Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
Max1mus
üzenetére
Mondj egy példát, mármint egy olyan tévé gyártót, aki 2017-től nem támogatja a mostani sream szolgáltatásokat.
ui.: egyébként igen, pont az Android TV-t fikázta mindenki hogy mennyire fos, aztán pont ilyen helyzetben derül ki, hogy igazság szerint ez egy zseniális dolog...lenne ha...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Azért is írtam amit.

Sajnos a tv gyártók elég gennyes húzásokkal motiválják a népet a cserére. (lg és samsung biztos, azok vannak itthon) -
törölt tag
Lehet, de akkor mi értelme ennek az egésznek?

Szerintem a legtöbb 4k-s tv, már okos tv, és nincs szükség ilyen okosítóra.Nem 4K-ban szeretném én nézni, jó lenne azon a felbontáson ahogy a TV tudja.
De nem találtam olyan opciót az HBO alkalmazásban, hogy fixen full HD, vagy HD ready. -
-
HoTaZo
addikt
válasz
mobilizmo
üzenetére
Persze, ezt be- és átlátom, s még én a távolléteim, s a technológiai fejlődés iránti némi érdeklődésem okán képben vagyok.
Csak nem szimpatikus az ilyenfajta irányváltoztatás, még akkor se, ha az irány megfelel.
Még eldöntöm, hogy van-e kedvem szélmalom csatába fogni... -
törölt tag
Sziasztok,
Az mitől lehet, hogy a HBO Max a 4k tartalomnál hibát dob ha tükrözni szeretném, csak a fullHD megy át a tévére. Kerestem is a Chromecast Ultra bejegyzések között, de erre nem találtam postot.
sony kdl40wd650
Chromecast ultra
HBO max - iphone 11-ről szeretném küldeni a tévére.Köszi
ÜDv -
HoTaZo
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szerintem még lehetne, kevesebb ismételt műsorral.
Szerintem, már érzékeltettem eléggé, hogy vágom, mi a különbség a kettő között.
Miért ne várhatnám el? A streamingen akkor nézem meg, amikor akarom, a tv csatornán meg vagy magamat vagy a STB felvevőjét időzítem.
Nem csoda, van aki még nem akar okos vagy érintő kijelzős telefont használni. S még nem érték el a 60-at. Jó esetben van még egy 20-as előttük. Velük már nem számol az HBO? Hiába előfizetők, minimum 20 éve már? Jó lenne nekik az a 6 csatorna, rendesen összetéve. -
l.skywalker
Topikgazda
Ami az HBO Maxon van, azt nem lehetne műsoridőre tűzni, nem férne bele a programba. Az egyik TV csatorna szolgáltatás a másik video streaming. Nem várhatod el, hogy teljesen egyezzen a kettő. Az is csoda, hogy van aki még előfizet a csatornákra. Hiába hogy van 3 HBO és 3 Cinemax csatorna benne.
-
HoTaZo
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
De mondom, nem fogja azt használni.
STB-t+tévét bekapcsolja, lapozgat a csatornák közt.
Én, 2 hetente nézek rá a tévére, mert nem vagyok otthon.
Az HBO előfizetéssel van még más mozicsatorna, emiatt megtartjuk, de sajnálatosnak tartom, hogy mindent az HBOmaxra tettek fel, a sima HBO csatornák meg háttérbe szorulnak. Szerintem, kiegészítő szolgáltatásnak kéne lennie a streamnek. Vagy fordítsák meg! Előfizetek a maxra és pluszba kapom a tv csatornákat. -
HoTaZo
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem azért furcsa ez, mert kezdetben volt az HBO, aztán elkezdték a többi csatornát, majd az HBO Go, meg az OnDemand. Most meg az HBOmax a fő és örüljön aki arra előfizet, hogy nézhet még valamit az alap HBO csatornákon.
Párom nézi, veszi fel STB-re, ha olyan van. Alig van pár más csatorna, amit nézni lehet a 200-ból...
Azért nem veszek okos tévét, hogy pár, csak a maxon vetített filmet, sorozatot megnézhessünk.
Nem használ laptopot, okos telefont tabletet, Chromecastot se fog.Somatom: Persze, ezt tudom, a streamingre a STB-n keresztül ott volt az OnDemand, amit most vezet ki a Tk, de nem használtuk.
Alex91 : ??? Akkor informálj!
-
l.skywalker
Topikgazda
az HBO csatornákon nincs minden épp aktuálisan műsoron, mint ami fent van a Max-on. Teljesen eltérő is lehet a kínálat. Én már nagyon-nagyon régóta nem fizetek elő teljes HBO csomagra csak a streaming-re (HBO Max) pont ezért, mert kábé felesleges. Helyette inkább a TV-re vetítem ki a stream képét (Chromecast)
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Nagyon régóta vagyok HBO előfizető a Telekomnál. Feltettem nekik egy kérdést de a max a Telekomhoz irányított, azok meg még nem voltak képesek válaszolni, majd egy hét alatt se. Így itt érdeklődnék: Elkezdtem az Átutazó című sorozatot az HBOmaxon a tableteken. Tetszik, tehát, otthon, párommal együtt is nézném a settopboxrol jövő bármelyik HBO (HBO, HBO2, HBO3) csatornán, de egyikén se találom, se az OnDemandon (amiről már kaptam értesítést a STB-on, hogy nemsokára nem lesz a Telekom kínálatában), de nem találom a sorozatot.Kérdés: Hogyhogy a Marson van, de egyik STB-s HBO csatornán sincs (egy adott sorozat)?
Mert ilyet még nem tapasztaltam.
Ki állítja össze a programokat, a kábelszolgáltató (meglepne
) vagy az HBO?
Ha az HBO, akkor miért irányít a kábelszolgáltatóhoz, hogy tőlük érdeklődjek?
-
tobias88888
őstag
Félreérted, nem a képarány a rossz, azt azért észrevenném. A képernyő középső részén kb 1 tized nagyságban jelenik csak meg a kép néha. Lemértem colival, ~720p méret és nem húzza ki teljes képernyőre

Alap esetben nálam is jó, de néha bebugzik ki tudja miért. De max újraindítgatom és kész. Netflix is 720p, ott még egyszer se fordult elé, szóval tuti a max bugos ezzel a tv-vel speckó körülmények mellett.
-
Multibit
nagyúr
válasz
tobias88888
üzenetére
Nekem is Philips 55OLED806 van. Hibátlan a megjelenítés.
-
blg
senior tag
válasz
tobias88888
üzenetére
elindítottam a Six Feet Under S01E01-et, nekem teljesen jól jelent meg, 4:3 képarányban (tehát két oldalt fekete sáv van), mert ez még ebben a képarányban készült. (3. szezontól már 16:9-es)
(Philips PUS7304, Android 9)
-
válasz
tobias88888
üzenetére
Ki kell húzni, az a tuti.
-
tobias88888
őstag
Először azt hittem hogy csak a Six Feet Under érintett, de aztán elindítottam random más sorozatot és ott is csinálta. Bedobja középre 720p-ben a videót miközben maga az app mindig teljes képernyős. Más app nem csinál ilyent, tippre a max bug-os. Újraindítás után valamikor megjavul, szerintem van warm boot a philipsnél és az még nem elég neki, hogy kilője az appot, többet kell várni.
-
válasz
tobias88888
üzenetére
Nekem a 48-as méretű van, de nem tapasztaltam semmi ilyet.
-
blg
senior tag
válasz
tobias88888
üzenetére
mondj egy példát, melyik műsornál csinálja ezt?
-
Atla
senior tag
Sziasztok!
LG 65UN71003LB készülékre nem elérhető az HBO Max applikáció.Szeretnék tanácsot kérni
milyen lehetőségeim vannak a tv lecserélése nélkül,hogy használhassam a szolgáltatást?
Egy ilyet néztem ki egyelőre,de 30 ezer forint-és csak wifin csatlakozik a netre. Google Chromecast + Google TV -
tobias88888
őstag
Sziasztok! Philips 55OLED806-re (Android TV) váltottunk előző héten és a HBO Maxnál előfordul, hogy a képernyő közepére korlátozódik a kép. Tippre natívan jeleníti meg a 720p-s képet (max 1080p a mérete alapján). TV kikapcs / bekapcs néha megoldja, néha nem. LG-s WebOS-en ilyen hiba nem volt, az android tv-s verzió lenne bugos?
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Yo!

-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Csókolom.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Francért teccik olyan trélert betenni, ami még sehol sincs a film listában. Fel teccett izgatni, hogy végre valami új, erre semmi. Kiderült hogy két kendermagos kakas pucolása közben vagy a fonóban teccett hallani hogy majd lesz ilyen.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mi van vele?
-
l.skywalker
Topikgazda
-
nekem amíg a upc-s csodabox volt a router is, a netflix és a hbo is kockásodott.
aztán amint vettem rendes routert és átraktam a csodaboxot modem-módba, ez egyből elmúlt.... -
sunavlys
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Vagyis még az is lehet, hogy a szolgáltatói router a gagyi és gyenge pont? Bár ennek ellentmond a Netflix stabilitása.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
sunavlys
üzenetére
1-3. számtalan tényező befolyásolhatja, és igen az is lehet, hogy az HBO App sokkal fejletlenebb, sokkal jobban megérzi, ha egy kapcsolat nem stabil.
4. én magamnak építettem fel az itthoni hálózatot. Először is nem használom a szolgáltatói egységet, rögtön Brdige módba kértem, de ha nem kértem volna sem használtam volna azon a WiFi-t. Bridge mód után van 1 fő router és 2 al-router amik kiszolgálják a házat és minden amin van csatlakozó LAN kábellel van bekötve (min. Cat5E). Amin nincs azon - amennyiben lehetséges - 5GHz-es WiFi-vel csatlakozik (laptopok, Chromecast-ek, mobilok, tabletek). A ping nálam 2ms, a maximum tényleges sebesség a legjobb hardveren vezetékesen 937Mbs, a legrosszabb 5GHz WiFi-n is 450+Mbs.
Ha kint vagyok az udvaron és onnan próbálok meg stream-et nézni, akkor az HBO App jóval hamarabb sír a gyenge hálózat miatt, mint a Netflix vagy a Prime Video.
-
sunavlys
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jó.
1. Mekkora hálózat kell az HBO-hoz? 250 mbit-es elég? (60-80 simán megvan)
2. Netflix mért tökéletes?
3. Lehet hogy a TV típusa a hibás?
3. Mit csinálsz magadnak? -
jsk
senior tag
A héten felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Több levelet váltottunk: pontos típus (MU7002), netsebesség teszt, áramtalanítás, smart hub visszaállítás, teljes visszaállítás, DNS szerver átírása, az applikáció pontos verziószáma, stb. Biztos voltam benne, hogy nem ezek okozzák a gondot. Mindenesetre végigcsináltam, mindent elküldtem nekik. Sőt találtam hasonló problémával küzdő bejegyzést a Samsung fórumán is (MU8500). Ezt is jeleztem. A ma érkezett utolsó levélben ezt írták:
"Köszönjük a részletes leírást és az elküldött információkat! Valóban, kaptunk az elmúlt időszakban a 2017-es modellekre vonatkozóan hasonló bejelentéseket, a problémát természetesen már vizsgáljuk."
Remélhetőleg érkezik majd egy frissítés, ami ezt a hibát javítja.
-
jsk
senior tag
Kipróbáltam. Nem vált a Samsung tv HDR10-re ha elindítok egy Dolby Vision-os filmet az applikációban. Látszik a képbeállításoknál, hogy maradnak azok az értékek, amelyet a Film-hez beállítottam. Netflixnél mutatja, hogy a képmód maradt a Film, de ha belemegyek a részletes beállításokba, akkor ott változtak az értékek. HBO-nál nem. Annyit tehetek, hogy manuálisan bekapcsolom a HDR+-t. Írok az ügyfélszolgálatnak.
-
atyec7
tag
válasz
Hege1234
üzenetére
Megnéztem, sajna nem jön össze. Matrix 1-2-3-4, Dűne, Dumbledore, és Batman alapján: semmi változás a magyar, vagy angol-eredeti esetén sem. A Netflixnél azért nem tűnt fel, mert ott eleve minden feliratosan megy, és kapásból, ha Atmos az eredeti, akkor azzal indul. Azért köszi. Nem értem a különbséget: mindkettő appot az Nvidia Shield pro 2019 adja. Itt megy, ott nem. Ezzel együtt kell élnem. Köszi a tippet azért.
-
jsk
senior tag
válasz
Hege1234
üzenetére
Elhiszem. Akkor viszont valami hiba van a tv-n az applikációban, mert ennél a két filmnél sem aktiválódik a HDR10. Mivel info-t nem tud kiírni a tv az HBO Max-nál (Netflixnél ez nem gond), így ha előhívom a smart hub-ot azonnal látom HDR módban van a tv, vagy nem. HDR-nél sokkal élesebb a menü. Itt viszont a szokásos SDR a kinézete. Este kipróbálom más filmeknél is.
