megfelelőt püfölöd, akkor legjobb esetben is csak egy frusztráltsággal teli kifulladás lesz a jutalmad. Ahelyett, hogy élveznéd a tartalmat. Nem tudom ezt jobban elmagyarázni, erdey_a foglalta össze jól, csak valahogy súlytalan a szemetekben a kőkemény tény: 10-20ezerért is van megoldás. -
Amit leírtál az alapján én meg azt mondom, te eléggé a fogyasztói társadalom haszonélvezőinek ideális fogyasztója vagy. Mi akiknél szerinted nem teljesül az elhintett életérzés intenzitása, hossza, milyensége, úgy gondoljuk, hogy nem jó ahogy ez az egész működik. Elárulom, én még abban is hiszek, hogy ha elég sokan a fogyasztók közül hangot adnánk a nemtetszésünknek, esetleg a (nem) vásárlásainkkal is éreztetnénk (avagy sokkal tudatosabban vásárolnánk), akkor ezen változtatni is tudnánk.
-
totron
addikt
válasz
chaosmonger
üzenetére
Kétféle embert látok: amelyiket rendre eléri a bosszankodás állapota, mert nem teljesül az elhintett életérzés intenzitása, hossza, milyensége, a másikat meg a dedikált tartalom érdekli és csendben céleszközt cserél, ne adj isten előre gondolkodva beszerzi azt. Zömében az egyéb forrásokból is vígan beszerezhető blockbustert rajongók szoktak méltatlankodni. A 2 típus elbeszél egymás mellett, mindkettőnek másról szól.
-
chaosmonger
tag
válasz
Vérboci
üzenetére
Azért van különbség. Hogy a telefonok egyre erősebbek és a nagyobb erőforrás igényű alkalmazásokat a régi gyengébb készülékek nem tudják futtatni az természetes. De itt nem erről van szó, hiszen a feladat ugyanaz: egy listából ki kell választani egy filmet és lejátszani. És a tv ami 2 napja még le tudta játszani, ma már nem, és nem azért mert nem lenne rá képes, hanem mert letiltották...
De mindegy, biztos a MAX miatt csinálták, annak nyilván új kliense lesz és ezekre a régebbi rendszerekre egyszerűen nem fejlesztették le. És marketing szempontból nem jött volna ki jól, ha a MAX bevezetésekor a fesztiválhangulatba rondít bele ez a felháborodáshullám ami most van. -
-
Vérboci
addikt
válasz
nepszter1
üzenetére
amióta létezik az HBO Go, azóta többször is volt, hogy bizonyos rendszerek / verziók támogatása megszűnt. akkor is ment a zsörtölődés, de hát ez van.
android frissítésekből zárnak ki 1-200ezres telefonokat, windows frissítésekből laptopokat, csak azért mert.
nincs más megoldás, mint új eszközöket venni -
nepszter1
addikt
Ha veszek egy Google Chromecast 3 vagy egy Xiaomi Mi TV Stick -et akkor tudom futtatni a tv-n a hbo go-t ? ez mekkora pofatlanság már hogy csak így elveszik....
-
Kaba
veterán
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Nem,de mivel Március 8-án indul a HBO Max,így a tájékoztatás is hamarosan meglesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest