Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Azt én is megtaláltam de élő adást nem dobott fel. Telefonos appban. Lehet frissíteni kéne. Annyira nem érdekel mondjuk, bár lehet vannak jó magazinműsorai a CNN-nek amit érdemes lenne nézni. Nem mintha lenne időm ilyesmire, Discovery cuccokból se nézek semmit pedig felvettem csomót a listámra.
Weben megvan. Kicsit csalódás ez a CNN hub.
Amúgy a Cartoon Network szekció igazán bővülhetne klasszikusokkal. Johnny Bravót és a Dextert simán megnézném.
-
Adama123
aktív tag
Holnaptól nézhető a CNN International adása a Maxon.
-
Hanky
csendes tag
válasz
koncsik
üzenetére
Én megtettem a GVH panaszt a miatt, hogy egy rosszabb csomagot kiáltottak ki jogutódnak és az eddigi minőség megtartását (csomag felvelé váltás) az "örökre ígért" kedvezmény szempontjából felmondásnak érzékelik. Szerintem ez mindenképpen jogtalan. Beszéltem a GVHval és végül a panasz mellett döntöttem. Mindenkinek ajánlom, szívesen segítek privátban, hogy mit küldtem be, ha valaki úgy dönt, szintén szeretne egy kis törődést ennek a bagázsnak.
-
nchester
kezdő
válasz
üzenetére
egyébként érdekes a történet mert van ahol van magyar hangsáv pl jóbarátok de ott se minden évadnál pedig külföldi kártyával regisztráltam vagy pl a rick és mortynál. Viszont filmeknél semmi és ami főleg érdekelne a discovery id dokufilmek ott egyiknél sincs magyar szinkron. Azért érdekel az főleg mert azt tényleg sehol nincs fent a neten magyarul pláne nem HD-ba. A többi streamingszolgáltatónál viszont tudtommal amit még használtam netflix disney+ ilyen nincs ott elvileg minden megy magyar szinkronnal vagy felirattal ami magyarországról is elérhető. itt is van pár tartalom amin nincs szinkron de felirat kb mindenhol magyar. gondolom azokon Magyarországon sincs magyar hangsáv
-
nchester
kezdő
válasz
üzenetére
amilyen kártyával regisztráltál úgy fog menni mindenhol. szóval akinek magyar bankkártyája van és még azzal regisztrált annak amerikába is lesz magyar hangsáv. de ha nincs magyar banktól kártyád akkor az adott ország bankjánál ahol regisztráltál olyan nyelven fog menni
-
törölt tag
válasz
nchester
üzenetére
Március végén költöztem Ausztriába, a tv-m (lg nano) magyar beállításon maradt, így működött a max (azért nem volt ennyire egyszerű a váltásnál, de nincs jelentősége most). Még böngészőből sem tudom megnyitni a weboldalukat, hogy support mailcímet keressek, mert egyből régiós üzenet fogad. De a tv-n megy minden.
Nekem pont nem magyar hangsáv kellene, hogy tanuljam a natív nyelvet, de megfelelő régióra állítva el sem indul az alkalmazás. Mondjuk német régióval még nem próbálkoztam. -
nekem egy 2 éves Dune média-lejátszóm van. Nem lassabb a max app, viszont az olimpia óta úgy tapasztalom, hogy rosszabb a minőség.
Elindítom, és ilyen ~480p minőségben jön a sorozat, életlen. Tízból nyolcszor.
Aztán megállítom, újra elindítom, és akkor éles lesz. Nem tudom, miért csinálja. Nem lassú a nett, 500 MBit feletti a netem (mondjuk 5G-s mobilnet)Régen ilyen bajom sosem volt, még a HBO Go alatt sem... a mobilnettel sem.
-
l.skywalker
Topikgazda
Fiókmegosztás kérése/kínálása TILOS
-
lexter00
őstag
Lg okostévén nézem a Maxot,az app valami hihetetlenül lassú, másnál is lassú?Kell neki kb 2-3 perc mire bármit is lehet csinálni rajta
-
Eagl3
veterán
Sziasztok!
Furiosa: Történet a Mad Maxből másnál is hibás?
Android TV neztem tegnap este, Dolby Vision-ban, és random időközönként szétesik a kép, újraindítva a filmet ugyon onnan hibatlanul folytatodik, aztan megint szétesik… -
Redneck
nagyúr
Mióta Max lett, nem nagyon néztem telefonon (A50). Most nézném, de nem jó az app. A film nem fullscreen, és pár másodperc után fekete kép fogad, csak hang van.
Az értékeléseket olvasva, más is járt így. Hiába a reinstall és a cache delete, ugyanaz. Ilyenkor mit lehet tenni?
-
Max indulása óta 1590 Ft-ot fizettem (minőség: 4k, DV, DA), "standard antigo" csomag. Ahogy írták az e-mailben is július 23 vagy az utána esedékes megújítási dátumtól (ami nekem aug.9 volt) az új kedvezményes díjat 1850 Ft-ot vontak le és "standard előtti"-re változott a csomag neve, ami elvileg full HD és 2.0 stereo. Én úgy érzékelem (azt írja ki a TV), hogy továbbra is maradt a DV és DA. Nektek mi a tapasztalatotok, mikor veszik vissza mínőséget, ha visszaveszik? Július 23.-től van sport kiegészítőm is.
-
psztrkrsztn
kezdő
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Szerintem - nem vagyok benne biztos csak találgatok - a későbbi időpont, csak a magyar hang kezdetét jelentheti, de maga az esemény időben indul stadion és egyéb hanggal (angol, német stb...)
-
Na jó, hát az időhibák a legkisebb gondok. Dél-Korea. Északi szomszédjuk a Horvát Népi Demokratikus Köztársaság.

-
-
starchild
tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Valószínűleg a közvetítés kezdődik akkor, tehát akkor kapcsolnak oda a tervek szerint az Eurosporton.
-
-
törölt tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Nem lehet hogy felvezetőműsorral vannak a korábbi kezdések?
-
Vajon mi lehet az oka, hogy a Max teljesen értelmetlen időpontokat rendel a versenyszámokhoz? Például szerinte a focidöntő ma 18 óra 21 perckor kezdődik, pedig valójában 18 órakor. Ugyaneze a magyar vízilabda meccsre, Maxon 19:50 a kezdés, igazából 19:35.
-
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Banyek, eddig vártam a "Tűnj el!"-t a Max-re, erre ma megjelenik, de nincs hozzá letöltési lehetőség (iOS app-ból nézem). Pedig csak offline mobilról, útközben tudnám ezt megnézni.
Más műsornál még nem láttam ilyet, hogy nem lehet letölteni
Mi lehet ez? -
CB
senior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
-
l.skywalker
Topikgazda
Az IMDB szerinte van 14:
HBO Max Kdramas (imdb.com)De itt tudsz böngészni minden szolgáltatóra, persze itt nem lehet kifejezetten a koreai sorozatokra szűrni:
A(z) Max összes megtekinthető TV-műsora (justwatch.com) -
CB
senior tag
Sziasztok!
A netflix mellé szeretnék választani másik streaming csatornákat.
Az egyik fő szempont, hogy lehessen koreai sorozatokat nézni.
A MAX-on lehet találni ilyet?
Köszi
CB -
Grande Ale
őstag
-
tobias40
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
És azt hol találom?
Ki a szolgáltató? -
tobias40
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
Akkor jó,nem fizetünk érte többet!

Csak nem értem hogy miért reklámozták azt hogy az Eurosportokon 4K-ban fogják adni az Olimpiai műsorokat...
Esetleg külföldi kommentárral 4K adádokat tudtok?
Sat-on a Thor-on vagyok,és van iptv elérhetőség is csak sokszor nem derül ki a csatik nevéből hogy melyik a valós 4K!(nem csak amire rávan írva...) -
tobias40
veterán
Valaki megmondaná nekem hogy melyik előfizuval tudom nézni 4K-ban az olimpiai adásokat?
És hogy minden 4K vagy csak néhány,milyen lehet az arány a 4K és a full hd között?
Normál hbo max előfizum van de ott ugye csak full hd...
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ebből nekem lehet bajom?
Kicsit VPN vagy régiókorlátozás kijátszásának is tűnhet az, hogy átállítottam a tv-t magyarra. Írok egy mail-t nekik, hogy ilyenkor mi a helyzet, majd jelentkezem a válasszal.
szerk.: valaki privátban küldene egy mailcímet hozzá?
Gyakorlatilag lehetetlen ebből a régióból még a weboldalukat is megnézni
Max is Not Available in Your Region
-
törölt tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Közelebbről nagyon látványos a tömörítés, de fotel távolságból teljesen rendben volt.
Mondjuk mobilnetről néztem, ami nagyon harmatos csúcsidőben (20-40 Mb/s), ebből is adódhatott.
A sárkányos dallas-nál is feltűnt a tömörítés erőssége, de azt pont nem csúcsidőben szoktam nézni. Dilemmáztam rajta, hogy letöltöm nmag-ról, de valamiért úgy lilás-zöldes kép lesz Dolby Vision esetén, stream-nél viszont problémamentes a DV. -
törölt tag
Ausztriában miért nincs ilyen szolgáltatás?
4 hónapja költöztem a szomszéd országba, és osztrák régióra állítva nem létezik ez a szolgáltatás. Nyilván visszaállítottam magyarra, de felmerül a kérdés, hogy ebből lehet-e problémám?
Amúgy kellemes meglepetés volt az olimpiai közvetítés, nyilván szénné tömörített képet kapunk, de összességében rendben van a dolog. Vegyük ki a képletből a magyar kommentátort, aki még nálam is jobban el volt veszve a számok között.
Amúgy én voltam béna, hogy tegnap este nem találtam a vívóinkat?
Telexen tudtam követni f5 spammeléssel... -
Hege1234
addikt
köszi az infókat!
gondolom most akkor lemaradtak a szinek
+ egyéb infók -
NB2
aktív tag
válasz
Hege1234
üzenetére
4 páston folynak a küzdelmek, 4 színnel vannak megjelölve, gondolom úgy tudod visszanézni majd
[Sajnos itt sincs szín, pedig ez a hivatalos oldaluk] -
Hege1234
addikt
vágja valaki a műsorújságot?
ilyenkor ez 4 ugyan olyan néven lévő vod lesz majd?
[kép] -
skroy
senior tag
Ha lemondom az előfizetést, aztán megrendelem szolgáltatón keresztül, használhatom ugyanazt az email címet/fiókot változatlanul?
-
zseko
veterán
Jah, én amúgy magasról teszek a hdr-re és a dv-re, egyáltalán nem izgulok rájuk, hogy legyen. Sőt, ha jól olvastam, bizonyos szempontból inkább több problémát hoz mint hasznot egy alsókategóriás tévénél, hogy nincs elég fényerő, és sötét a kép. (Ezt mi is tapasztaljuk a most vásárolt (Samsung) tévével, a normál tévéadások és a hdr nélküli streamingek tök jók, ami (film, sorozat, stb.) viszont ilyen csodaképjavítást használ, mind sötétebb. Nem tudtam rajta állítani, nincs már hova.)
-
Calogero
addikt
06 80 088 453 (Működési idő: 08:00-24:00)
vagy a e-mail: ugyfelszolgalat@max.com -
krx21
nagyúr
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni. Volt egy februárban vásárolt standard éves előfizetésem. Akkor még HBO MAX(28e) Tegnap rávettem a prémiumot (38e). A problémám az, hogy az előző még nem járt le és semmilyen különbözetet nem vett figyelembe a szolgáltató…
Hogy kellett volna ennek lennie? Mit csinálhatok?
-
lexter00
őstag
Sziasztok.
Lg tévém van azon megy a Max és az olimpiai közvetitéseken nincs Magyar kommentár,tegnapi női vivason és a mai Nadal Fuscsovics teniszen sem volt,de viszont a mobilappon van Magyar kommentár.Miert van ez?Meg amúgy tetű lassú a tévén az app -
Grande Ale
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ez mondjuk igaz.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Grande Ale
üzenetére
Nem ismerlek, nem tudom mire vagy képes...
Amúgy nagyon sokan felteszik a kérdést úgy, hogy még azt sem tudják mit támogat a kütyüjük.
-
Daweeeeet
csendes tag
Amúgy vissza térve a web böngészökhőz, ott nincs 1080p, 720p a standard, azt ne is használjátok. Asszem microsoft edge tud natív 4K-t, de nem tudom biztosan nem teszteltem.
-
blg
senior tag
Nem világos, hogy/hol tudok választani a közvetítések közül ugyanazon sport közvetítés magyar-reklámos, és a nem magyar -nem reklámos verziója közül.
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

- írsz az ügyfélszolgálatnak.
majd figyelem, mi változik...

Itt soha nem lesz 4k műsorszórás szerintem, aki nézi azt nem érdekli, akit meg érdekelne az Netflixezik.