-
Köszönöm, nézelődök alternatívák iránt, bár ettől eltekintve, semmi gond nincs a tv-vel, kivéve, hogy teljesen zárt a rendszere így az appok is fixek nem tudom módosítani, újat felvenni, csak a gyártó, szóval lehet, hogy nem pana lesz a következő, hanem egy android tv rendszert futtató.
-
Joshi
titán
válasz
ferenck
üzenetére
Előfordulhat, hogy az HBO Max-nél a Dolby Vision mellett nincs ott a sima HDR10, ezért nincs semmilyen HDR-ed. Mert ugye a te Pana tévéd még akkoriban nem támogatta a Dolby Visiont. A Panasonic 2019-től már minden HDR szabványt támogat beleértve a Dolby Visiont és a HDR10+ szabványokat is.
ui.: cseréld le a tévédet egy Pana LZ1000-re, aztán ledöbbensz milyen képminőséged lesz.
Mondjuk LZ még nincs itthon, de jó lesz a JZ is. 
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Én vártam és tetszett is, de ez a sztori nem tud többet kiszolgálni.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
pedig már ez a rész is annyira felesleges és erőltetett volt...
-
Nálam is ezt mutatja. Én Xiaomi 4K tv boxon keresztül tudom csak nézni, mert a Panasonic tv-men az hbomax nincs rajta. Viszont most nézem, hogy a Netflix 4K HDR adásnál ugyanúgy nem vált át HDR-re, ha a tvbox-on keresztül nézem, ha viszont a tv-n lévő Netflix-ből indítom, akkor igen.
-
Én azt nem értem a Dumbledore Titkai-val kapcsolatban, hogy a stream 4K volt csak, a torrenteken meg azt látom, hogy 4K HDR. Online miért nem volt elérhető a HDR?
-
l.skywalker
Topikgazda
Megnéztem a Dumbledore Titkait tegnap... én azt hittem, hogy ez a befejező része ennek a sorozatnak, de kiderült, hogy korántsem
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Amikor átlépek a gyerekek profiljába (két philips pus8505-n használjuk a max-ot) akkor az "A gyerekeknek szánt profilod beállításai frissítésre kerültek" emailt kapom mindig, holott nem változtatok semmit csak belépunk. Ez csak nálam lehet valami bug?! Nem olvastam róla semmit, ebből gondolom h másnál nincs ilyesmi, de eléggé zavaró.
-
válasz
Somatom
üzenetére
Másságos?

A szerep lényege egy olyan férfi megformázása aki halhatatlan és kortalan, de mégis apja miatt fiatalnak tekintett.
"Tolkien többször utal arra, hogy Legolasnak 'szép tünde-arca' van, ami 'emberi mértékkel mérve gyönyörű'. Keze 'hosszú, keskeny' és 'formás', szeme 'csillogó' és olyan 'éles', hogy három mérföldről képes megkülönböztetni egy pintyet a verébtől, vagy tizenöt mérföld távolságból képes pontosan százöt lovast megszámolni. Füle hosszú és hegyes – és kitűnő a hallása is. Járása annyira légies, hogy alig hagy nyomot a földön és a hóban."
Talán az egyik legjobb választás volt Orlando Bloom a könyv szerepei között; hogy te milyen beteges aberációkat képzelsz megjelenések mögé, lehetséges csak a saját elfojtott vágyaid tükre. -
törölt tag
De szeretem az ilyen beszólasokat.
Kb mint amikor f1 csoportban beszólnak a másiknak ,hogy Hamilton gyémánt piercingje többet ér mint az életed.Lehet bennem van a hiba , de én nem tudok olyan szinten szerelmes lenni egy celeb színészbe ,hogy ilyen beszólásokat mondjak és hogy tudjam épp ki a franc az aktuális felesége/férje...
Ahogy az egyik ismerősöm magyarosan mondaná.
Oké Orlando a neve meg Katy a felesége ,,, na akkor most hova sz....jak? -
Somatom
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi! Szeretem a fantasy -t.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Hát ez gyönyörű. Ha tudom el se kezdem...
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Megnéztem a hbo max-en lévő bemutató filmet,alig várok!
-
freeknight
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
8 részes a sorozat. De azt sehol nem hallottam, hogy limited series lenne, szóval elvileg lesz folytatás, persze ha az HBO is így gondolja.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, most mi a helyzet a Tokió vice sorozattal? Ennyi volt? Nem 10 részről volt szó? Elvileg nem lesz több season se, akkor most mi van?
-
l.skywalker
Topikgazda
Legendás állatok és megfigyelésük - Dumbledore titkai stream premier: május 30.
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) vagy az HBO?